Buburuze ian-feb- LMA buburuze de 1-8 feb.! (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, sunt sora lui dedicut si ea nu are net de cateva zile, de asta nu a mai scris nimic. Zicea ca vorbeati voi acum cateva zile de niste supozitoare homeopate pentru dureri de dinti (parca denumirea incepea cu V...) dar eu am cautat o ora si nu am gasit. Imi puteti spune despre ce supozitoare era vorba?
Ei sunt bine, acum asteapta sa gaseasca un apartament cu net dar multi ii refuza pentru ca au cu ei un copil. Pacat. Daca il vedeau pe Alex... Va pupa pe toate si pe va doreste toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

e vorba de VIBURCOL, dar din pacate nu se gasesc la noi in tara, ori in tarile germanice ori in Rep Moldova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Multumesc mult, mirela. Ea e acum in Germania si o sa-si cumpere de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

LA MULTI ANI DARIUS ALEXANDRU!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS!!

Ma bucur ca ati raspuns la IVS-ul meu.
Acum sa raspund si eu. Cu risul de a parea falsa, eu intotdeauna m-am simti mai bine cand am iertat, chiar daca nu am uitat. Dar mereu am incercat sa judec o ACTIUNE a unui om, nu sa-l etichetez dupa o gresala facuta. Deci nu uit FAPTA, dar ma simt implinita ca pot da inca o sansa unui om, vad in fiecare om partea lui buna si asta ma face sa trec cu vederea unele fapte rele. Daca faptele rele se repeta, nu caut razbunare, iert, dar ma indepartez de persoana respectiva, o scot din viata mea. Fara ura, frustrari...
Din pacate exista o singura persoana care mi-a fcut un rau MAJOR acum 14 ani, mi-a distrus, intr-un fel, viata prin trauma lasata si mi- foarte greu sa o iert. Dar faptul ca nu am mi vazut-o de atunci ma ajuta sa nu-mi otravesc sufletul, sa nu ajung la ura pura.

IVS de Catalina: combinatia de dragalasenie fizica (i-a placut ca-s "micuta si dragalasa" -hahaha ) cu inteligenta, si el s-a minunat ca are ce discuta cu mine ore intregi si ca aveam preocupari, hobbyuri, ca el nu a mai intalnit femei cu pasiuni diferite e shopiing, cluburi, etc.

Ma duc , desigur, pe calorifer, ia am venit cu un autobuz inghetat!
Pup comoarele!

Rugati-va sa nu se imbolnaveasca Miru sau sa nu se intample alte cataclisme, sa mapotduce si eu in TB!

Mergi la inceput

A, completare la IVS de Catalina-si acum apreciaza aceste calitati ale mele si cica s-au adaugat si altele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Darius, copil scump, sa fii sanatos, mereu vesel si frumos, sa aduci aceeasi bucurie, zi de zi lui mami si tati!!

RIVS Andutza
: depinde de a cui greseala e cea pe care trebuie s-o iert si depinde cat de grava e. Pe cei apropiati si iubiti ii iert de fiecare data (poate pre usor), uit de fiecare data (e norocul lor ca-s senila); cu prietenii nu-s asa de generoasa. Pauza de copii numa' buna de pierdut ideea In general, prietenilor nu le dau multe sanse, daca m-au dezamagit... s-a cam terminat. Asta vara am trecut printr-o faza de asta, dar s-ar parea ca am putut sa iert (nu sa uit).
Dar, trebuie sa admit viata m-a ferit de dezamagiri majore, de lucruri oribile la care sa ma gandesc. A, evident ca nu pun problema de razbunari, nu functionez asa, razbunarea mea e sa zice, ca ma retrag cum pot.
Anduta te imbratisez ca ne-ai zis, cumva ti-ai varsat sufletul, asa ceva nu se uita si nu se iarta, nu cred ca poti oricat de "superom" ai fi. Trebuie doar sa gasesti un fel de a te impaca cu situatia si viata, asa cum ti-a fost ea servita.

RIVS Catalina acum sunt cam suparata pe "musiu" al meu, nu te superi tu daca o sa-ti raspund alta data; asta...daca a fost vreodata ceva la mine care i-a placut sau care ii mai palce.

Va pup, o saptamana minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Lori, . M-am impacat cu gandul dar uneori, daca visez, a doua zi sunt plina de furie si amaracune. Dar se intampla rar, asa ca... life goes on.
Mami, sunt convinsa ca i-au placut lui musiu al tau muulte lucruri la tine si ca inca ii mai plac si nu zic doar asa, sa ma aflu in discutie. Dar te inteleg ca esti suparata! Dar poate ca tocmai asta e momentul sa va amintiti de inceputuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

La multi ani Darius!!!!

