Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

dara mersi mult

31+Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Ma gandeam ca eu n-am contractii bh dar vad ca am intrat si eu in club ...asa cam de 2 ori pe zi.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Si nu te dor, Amy, nu?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

nu ma dor
am dureri ocazionale dar nu asociate cu intaritul burtii, cel putin pana acum

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Cat de diferite sunt sarcinile... Eu am inceput sa am iar multe contractii, nu le-am mai numarat, dar sunt multe. Macar inca nu dor. Desi daca fac miscari bruste in timp ce am una, parca fac crampe

Anca, 36+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Cat de diferite sunt sarcinile... Eu am inceput sa am iar multe contractii, nu le-am mai numarat, dar sunt multe. Macar inca nu dor. Desi daca fac miscari bruste in timp ce am una, parca fac crampe

Anca, 36+ cu Natalia

Intr-adevar sunt diferite sarcinile, si nu la toata lumea organismul reactioneaza la fel... ; dar contractiile sunt normale sa stiti, mai ales daca nu sunt dureroase si in cazul asta nu ai o sarcina avansata.
Ele pot sa doara si daca in ziua respectiva ai facut efort mai mult, mie mi s-a intamplat.am mai citit pe un site insa nu mi-aduc aminte numele acestuia, de "travaliul fals" ai simptome ca la un travaliu adevarat doar ca acele contractii sunt dureroase si rare ca interval de timp.Dc gasesc site-ul il postez aici.
Bebelina mea este cu capul in jos inca de prin saptama 30 de sarcina, dar abia acum o simt cum se misca acolo jos langa zona inghinala, e f amuzant sa ii simt caputul miscandu-se,poate si de-asta sunt durerile alea ca inainte de menstruatie, e si un pic dureros ca preseaza pe vezica, dar abia astept sa o vad.
ma ajuns la concluzia ca perioada de sarcina e foarte frumoasa si unica insa in ultimele 4 saptamani e ceva mai greu , dar ca atunci cand ajungi sa iti vezi puiul in brate uiti de tot ce a fost greu inainte.

Va

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna seara burtici!
noi azi am fost plecati vreo 2h. asa m-am obosit. apoi de la 4 la 5 am dormit. doar 1h.. insa a fost asa de bine. m-am trezit super odihnita.
chito, la contractii iei nospa (pana la 3/zi) si bei multe lichide.
eu am contractii de saptamani bune. noaptea sunt deranjante uneori. nu pot sa spun ca dureroase.. dar.. placut nu e
si noi am stabilit botezul (data si restaurantul), cameramanul si fotograful. acum as opta pt ursitoare, insa astept sa vad bebelusa ca e ok si apoi vedem cum ne organizam.
m-am uitat dupa marturii, lumanari.. etc. dar m-am uitat si atat.
eu spre deosebire de nunta, nu intentionez sa ii sugerez nasei nimic. la nunta mi-am exprimat dorinta legat de lumanari si ce mai tinea de ei. la botez.. ii las in ale lor sper sa nu regret prea tare
noi initial am vrut doar fotograf, dar apoi ne-am gandit sa nu regretam ca nu avem momentele alea filmate. asa k.. am zis k banii tot se cheltuie si..
azi i-am mai luat piticei un costumas. nu l-am spalat inca. l-am pus in patut si ma tot minunez cat e de mic. sotul meu cand l-a vazut in patut a facut cam asa
asa ca.. si io-s plecata de pe sine

34s1z

AMR < 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Va scriu toate astea pt ca si eu eram speriata cand a inceput sa se intareasca burta sau cand ma durea jos sub burta, dar apoi discutand cu alte mamici si cu Dr am ajuns la concluzia ca nu treb sa ma tem asa rau.. decat dc persista durerile.
Gata, am scris o groaza despre subiectul asta , cred ca v-ati si saturat de comentariile mele.

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, primul set e de citit direct cu copilul, cu al doilea nu-s prea familiara. Stiu 2 tipe psiholoage care-l recomandau pe primul, din care una e psiholog de copii si cealalta are copil.

Despre plante nu auzisem decat de ficus ca-i otravitor si nu trebuie tinut in casa cu copiii, si parca mai era o planta cu frunze otravitoare. Despre altceva nu stiu.

Azi a fost si la mine zi de dureri :(. Ane, daca as fi si eu in ultimele 4 saptamani nu mi-as mai face la fel griji in privinta durerilor (griji de tipul 'aoleu sa nu nasc acum ca-i prea devreme pt. bebe').

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Asa stiam si eu Dara, mai ales ficusul cu frunzele patate (diefenbachia) si mai ales daca e langa o sursa de caldura. Eu totusi nu-s lamurita cum consuma plantele oxigenul (intr-o padure ar trebui sa mori asfixiat intr-o noapte) desi asa am auzit si eu. Ramane sa mai verific daca e mit sau nu. Am fost incantata de planta asta pt ca cica absorbe/filtreaza bine ce emite parchetul, lavabila si toate nenorocirile cu care ne inconjuram dar nu realizam.
Ce dureri ai Dara? de la contractii? iei ceva?
merci de recomandare, chiar sunt tentata sa comand setul

Mergi la inceput