Fetita sau baiat ?
Raspunsuri - Pagina 2
SimonaR spune:
Se potriveste daca iau in considerare luna in care mi-a venit ultimul ciclu. Cit despre momentul conceptiei, e cam la limita, nu stiu sigur daca a fost sfirsitul acelei luni, sau inceputul lunii urmatoare (caz in care nu se mai potriveste).
Simona
Irinel spune:
Buna fetelor!
Eu credeam ca se ia varsta din momentul conceptiei, da vad ca se adauga 9 luni, deci daca la momentul conceptiei aveam 29 si cand voi naste voi avea 30, atunci trebuie sa ma uit la 30???
Deslusiti-ma si pe mine...
Pupicei.
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 11 (DPN 9 iunie)
iamona spune:
la primul s-a potrivit.
al doilea ar trebui sa se potriveasca...dar pana in martie mai e
amelia spune:
La mine s-a potrivit, fata scrie, fata a iesit.
Urmatorul vreau sa fie baiat, dar la anul avem numai doua sanse, in noiembrie si decembrie, ca in ianuarie ar fi prea devreme.
Chiar eram curioasa sa vad voua cum vi s-a potrivit calendarul asta chinezesc, sa stiu daca sa ma iau dupa el la al doilea copil, ca zice-se ca e valabil in 99% din cazuri. Ca mie mi s-a potrivit, dar unei prietene nu.
Pupicei!
Amelia si Ana Maria (1 an si 2 luni).
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
Fabya spune:
Ceao la mamicutze,
spunetzim cum se calculeaza eu nu stiu engleza si nu vreau sa nu gresesc calculul
Eu sint nascuta in 25.08.1969 ,deci am 34de ani implinitzi si sunt in luna 2-a de sarcina (mai pprecis in saptamina a 6-a )data mea ar fi pe 3 iulie 2004 de nastere.
ppaaaa si numai bine si multa bafta si sanatate la mamicutze
Fabya
P.S poate i-mi calculeaza si mie cineva dupa metoda chinezeasca .
Fabya
DanaEma spune:
Fabya, ai 34 cand ai conceput copilul plus 9 luni cat timp dureaza sarcina, o sa fie tot 34 nu implinesti inca 35. Te uiti la luna iulie
al ani 34. deci e FETITA. Si pentru ca e foarte aproape ziua ta de nastere luna august am inteles ca in unele cazuri nu a mers. Dar daca te uiti la 35 luna iulie e tot Fetita asa ca sigur dupa calendar o sa ai FETITA .
Sa ne anunti si pe noi daca la tine sa potrivit.
Sanatate multa si sarcina usoara.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=DanaEma
Fabya spune:
Buna DanaEma,in primul rind vreau sa-tzi multzmesc ca mi-ai raspuns atit de repede la calcul,si sincer i-mi doresc fetitza din tot sufletul, desi mai am inca una mai mare de 15 ani.
In momentul cind voi sti la ecografie am sa-tzi las un mesaj,dar mai e pina atunci ca abia sunt in luna 2-a.
Multa sanatate la mamicute si desigur si la viitoarele mamicutze
Fabya 5.saptamanii si 5 zile
Fabya