Nasterea la Arcadia -Iasi- Hai Nico, Simonik! (31)
Raspunsuri - Pagina 2
claumarcoci spune:
Mada am raspuns .
Lena spor la joaca
Simo felicitari ptr vestile bune, asta cu greutatea scrie ca au +- nu stiu cate grame , la mine a fost invers , ca e prea mic, la 37 sapt avea 2600 gr si la 39s a avut 3520 grame , asa ca relax...
LenaC spune:
Mada, nu vazusei intrebarea. Raspunsul este: nu stiu... Asa stiu ca se facea :D Presupun ca e mai usor de urmarit.
Claudia, evident ca ce spune la bad mum e normal. dar e foarte adevarat ca multe mamici sunt de acord cu ce spune acolo: program, alintat si tot asa.
Claudia, la Scurtu toti bebeii sunt mici
La bebe 2 tot la el mergi?
Simonik, nu iti fa griji, eco nu e atat de exact. :)
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Mada, nu vazusei intrebarea. Raspunsul este: nu stiu... Asa stiu ca se facea :D Presupun ca e mai usor de urmarit. Claudia, evident ca ce spune la bad mum e normal. dar e foarte adevarat ca multe mamici sunt de acord cu ce spune acolo: program, alintat si tot asa. Claudia, la Scurtu toti bebeii sunt mici La bebe 2 tot la el mergi? Simonik, nu iti fa griji, eco nu e atat de exact. :) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Deci........... bb 2 o sa vina cand o sa reusim sa ne mutam intr-o casa mai mare, chiar m-a intrebat sotul daca dupa experienta lui bb1 as mai vrea , si am zis Da, numai ca sunt cateva minusuri la aspectul financiar, deocamdata.Nu stiu daca o sa fie tot S, ma gandeam la Catchicovschi, e mai ieftin
Legat de link, am citit de vreo 2-3 ori ca sa vad daca inteleg bine, mai ales despre alaptatul in somn, ori nu inteleg eu azi lb
claumarcoci spune:
Inca o oroare medicala
http://www.evz.ro/detalii/stiri/oroare-intr-un-spital-din-romania-cel-mai-grav-caz-de-malpraxis-de-care-ati-auzit-vreodat-964359.html
Nico_A spune:
Buna mamici,
Am fost si noi azi la dr.
De dimineata am crezut ca bb si-a facut curaj si vrea sa scoata nasucul afara, dar n-a fost sa fie. Ma luase cu dureri de spate si de burtica, am inceput sa vars...in fine...
D-na dr. mi-a spus ca daca nu nasc in acest weekend , marti sa o sun ca sa ma programeze pe miercuri pentru declansarea travaliului, pentru ca bebele meu nu mai prea are lichid amniotic iar placenta e super maturata, a inceput sa se calcifieze...
OFFFFFF
Simonik sper ca tu sa ai mai mult noroc cu tau
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail
LenaC spune:
Nico, si mie vineri mi-a zis doctorul ca vrea sa imi faca ceza. Nu iesise Dopler ok.
Si sambata dimineata a venit bebe :)
Trebuie sa iti doresti si sa vrei cu toata fiinta si ai sa vezi ca o sa fie bine.
E greu acum sa te plimbi afara, dar poti sa faci o tura a mall-ului ca degraba nu mai pui piciorul acolo :P.
Asa ca: plimbari, urcat scari, spunei lui bb ca il astepti si ai sa vezi ca vine
Claudia, eu sunt de acord cu tot ce e scris in italic. Nu cred ca bebe are nevoie de program,mai ales cand e alaptat, si are nevoie de san pt alinare.
Ma gandesc si eu serios la medic de acolo.
iulia_iulia spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Inca o oroare medicala http://www.evz.ro/detalii/stiri/oroare-intr-un-spital-din-romania-cel-mai-grav-caz-de-malpraxis-de-care-ati-auzit-vreodat-964359.html Mami fericita de David 12.09.11 |
DOAMNE FERESTE ! I-AS STRANGE DE GAT PE ASTIA ! VAI CE M-AM ENERVAT !
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Nico_A Buna mamici, Am fost si noi azi la dr. De dimineata am crezut ca bb si-a facut curaj si vrea sa scoata nasucul afara, dar n-a fost sa fie. Ma luase cu dureri de spate si de burtica, am inceput sa vars...in fine... D-na dr. mi-a spus ca daca nu nasc in acest weekend , marti sa o sun ca sa ma programeze pe miercuri pentru declansarea travaliului, pentru ca bebele meu nu mai prea are lichid amniotic iar placenta e super maturata, a inceput sa se calcifieze... OFFFFFF Simonik sper ca tu sa ai mai mult noroc cu tau Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail |
Mamici si burtici, trebuie sa-l rugam pe bb Ioan - Mihail sa scoata nasucul cat mai repede, ca e cazul sa-i cunoasca pe cei care l-au alintat +40 sapt.
Ce ziceti, facem un brainstorming???????
Nico , eu zic ca o sa faceti cunostinta pana luni, nu marti , punem noi o vb buna la DD
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Claudia, eu sunt de acord cu tot ce e scris in italic. Nu cred ca bebe are nevoie de program,mai ales cand e alaptat, si are nevoie de san pt alinare. Ma gandesc si eu serios la medic de acolo. Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Eu seara profit de ora de papa si-l adorm, se mai intampla si in timpul zilei sa adoarma la titi, eu ma bucur ca nu e usor sa tii in brate 8,6 kg sa-si lalaie juma de ora ca sa adoarma.
Plus ca nu vrea suzeta, ii place titi si e jale daca o scapa din gurita, se trezeste isteric
De ex mai nou, sta i fundulet la mine pe picioare si trage de maieu sa scoata iti, l-am lasat sa vadvdaca reuseste, evident ca a ajuns si ra asa de fericit.
Studiile arata ca bebei tinuti alaturi de mama, care dorm in pat cu parinti , o sa devina independenti foarte repede si cu incredere in ei.
Sper sa vad rezultate in urmatorii 18 ani