Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dia_tm ce frumos, nici la noi n-a fost foarte multa zapada pana acum. A nins de 3 ori pana acum si a tinut maxim 2 zile zapada ca s-a si topit. Sa ai grija la saniuta

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Fetelor va invit sa cumparati martisoare (desi stiu ca vremea nu imbie la asa ceva ), dar tot trebuie sa facem asta si apoi cele puse in Bazarul DC sunt si pentru o cauza nobila. Mai multe detalii aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

multumesc pt raspunsuri.

Asa va vreau, vorbarete.. azi dim chiar ma intrebam ce faceti ca era asa liniste pe forum.. e ciudat, ca am familie si prieteni dar m-am simtit de-a dreptul singura sa nu va vad ca misunati pe aici

Nu stiu ce s-a intamplat, dar dupa pranz m-a luat un somn nevoie mare si am dormit pana la 5. Sunt, deci, fresh, si ma asteapta o noapte luuunga.

In alta ordine de idei, mi-e tot timpul foame Incerc sa pacalesc cu iaurt si cereale dar uneori imi scapa si chestii interzise gen snickers si chestii cu multe E-uri .. Si kilele se aduna mai ceva ca zapada, mai nou. Dar asta e, mergem inainte.

Cam atat deocamdata. Eagel over and out

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna: multu, sper si eu
Dia_tm: sa se bucure Adriana de zapada! Mie imi place sa ma uit pe geam dar brrr... nici n-am iesit azi din casa de frica lunecusului
Tala: uuu, martisoare
Dana: si eu ma mir ce-i cu linistea asta... de regula in we e mai liniste dar acum vad ca a inceput we-ul deja de vineri dimineata Eu am renuntat sa mai consider ciocolata interzisa... o halesc si gata

Eu azi am spalat ultima tura de hainute de bebe, mai am doar hainele de patut si evident de ale noastre, ca intre timp s-a umplut cosul.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai primiti burtici in club?

va citesc din vara, de cum am aflat ca vine bb2 si imi place tare mult atmosfera de aici; am mai trait o odisee DC in urma cu 5 ani (ian-feb 2007), dar e mult mai primitoare "casuta" aceasta si v-am admirat mereu ca ati reusit sa mentineti o atmosfera calda chiar si cand v-ati expus puncte de vedere diferite; se profileaza deci o gasca de strengari cu mamici echilibrate, ceea ce e minunat!

acum ca sunt in prenatal stau mai binisor si cu timpul, asa ca mi-am facut curaj sa intru sa si scriu, sper eu zilnic.

deocamdata va imbratisez pe toate cu foarte mare drag!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Megbeng: sigur ca mai primim burtici, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii
Ne dai datele tale (UM, DPN, numele bebitei daca e stabilit, data nasterii tale si a lui Matei daca doresti sa ne zici) sa te trecem in listuta?

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

megbeng sigur ca te primim , bine ai venit la noi!

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Bine ai venit, Meg Sarcina usoara in continuare si sa le dai de munca Monnei si Roninei cu schimbatul capitolelor

Ronina, pe mine ma apucase avantul cu spalatul hainutelor cand te tot auzeam dar m-am lasat pagubasa cand am ajuns la partea cu detergentul. Am cautat special pt copii dar nu am gasit (cel putin in carrefour). Poti sa repeti te rog cu ce speli tu hainele fetei?

SiI tocmai mi-am mai dat seama de ceva... am si eu o steluuutza Adica nu mai sunt nou venit, sunt membru incepator hihihihi

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna seara burtici, bun venit Meg!
azi v-am citit toata ziua.. dar.. n-am cu ce ma lauda.. n-am ce sa va spun azi.
sunt asa.. pleostita. ma enerveaza zapada la maxim. mie chiar nu-mi place, nu-i vad rostul. acum stau numai in casa din cauza ei. si maine aveam programare la salon si e posibil sa nu ajung din cauza asta.. ma enervez
ma duc sa trag un ochi la martisoare..

34 saptamani

AMR < 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, merci de invitatie, ma uit.
Meg, bine ai venit, foarte bine ca ai intrat in vorba cu noi, eu ma bucur mult cand cineva isi mai face curaj si scrie!
Aredwynn, multumesc pentru linkuri, inca nu am studiat, am vazut ceva ca se recupereaza pana la 32% din sange pentru bebe prin clamparea tarzie a cordonului. El altfel nu si-l regenereaza din lichidele primite in primele zile? Acel 32% in plus e un volum normal sau e in plus? Tre' sa mai studiez, recunosc, ca nu m-am lamurit, sper sa apuc cat mai repede. Deocamdata sunt in munci rau.
Dana, unele fete spala cu Persil sensitive, altele cu Dermalin (eu am gasit la farmaciile Sensiblu).

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput