Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Monna the superwomen

33+ Bianca

ce ma??? n-ai vazut?
pai toate ziceati aici de contractii si eu nik... dar iete ca eu de fapt is mai nestiutoare nu superwoman

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara eu nici nu mai tin minte insa cred ca la mot am luat cadou nasilor (parca asa e o traditie, sa intorci cadoul...nu'sh de ce). Pt botez au luat ei lumanarea, au platit preotul, eu doar am imbracat copilu' frumos si m-am fardat; a! si am adus uleiul de mir (adica de masline...) si vinul parca. A doua zi se face baita, a venit nasa l-a imbaiat, iar i-a adus hainute noi. Am facut o masa in familie fara pretentii. In baita am pus o gramada de chestii (petale , seminte, banuti - pe care le am si acum- toate semnifica ceva)

Meg da eu am facut pe cele la care scrie ca eu le-am facut (sunt f lamuritoare in seara asta ). Nu au sistem de prindere pt ca initial nu m-am gandit la asa ceva si apoi n-am mai avut de unde sa iau. Ma bucur ca-ti plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

aredwynn, bebelusa va sta cu noi in camera. nu stiu pt cat timp. speram sa reziste si tati.. si sa nu se mute in sufra de tot
dara, la biserica nasa tb sa duca pt bebe cam asa: hainute (set complet) cu care imbraca bebe dupa baie, prosop mare pt bebe, prosop pt preot, sapun, ulei, fasa din aia de legat (o leaga de lumanare parca.. daca-mi amintesc bine), o sticla de vin. am botezat demult.. nici nu mai tin minte.
aaa.. fireste.. lumanarea..
mirul se ia a 2a zi. in sensul ca nasii vin si ii fac baie bebelusului. ii pun in apa lapte, miere, petale de flori, bani, aur.. asta pt cine vrea sa tina obiceiul. eu nu tin neaparat.
succes

34saptamani

AMR < 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri

Ana, nope, nu am folosit niciunul pana acum, de asta intrebam. Sincer inainte sa zica fetele, nici nu-mi imaginam ca trebuie detergent special, eu le-as fi spalat cu ce spal si hainele noastre Acu' daca ai zis de Ecover... daca e ecologic o fi mai bun ca astea care chiar daca sunt pt bebei, tot au chestii chimice, nu? L-ai folosit pana acum?

Tala, adevarul e ca si eu ma gandeam cat de rasfatata sunt in sarcina asta. Adica fac ce vreau, cand vreau, daca vreau. Vasele nu le-am spalat 3 zile odata.. ca nu am avut chef.. Ei, cand o sa vina puradelul nr 2, atunci la revedere starea asta.. Asa ca si pt tine si pt celelalte mamici deja, pt voi de de n ori mai greu

Aredwynn, la fel si eu cu aerisitul. Si inainte, desi fumam, nu cred ca aeriseam iarna asa de des ca mi-era super frig. Mister nu indrazneste saracul sa zica nimic acum, desi il mai aud cateodata tremurand sub plapuma "ne-am oxigenat destul?"..
Eu as vrea sa-l tin pe Gaza cu noi in camera pana pe la 6luni, insa mi-e greu cu aranjamentul ca am luat un patutz maricel. O sa incerc sa-l inghesui, sper sa mearga. Daca nu, il pun in living si o sa dorm pe canapea sau cu usa deschisa la dormitor sa aud fiecare carait.

Dara, ce organizata esti! Deja planifici botezul? Eu nu am nici macar bagajul facut . Apropos, Mersi , Ronina, am tras si eu un ochi la listutza ta

Monna, tu si cand te plangi emani o stare buna

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Monna, tu si cand te plangi emani o stare buna

cu Gaza, DPN 30 Martie

Hehe, al meu sot nu cred ca e de aceeasi parere cu tine pt ca la el merg toate plangerile . Chiar ii spuneam zilele astea ca pe de o parte abia astept sa nasc sa scap de toate astea dar pe de alta parte parca acu e cea mai frumoasa perioada din sarcina... cand il simt pe bebe cum misca ma topesc si-mi trec toate si as vrea sa mai stea acolo mult si bine chiar de eu ma chinui.
Pe vremea cand aspiram la bebe imi doream ata de mult sa simt si eu tot ce inseamna sarcina chiar de asta insemna greturi, rau si toate cele si cand am ramas mi-am propus sa le suport fara sa ma plang prea mult ca doar eu mi-am dorit asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Asta este, dom'ne.. trebuie si taticii sa aiba partea lor din amalgamul de trairi, altfel ne-ar 'insarcina' o data pe an
Lasa ca le prinde bine.. [evil smile/]

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Dana daca-ti spun ca al meu deja se gandeste si la surioara lui Cezar desi inca nici pe el nu l-am vazut inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Nu prea m-am organizat, dar tocmai citisem undeva ca cineva luase aspirator nasilor de botez cu ocazia botezului si daca nu intrebam, uitam. Mama mea si cu viitorul nas mai cauta restaurant, ca eu imi imaginez ca in primele 2 luni n-o sa am timp de asa multe, dar nu i-am pus eu, cam asa s-au gandit si ei.
Ih, nu-mi place treaba aia cu baia de a doua zi, credeam ca scap cu o singura zi de traditii, hm...sau ma rog, daca ar veni doar nasii, nu m-ar deranja teribil, insa nu prea le am cu mesele acasa, nu e loc.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Pai cine sa mai vina? Si am stat bine si m-am gandit si mi-am amintit ca nu le-am dat sa manance a doua zi la baita [cred ca daca au primit un pahar de apa e mult ] si nu ca as fi eu rea si egoista, dar nici eu nu le am cu mesele si atunci nici cu spatiul sau timpul. Cred ca nu s-au suparat prea tare daca s-au oferit sa boteze si acum, nu?
Nu-mi da vesti din'astea cu cadouri la nasi ca eu chiar n-am pus in calcule si asa ceva

Mergi la inceput

Dara pai va organizati cum vreti voi, nu e musai sa faceti chiar cum e traditia. Daca nasii sunt de acord de ce sa va intindeti mai mult decat trebuie?

Mergi la inceput