Tragedie dupa o nastere acasa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daniela, cum sa fie? Mi se pare normal.
"O tragedie", doua tragedii, sapte tragedii, un succes 2 "succesuri", 7 "succesuri".

Multumesc de apreciere, dar eu sunt toleranta si nu fac generalizari. Am schimbat subiectul doar ca sa nu mai avema cest schimb de replici, ca in afara de tine toate pers. au inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

http://mamamule.blogspot.com/2011/10/birth-special-from-emergency-caesarian.html cred ca povestea asta este o descriere corecta legata de cum vrea o mama sa decurga nasterea ei.
Pentru nevorbitorii de engleza, femeia a nascut la birthing center (nu e spital e o maternitate cu moase, care de obicei e foarte aproape de un spital)VBAC insa a avut ajutorul a doua doula la nastere. Ele i-au mentinut increderea in puterea ei de a naste fara anestezie sau alte interventii (copilul s-a nascut cat inca avea membranele intacte). Si monitorizarea a fost minima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Mai femei inconstiente, va arde de nascut? Nu va dati seama de riscurile la care va supuneti? Vreti sa fiti mai "safe", vreti sa fiti mai "trendy"?

http://sanatate.bzi.ro/nasterea-poate-fi-mai-riscanta-decat-avortul-9609

Sunt ironica pentru cei ce nu si-au dat seama si cei care nu au chef de ironii sunt rugati sa ignore acest post.

Fiecare e liber sa nasca unde vrea, indiferent de ce anume il motiveaza. Totul se va plati sau recompensa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
Ca tot e vorba de Daily Mail - tot de la ei citire, de saptamana trecuta:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-2089290/Pseudomonas-Three-babies-die-following-outbreak-bacterial-infection-childrens-hospital.html

3 copilasi nou nascuti care au murit intr-o maternitate din Belfast in urma unei infectii contactate acolo. Numarul copiilor infectati s-a ridicat la 8.

Ca sa fim precisi si sa nu cadem in panica au murit intr-o sectie de neonatologie.. in care nu se afla nou nascuti ci dupa cum reiese din aricol copii prematuri... Si o asemenea sectie nu este mixta. La 24 de saptamani nu poti sa te nasti decat la spital. Pe camp, acasa sau aiurea un copil atat de prematur isi reduce sansele de a avea o viata normala dpdv neurologic. Asemenea copiii sunt usor ucisi de orice virus si nu-si localizeaza infectiile. De asemenea incubatoarele sunt surse de infectie in ciuda sterilizarii. In fapt un prematur in cursul primului an de viata i se pun conditii extrem de stricte dpdv igiena.

Absolut ca cele care nasc acasa au monitorizarea a fetusului si oxigen... dar daca ceva merge prost va lua mai mult timp pana va ajunge la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ca sa fim precisi, scrie prematuri si "small infants".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

AB_AC, pai chiar asta e, treaba e sa nu se panice lumea, ci sa se informeze pana la capat si sa analizeze informatia. Faptul ca o femeie a murit nascand acasa, sau ca trei bebelusi mici au murit intr-un spital nu inseamna nici ca femeile care nasc acasa sunt toate niste inconstiente care vor sa fie trendy, sau ca nascand in spital risti sa "prinda" copilul ceva.

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Daca voi avea timp(dar nu cred)dar o poate face oricine,va rog sa cautatzi in arhiva subiectul cu "Nasterea in cada"!

Acolo vetzi gasi si marturisiri de ce si-ar dori o femeie sa nasca acasa!Si ce fac ceilaltzi copii(sau ce si dorec mamicile sa faca ceilaltzi copii)in momentul nasterii!

Oricit de frica tzi-ar fi de spitale,oricit de groaza tzi-ar fi de felul cum arata spitalele,e peste puterea mea de a intzelege de ce o femeie isi doreste sa nasca acasa!

Cred totusi ca mesajul iuliei-b,e cel mai edificator in privintza asta!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Sau cautati pe youtube...

Mama nastea in cada, ceilalti 3 copii stateau si asteptau micutul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pe mine cand m-a intrebat moasa la prima nastere daca prefer sa nasc acasa am crezut ca glumeste
A mers totul ok cu sarcina, eh am avut tensiunea mare pe ultima suta de metri dar fara probleme in timpul travaliului de ex, totul perfect pana la expulzie cand nu m-am putut abtine si am impins copila cu toata forta de-a iesit toata dintr-o impinsatura. Eram asistata doar de 2 moase, fara doctor. Mi-am provocat ruptura de gradul 4 (totul rupt...in and out), am iesit din sfera competentelor moaselor, m-au luat de urgenta in sala de operatii si m-au cusut, a durat o ora si ceva toata treaba, am pierdut destul de mult sange numai in minutele alea pana m-au luat si m-au pregatit. Daca eram acasa, oare ce s-ar fi intamplat.

Btw, poate cine a nascut acasa ne poate spune...dupa ce se termina nasterea (cu bine), cine se ocupa de strans cearsafuri si prosoape murdare, curatat si dezinfectat camera samd? Moasa sau cei ai casei? Ma gandesc ccc ca mama o fi ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pe aici acum e la moda nasterea neasistata (doar sotul si eventual copiii). Asta mi se pare inconstienta totala. Isi cumpara kituri de nastere si ghiduri de urgenta.

Nasterea acasa asistata de moasa este o optiune costisitoare in conditiile in care ai asigurarew medicala pentru ca nu este acoperita de majoritatea tipurilor de asigurare iar onorariul poate ajunge si pana la 3000 de dolari. Cu toate acestea sunt o multime de americance care aleg asta.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Pe aici acum e la moda nasterea neasistata (doar sotul si eventual copiii).

sa pui copiii sa asiste la asa ceva e oribil. poti sa le cauzezi traume psihice pe viata.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput