Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)
Raspunsuri - Pagina 13
_Ralu_ spune:
Buna fetelor!
Va scriu din partea lui Lexi.
Fetele sunt bine, sanatoase, fara probleme.
M-a rugat sa va transmit ca din cauza faptului ca a nascut prin cezariana, iar ea se pregatise pt nastere naturala, a ramas cu trusa de epidurala, si ar vrea sa o vanda...daca voi aveti nevoie, sau cunoasteti pe cineva care doreste...va rog sa luati legatura cu mine, prin PM si am sa va dau nr ei de tel. Pretul trusei este de 180 lei.
Nasteri usoare pt gravidutele ramase si sanatate tuturor!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
mihaelaradu spune:
Aaa, aseara cred ca am avut contractii. Nu ne-am dumirit ce a fost. Ma durea asa pe sub burta ca la menstruatie, doar ca uneori ma tinea cate 5 minute o durere din asta osciland in intensitate. Ma lasa pt vreo alte 10 minute si se lua iar de burta mea pt 1-2 minute. Asa am tinut-o vreo 3 ore, dar mi-era rusine sa sun la spital sa intreb. Ce-i drept ieri am facut o baie fierbinte cu spuma, lumanari, alea, alea, dar eu fac bai fierbinti de 2-3 ori pe saptamana, inca din noiembrie si n-am avut prob pana aseara.
Revin cu o intrebare: cam cat costa Garmastanul? E ceva de capul lui sau ma duc pe lanolina si unt de shea? Adica are si ceva cu rol anti-bacterian?
36+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
Bine ai venit TOMA!
Beatrix si multa rabdare in continuare
Deci m-a luat cu frisoane cand am citit problemutele cu ochisorii. Pai in astea 8 carti care le am eu nu scrie de "cursul ochilor"
Doamne sper sa nu nasc pana vine mami!
36+ cu pisicutza Iris
biancabia spune:
Si eu am avut toata ziua o durere usoara ca de ciclu si dureri ff usoare de spate. Bebitza nu se misca aproape deloc. Cred ca nu are loc. Burta nu mi-a mai crescut de vreo 2 sapt tot 88 cm e perimetrul meu abdominal
Mihaela v-ati hotarat cu numele? Noi cred ca ramanem la IRIS-AMEL̀ desi nu sunt impacata cu faptul ca se scrie cum se citeste
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+
mihaelaradu spune:
Bi nu ne-am hotarat inca. Ne placeau Vanessa si Kassandra insa de curand ne-am uitat la Capatos si era invitat personajul Ogica impreuna cu tzoapa din dotare. Respectiva se numea Vanessa si se intitula Kassandra, sau ceva de genu'. Apoi a meu cand a vazut aratarea a zis ca pica si astea 2 d p lista. Ne-au mai ramas cateva, doar ca am auzit acum si Addison (dar e prea tras de par pt tarile noastre) si mooor dupa Greta. In ultima instanta, daca nu ne loveste inspiratia mergem pe Jasmine.
Dar stai sa-ti zic o faza. In august, cand nu stiam ce vom avea, vreo 2 sapt, aproape in fiecare seara, o visam pe bunica mea (care azi ar fi implinit 80 ani) care imi spunea ca voi avea o fata blonda, creatza cu ochi albastri si ca ii va semana leit si eu sa dau numele ei, fetii. Azi noapte cu durerile alea ma gandeam ca-i bunica si ma trimite la nascare. Pe ea o chema Rafila, un nume bleah, dar Rachel suna ok. Si eu ii tot cantam sotului ca daca nasc azi sa scrie fata Rachel ca uite m-o trimis bunica la nascut
Clar ca de mai facem un copil a meu se spanzura
36+ cu pisicutza Iris
mady_19 spune:
da Alina...tre sa mai avem rabdare..data viitoare incercam altfel...faza e ca noi o spalam la ghiuveta cand o schimbam..ca s-a si iritat putin la fundulet..am schimbat si crema..acum folosim Sudocrem....dam in cantitate mai mare...asha...si la ghiveta sta de n-ai treaba...si dureaza maxim 2 minute operatiunea...si e mai frig in baie decat in dormitor...( in dormitor e f bine, unde o si spalam in caditza ei..in garsoniera na..tre sa ne adaptam conditiilor )asta e ciudat..ca la baie sta in ghiuveta si in caditza nu sta...eh..mai asteptam..poate se obisnuieste....
- ma duc sa pap si eu ceva...o seara buna fetelor
mamica fericita de bebelusha Ilinca
mrg spune:
Fetelor,stiti cumva cam cat ar costa daca imi gasesc pe cineva care sa imi gateasca de 2 ori pe saptamana,fiindca nu are cine sa ne ajute iar sotul saracul e suprasolicitat???
Olishka,parca tu zc ceva de o doamna care va gateste?
Multu'!
happymumy spune:
Alina, poti sa iei si paracetamol, eu am luat unul acum citeva zile la recomandarea doctorului, ca am avut niste dureri ingrozitoare de cap primele 4-5 zile dupa operatie. sa-ti treaca capul.
Mihaela, poti sa folosesti linistita lanolina in loc de garmastan, eu asta folosesc, dar asta nu inseamna ca nu am rana la un san .
Felicitari Anda! Bine ai venit bebe Toma!
Felicitari Nicole! Bine ai venit bulgaras de Nicole!
Si noua a inceput de azi sa ne curga ochisorul mai tare, a inceput sa i se lipeasca, Cristina cum ziceai ca se cheama servetelele alea de ochi?
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
anca_cls spune:
Felicitari multe multe Anda!!! Toma bine ai venit printre noi!!!
38+ cu Eva Georgiana