Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 20
YLARI spune:
La multi ani, Kevin!!!
Edit: haoleu, Doloress, am bocit cu lacrimile siroaie!!!
Ca si tine mi se intampla sa vad in viitor dar nu asa departe, de ex cand eram insarcinata cu Eva mi se intampla sa o "vad" pe la 3-4 luni cum o aruncam in sus, sau pe la un anisor cum merge prin casa copacica, acum o "vad" pe la 10-11 ani, domnisoara scumpa si finuta. Te imbratisez, m-au impresionat tare tare cuvintele tale. Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
inais spune:
Micaela felicitari pentru sarcina!! Ce surpriza!! Deci Dariutza o sa fie surioara mai mare...bravo voua ca v-ati hotarat!! Sa mai scrii pe aici, poate cu ocazia asta re-descoperi DC.
Nicole felicitari pentru bebitza roz! Sanatate multa si sa cresteti mari! La sfaturi despre fratii mai mari nu am cum sa ma bag, iar despre restul ai primit info deja!
Doloress cat de frumos ai descris povestea lui Kevin...si a ta!! Finalul m-a impresionat in mod special...si eu am ganduri din astea, indepartate... Aveti doi piticuti speciali! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa continuati sa va bucurati de fiecare secunda din 'joc'!
Mai, e weekend...uraaaaaaaaa!! Sper sa tina vremea putin si cu noi si sa iesim si pe afara in wkd asta...am hibernat destul cu gerurile astea! Ma sperie ce citesc despre RO...Doamne ce friguri si nameti!! Aici a fost putina zapada si belgienii au fost depasiti cu busoanele lor pe toate drumurile si autostr.! Si asta pentru nici 10 cm de zapada...cred ca s-ar declara sinistrati total daca ar avea ce-i in RO! Cand ii aud ca se vaita de iarna lor cea grea...imi vine sa-mi trag palme, zau!
Ia sa vedem ce film vizionam in seara asta...vinerea seara la noi NU SE FACE NIMIC! Efectiv nu mai are nimeni chef si putere...masina spala vasele, ailalta rufele...copilul se spala singur (aproape) si gata! Mancare ce mai este si sanatosi sa fim...
Aaa...cu tusea inca mai tragem...dar continuam cu siropul de ridiche neagra + ceaiuri si atat. Desi nu-i place, il inghite fara comentarii!
O seara buna va doresc si un weekend super!
ca_eric spune:
andreea la muuulti ani pt kevinul cel frumos, sa iti traiasca , sa fie sanatos si sa se inteleaga fratii asa cum trebuie sa se inteleaga 2 frati. nu exagerez, am consumat 5 batistutze de hartie. ff emotionanta povestea.
uneori nici nu realizam ce comori nepretuite avem langa noi, prinsi in valtoarea vietii..uitam sa ne bucuram de cele mai simple si banale momente din viata alaturi de copii si familie. uneori mi s e pare ca ajung la capatul puterilor stand acasa cu 2 copii...dar clipele petrecute cu ei nu se vor mai intoarce niciodata.
sa ne bucuram de orice clipa!!
noi suntem bolnavi, ieri am fost la dr si eric are pink eye, asa cum suspectam de dimineata si la un simplu control de rutina la alissa i-a descoperit o infectie la ureche de la o raceala de acum 10 zile. e adevarat ca a avut muci vreo sapt ..dar nu a dat semne de probl cu urechea....asa ca am mers la dr cu un bolnav si am iesit cu 2
am urmarit de cateva zile/sapt ce e in ro...dezastru...
Reallaura spune:
Doloress ce frumos ai scris! La multi ani lui kevin, sunteti o familie frumoasa si puternica, sa fiti sanatosi! Doamne, ce mare lucru, pe care altminteri il iei de bun, sa nu ai probleme cu sarcina...ce sfasietor trebuie sa fi fost sa te internezi, Patrick plangand, timp furat voua...bine ca e xu happy end, vorba ta.
Alysh,, Vera fetele, ce dor mi- e mie, dezradacinata...dar vine ea primavara, cin petrecerile, ieeee!
Inais, ca-eric sanatate la puiuti! Si Ilinca mea mai tuseste, evident, pentru urmatoarele 3-4 luni.- sper totusi sa nu fie asa. Nu-i mai dau decat ceai de tuse, vit c, fresh de porto.
Azi am iesit si noi din casa, ca nebunii, la 7 seara, cand a venit B am dat o rundabprin magazine cu copiii dupa noi, am reusit totusi sa iau cate ceva, dar sper sa merg maine cu Sis, pe indelete. Sper sa se poata. Mare infuzie de optimism shoppingul asta
gabitzam spune:
La multi ani, Georgiana (Chinabulina) !!! Sa fii sanatoasa sa-ti cresti cu drag gogoasa, sa fii fericita si sa-ti fie bine cu toti cei dragi aproape !!! Mai vino pe aici.