Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bulinutza, eu zic sa nu te mai gandesti. Tai-o la mama ta ca de maine cica se ingroasa gluma.

Nicole, felicitari!!

Anda, tinem pumnii si asteptam vesti. Cine ne anunta ?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

E treaba mare scrisul d p telefon. Iertati indragostelili. Erau doar majorete,dar cu degetoaiele astea de luna a noua nu ma plang.
Hai Anda!!!
Adriana ma bucur ca esti bine

36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

HAI ANDA, ADRIANA!!!!!

FELICITARI NICOLE!!!!
Sa fiti sanatoase! Va pup cu drag!

Matza, Anca Noi am scos ambii copii din spital in cosul auto. Landoul nu are sistem de prindere cu centuri, asa ca e riscant de transportat copilul in landou.
Matza, treaba cu model;atul capului copilului este in functie de copil.. In general la nasterile naturale se poate modifica aspectul capului. Eu nu am avut probleme la nici un copil, au capul frumos, dar oricum ei trebuie pusi sa doarma alternativ, cand pe o parte, cand pe alta.
Te sun azi cand am timp

Bulinutza e intr-adevar riscant sa ramai blocata acum... Daca ai alta solutie, si te poti muta la mama ta, mai bine fa-o.

Annesi dar e f bine ca bb mananca la 3 ore!!! Si mai ales ca ai lapte, iar el suge repede!! Bravo! Pai sa vezi Filip al meu, care a devenit un mamos si ii cam place sa stea la tzitzi, ca vrea din jum in jum de ora sa suga
va pup

mai vroiam sa ii dau un lui Ghiulten.

Sunt prin zona, astept si eu noii bulgarasi!!! Doamne ajuta!!
Pup toate burticile si mamicile

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am facut bagajul la foc automat...chem un vecin sa ma ajute sa il bag in masina si plec ...nu am nici un chef ...

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Bun venit noilor bulgarasi, sa creasca mari sanatosi si multe felicitari mamicilor, refacere rapida si mult laptic!

Anda, Adriana Nastere usoara!

Noi suntem bine, iar pe picioare! Inca nu suntem acasa. Nu am fost in apele mele ca sa va scriu. Inainte de a face acel test pt a veni acasa s-a “imbolnavit”. Eu cred ca este doar vina asistentelor ca l-au indopat cu lapte si nu l-au tinut sa scoata aerul cum trebuie! Ce s-a intamplat exact inca nu stie nimeni si nici de ce. Partea pozitiva e ca s-a intamplat acolo, s anu zica ca i-am facut eu ceva si cu ocazia asta l-au verificat din cap pana in picioare. Joia trecuta la ora 16 trebuia sa intre la test si apoi sambata s avona acasa. Joi la pranz cand ma duc la el sa-i fac baitza si sa-i dau sa manance am vazut ca e prea cuminte, prea moale asa fara vlaga. O intreb pe asistenta daca e ok, bineinteles ca daa. Bun, i-l pregatesc de baie dar inainte i-l cantaresc si vad ca luase 100g fatza de ziua precedenta, el care ia 10-20/zi acum asa mult m-i s-a parut suspect. O chem pe asistenta si ii arat cica e bine. Buuun, zic hai ca-i fac baie si vad eu daca isi revine si e moale de la oboseala sau e altceva. Am inceput sa-l sapunesc si am vazut ca are burtica tare si ca nu reactioneaza, tot moale, fara sa planga si gata, am vazut ac nu e copilul ok. Intre timp asistenta imi pune biberonul pe masa si pleaca ca suna alarma la un alt bebelus. Eu i-l imbrac repede pe Sven, incerc sa-i bag biberonul in gura, nu schiteaza nici un gest si i-l iau si ma duc la asistenta si de data asta ii zic clar sa faca bine sa se uite la el ca nu e ok si nu e oboseala, ca nu a plans nici la baie, nu vrea nici sa manance deloc si ii zic ca are burtica cam tare dupa mine si ac ecva nu e in regula ca de la 10 la 100g intr-o zi e prea mult. Asta imi zice ca sa i-l dua sa incerce si ea, i-l dau si in 30 de secunde o apuca panica. Ca da am dreptate, Sven nu e bine. Si de aici incepe ditractia, l-au bagat iar la terapie intensiva, perfuzie, antibiotic preventiv, i-au pus tubuletz iar in nas pt mancare, atunci au mai scos 25 ml lapte nedigerat din stomac, intre timp analize de sange, echografii sa nu aiba oclusie intestinala, stomacul, apoi vreun intestin sugrumat, apoi cu herniile daca au avut vreu rol, apoi rinichii, dar din fericire a iesit ca din punct de vedere anatomic toate sunt ok si functioneaza. La echo i-a iesit ca burtica era plina de aer. Cum nu au gasit nimic nimic ca sa explice ce s-a intamplat acum o iau prin eliminare si au ajuns la alergii! A 3-a zi cand burtica isi revenise la normal, au incpeut s-ai dea sa manance ceva lapte praf special pt digestie usoara si antialergic (Neocate) in concentratie foarte mica si sa o creasca in functie de cum reactioneaza. Intre timp eu nu am mai avut voie sa mananc lapte si nici un produs care e facut cu sau din lapte ca s a incerce sa-i introduca iar treptat de la mine si sa vedem. Azi vor sa-i alterneze o masa de lapre praf, o masa d ela mine dar din productia cand nu am mancat lapte. In urma analizelor ia mai iesit hemoglobina foarte mica si i-au facut o transfuzie de sange, dar acum suntem bien. Ieri l-au scos de la terapie intensiva, deseara i-l pun sa faca testul acela, maine ii fac un vaccin tipic prematurilor si poate la inceputul spatamanii viitoare vine in sfarsit si acasa. Zice doctora ca o s-ami spuna ori cu o zi inainte ori in ziua respectiva ca nu mai vrea surprize.
Acum astept sa vad ce iese si cu alergiile astea, deci eu cred ca nu are nimic. Ei ii dau sa manance 60-70 ml la 4 ore dar Sven cam in jur de 50 max 60 ml mannaca. Unele asistente nu-l mai forteaza, dar altele insista sa isi termine biberonul. Iar ca sa ragaie lui ii trebuie cam 10-15 minute ori ele nu i-l tin. I-l pun ca si cum ar sta in fund si i-l apleaca in fatza ca sa faca presiune pe burtica. Am vazut ca unii bebelusi imediat ragaie dar la Sven nu prea merge ca am incercat si eu. Normal, ca daca ii dua eu s amanance stau cu el cat e nevoie, dar ele nu au timp si le inteleg pe de o parte ca nu e numai Sven acolo. Incerc sa privesc partea pozitiva ca sa nu o iau razna. Macar asa l-au verificat pe toate partile.

Nu mai stiu cine intreba de scoica, nu e interzisa, e chiar indicata ca sa pui copilul in ea acnd e in masina. Ideea e sa nu-l tii mult timp!

Bulinutza, fugi la mama ta ca e mai bine asa decat doamne fereste sa nu poti ajunge la spital!
Fug acum la spital!

pe toate si pe bulgarasi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Felicitari Nicole!!! Sa fiti sanatosi!!!

Hai Anda!!! Hai Adriana!!! Sa aveti nasterei usoara!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Of Beatrix si eu care credeam ca sunteti acasa. Imi pare tare rau, dar bine ca ti-ai dat tu seama ce si cum. Sanatate multa micutului Sven si voua multa putere si rabdare

Bulinuta nu fi suparata, lasa ca are grija mami de tine

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

annei asa am patit si noi cu ochisorii si cica ar fi o infectie si de la maternitate mi-a spus sa-i pun tobrex picaturi iar pediatra noastra sa-i pun nettacin picaturi. i-am pus nettacin de 3 oripe zi cate o picatura in fiecare ochi si in 3 zile a trecut insa inainte sa i le pui sa te speli bine pe maini si sa=l stergi cu ser fiziologic.

dar mai bine intreabati pediatra

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Doamne ajuta, fetelor care nasc astazi! Va imbratisez cu drag, Anda si Adriana!
Adc, noaptea mi-a fost identica cu celelalte. Copilul meu se culca dimineata la ora 8 si doarme ca la carte toata ziua. Noaptea...discoteca, ochii mari, rasfat cat casa...Acum profit si ma culc si eu, nu mai astept minuni de la noaptea urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

beatrix, uf! micutul de el! poate ca se indreapta lucrurile cat de curand si plecati acasa.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput