Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si al meu e cu electronicele, dar nu comentez.e programator, mai si lucreaza de acasa, nu ma bag...
nu mai zic cat a dat pe un tv si un aparat foto..mai mult decat mobila din toata casa sau oricum pe acolo
noroc pe el ca nu eram gravida atunci

deci e sarbatoare..si vroiam sa spal
mereu cand am si eu ceva de facut e sarbatoare, nu stiu cum se intampla

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Ziua buna lume
NICOLE FELICITARI MAMICO SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI
ANDA LA ORA ASTA DEJA SIGUR AI FACUT CUNOSTINTA CU MICUTUL TOMAREFACERE USOARA SI PUIUT SANATOS
SOPHIA esti criminala
Despre noi nimik nou,,piticuta e si ea cu toanele ei,,ba doarme ba o mai deranjeaza burtica,,in rest toate bune papam doar tutica si asta e de bine(desi dim eram nitel cam zombi si am avut impresia ca fetei ii e foame dar plange cu tutica in gura si atunci am pus formula in biberon si logic am luat teapa,,,ca ea era satula si nu ii trebuia nimik doar ca facea mofturi)si uite asa mam convins eu ca ii e suficienta tutica dar de ce sa faci cand mami e nitel chiauna de cap
PENTRU burticutele care mai au un pas si gata mult noroc si aveti grija cele din afara Bucurestiului
SI TOT PT VOI DAR SI PT CELE CARE APAR PE NEVE SCOT SI CEVA MOTATE
SI NITICA GALAGIE POATE SE HOTARASC PUIUTII NITEL MAI PUTUROSEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Sofia
Astept cu nerabdare sa ne relatezi urmatorul episod din bucatarie!

Legat de dop, si eu am pierdut putin in noaptea dinaintea nasterii. Si asa cum a spus si Bia, la mine a fost albicios si avea putin maroniu prin el, dar nu sange..

Puiutza Astept pozele!!

Nici o veste de la Anda???

Mai fetelor, eu am o durere de cap cumplita, de fapt e o presiune..Simt ca imi explodeaza capul cu ochi cu tot. Cred (si sper) ca e de la vreme. Nu vreau sa racesc acum...

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI ANDA! BINE AI VENIT BEBE TOMA!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Felicitari Anda bebe Toma bine ai venit, sa fii sanatos si necolicios!!!!!!!!

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

aNDA a nascut, am scris pe pag. 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Anda! Bine ai venit bebe Toma! Multa sanatate si recuperare rapida!

Dariana +36 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hai ca eram in paralel pe fb si am citit acolo ca a nascut Anda.

FELICITARI MAMI!!!
LA MULTI ANI TOMA!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Felicitari Anda! Multa sanatate tie si bebelusului tau! Va asteptam aici cu noi detalii!

Sophia... spalam maine!

Alina sa vina mandrul meu acasa, ca el se pricepe la lucruri de genu si poate ma invata si pe mine! Aaaaaa am uitat sa va spun ce reactie a avut astazi la comentariile mele de azi-noapte... mi-a trimis un link cu un aparat foto pe care mi-l doresc si pe care o sa mi-l cumpere :)))))))))) Ca na, bineinteles ca m-am si vaitat ca ceea ce imi doresc eu nu cumpara si ia toate porcariile neimportante. Si argumentul principal a fost ca "vine bebe si nu am cu ce sa ii fac poze, nu or sa iasa clare cu batranelul de-l avem"! Nu-i asa ca sunt de nesuportat, profitoare si rea?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari Anda! Bine ai venit bebe Toma! recuperare rapida pentru mami si crestere sanatoasa pentru bebe.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput