Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 9
Nico_A spune:
Buna dimineata mamici,
Din pacate nu sunt la Arcadia, desi as fi vrut...nu mai prea rezist, am o stare generala foarte proasta din punct de vedere emotional... contractii sunt, dar nu sunt regulate...
Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna dimineata mamici, Din pacate nu sunt la Arcadia, desi as fi vrut...nu mai prea rezist, am o stare generala foarte proasta din punct de vedere emotional... contractii sunt, dar nu sunt regulate... Astept o minune-n viata mea ... +41 cu Ioan - Mihail |
Neata Nico, apuca-te sa urci scarile din bloc, ajuta la travaliu. Daca ai contractii neregulate e un inceput si asta.Poti sa mai papi o ciocolata,am inteles ca e si asta de ajutor.Nu te necaji ca weekendul asta nasti sigur, mai multa incredere in tine si curaj!!
gravidacori spune:
NEATA DRAGELE MELE,va intampin cu o cafelutza
si eu sper sa isi mai revina gerul asta cumplit, ca sa fie o temperatura rezonabila de scos fata, ca parca as scoate-o putin cu nasul in zapada , parca e desprinsa dintr-o poeveste privelistea. saptamana viitoare spun cei de la vreme ca va fi mai bine.
NICO, lui bebe nu-i place temperatura de afara cred, si vrea sa vina pe una mai pt bebei , ca sa poata si el admira. stai linistita si relaxata ,cat se poate, vine si timpul vostru..poate fi peste o ora, o zi sau 2.
Cu centrala nici la noi nu a fost prb. slava domnului.
CLAU, ai dat comanda de floricica pt baita?vreau sa stiu cum e
SA AVETI O ZI FRUMOASA., CU DISCUTII FRUMOASE SI RELAXANTE PE AICI!
ps- si eu cand ma trezesc, dupa bebe,e primul lucru care-l fac cand deschid calculatorul,aici imi benoclez okii ,si stau pana imi termin cafeaua
Gabrielita81 spune:
Bun venit tuturor de la noi!!!!!!!!
Nico inca un pic asa zic si eu zilele astea faci cunostinta cu bebele....
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi!
A patit vreo mamica dupa ce a dat calciu la bebel sa vomite in jet.Bebita al meu dupa ce i-am dat ieri calciu a vomat destul de tare, iar cand l-am pus la san dupa vreo jumatate de ora a vomat si lapticul.Eu i-am dat calciu kids de Fiterman.
O zi cat mai frumoasa, calduroasa si bebei sanatosi.
Nico asteptam o poveste frumoasa cu bebele tau
KATY_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia Multumesc fetelor pt raspunsuri ,dau acum o cautare la bebedesign! OANA in ce cartier stai ? si noi avem centrala dar inca nu a scazut presiunea la gaz ,deci e cald in casa. CLAUMARCOCI ai schimbat poza ,ce baiat mare ! eu parca nu ma indur sa o schimb pe a mea ,imi place atat de mult poza care o am acum ,e din maternitate |
Si gravidacori a schimbat poza si ea are bebel mare, mare
Mami fericita de bebe ANDREI EDWARD
claumarcoci spune:
Neatza si de la noi, scrisesem un mesaj si am inchis din greseala
Si eu imi beau cafeau citind pe aici
Cori nu iau floricica din mai multe motive o sa iau scaunel de baie, ma duc azi in Carefour sa vad...
Ce bine ca nu am avut probleme cu gazul
La mine nu se vede poza noua, da e bb voinicel a crescut
Nico da o tura prin nameti poate isi da seama ca-i place zapada si iese cu nasucul
ca maraie bebelosul
gravidacori spune:
CLAU, la mine, in scaunel nu mai vrea sa sstea, dupa 5 min .vrea in picioare ,sa umble pe langa marginea cazii,o intereseaza dusul,robinetul,orice.... fereasca domnul sa incerc sa o pun la loc. ma gandeam sa iau ceva care sa permita mai multa mobilitate. la voi nu cred ca e cazul inca, pt ca nu se ridica inca.
LenaC spune:
Neata,
Clau eu vad poza noua. Este un scumpel David. Ce mare a crescut.
Ma duc sa pun si eu niste poze pe gmail. cine se mai baga?
oana.irina spune:
Buna fetelor!
Iar a facut centrala figuri. Si la aragaz e flacara slaba si rosiatica, deci presiunea mica. In Copou stam. Sper sa isi revina, ca ma incepe sa ma enerveze.
Nici eu nu vad poza noua a lui bebe David.
Floare de aia vrem si noi. Sa spuneti, va rog, daca faceti comanda pe amazon, sa ma bag si eu.