Io-s intoarsa pe dos. Una ca am luat virusul de la bubu si mi-e rau si doi ca sunai la cresa si m-au umplut alea de draci.
O intreb pe vaca domnului ce face bubu. Imi raspunde ca foarte prost. Imi sta inima in loc "da ce are? Nu a mancat? N-a dormit? Are diaree? ". "Pai a mancat si fructele, a mancat si sandviciul si a dormit si o ora jumate, dar plange si vrea in brate."
No, asta era beleaua! Nu pot ele sa frece menta linistite ca le sta bubu pe cap.
Ce s-a intamplat e ca, fiind bolnav (virus+ 2 dinti noi), mama l-a tinut mult in brate. Era saracul complet intors pe dos, nu putea manca, nu putea dormi ca se trezea sa vomite, in fine, era foarte speriat si plangacios. Si mama l-a cocolosit la maxim ca doar nu era sa-l lase intr-un colt sa planga.
Beleaua i-a prins repede slabiciunea si a inceput sa profite. Se miorlaie special ca sa-l iei in brate, se tranteste pe jos, face fitze etc. Mi-am dat seama din prima ca asa o sa faca si la gradi, dar nah, sunt profesioniste, trebuie sa gaseasca o solutie sa se inteleaga cu el.
Nici macar nu cred ca incearca. Intai m-au certat pe mine ca vezi doamne "trebuie sa o ia de la cap cu educatia". Cred ca acuma il lasa sa planga pana se epuizeaza.
Plus ca brotacelul e suparat rau de cand cu lipsa lui tati si s-a agatat si mai tare de mine si mama. Azi de dimineata e prima oara cand l-am vazut suparat ca-l las la gradi.
Daca mai pleaca tati asta, io nus ce fac.... Ii schimb incuietoarea la usa drept pedeapsa.

Mergi la inceput

Of, Anka, multa sanatate!
Eu sper cu toata fiinta mea ca nu-l lasa sa planga la cresa!!!
Ok, e manipulator, etc, si Miruna la fel face, se arunca pe jos cand vrea in brate, dar eu nu o pot lasa sa planga mult. Degeaba. Eu am intrat in mamicie cu convingerea ca "lasatul sa planga" e o metoda super de disciplina. Am lasat-o de vreo doua ori si acum ma urmareste amintirea aia, mi-e tare greu sa ma iert pentru asta.
Acum imi poate spune toata lumea de pe planeta asta ca Miruna va fi o rasfatata si razgaiata care-mi va tranti usa in nas cand va creste si ma va da afara din casa, eu nu o pot lasa sa plang. Nu pot, e un bot e om neajutorat. Face crize ca nu-i dau ceva, se arunca pe jos, o las sa-si faca damblaua, tot nu-i dau ce-i trebuie, dar daca vad ca nu se opreste, o iau in brate, o linistesc cu suzeta..pana uita ca-i trebuia lucrul respectiv. Daca vrea in brate (fara sa o doara ceva, numai asa , aiurea, ca vrea ea sa se plimbe prin camera pe sus, cand eu am treaba) si incearca iar criza, la fel, o las putin, dupa care o distrag cu ceva. Daca plange in continuare, o iau in brate si gata. Am ajuns sa detest maxim metoda lasatului sa planga pana se invineteste. Sper ca Bubu nu are parte de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ieri n-am intrat ca am fost sorcova prin oras, asa ca am ramas datoare sa urez si aici

La multi ani Dariusel!
Sa fii vesel, iubit si fericit toata viata ca acum la un anisor!

ANDUTA - mai voiam sa zic despre razbunare ca eu nu m-am razbunat in viata mea, mai glumesc cu al meu sot si ii mai fac si eu cum imi face el, desi e copilaresc si nu ajungem nicaieri asa, eu sunt mereu aia matura emotional, dar ma mai cobor si la nivelul lui. Eu sunt ceea ce altii considera fraiera, asa am fost catalogata toata viata, si mie mi-a intrat in cap chestia asta, pana am zis hop, asa sunt eu si nu am cum sa ma schimb. E nevoie si de oameni ca mine totusi. Eu sincer, nu m-am suparat pe nimeni in toata viata, nu conteaza ce mi-au facut unii sau altii (bine ca nici nu am avut parte de cine stie ce traume) .

Eu sunt aia care iarta si intelege si criminalii, nu vreau sa aud de pedeapsa cu moartea, care stau de vorba cu homelesii, care i-ar lua si in casa daca ar fi dupa capul meu (in afara de pedofilii, pe aia sa nu-i vad!). Singura data cand am rupt legaturile cu cineva a fost la presiunea familiei. Cu cea mai buna prietena din liceu (toata familia ma presa ca e ceva ciudat in legatura cu ea) eu nu, si nu. Pana mi-a furat din casa o suma maricica de bani. Nu am putut sa ascund, ca erau bani multi (locuiam deja cu al meu sot) si mi-a zis el clar, ca ori intrerup legaturile cu ea, ori pleaca el din casa. Eu as fi vrut sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic, pur si simplu ma durea in cot de banii aia, stiam ca e intr-o situatie foarte grea, stiam ca ii era greu sa-mi ceara imprumut pentru ca Gabi se opunea sa-i dau (i-am tot dat, inclusiv bijuterii de familie, sa le amaneteze si care la ea au ramas, o gramada, ca nu stiam cum sa o ajut fara sa-mi urc familia in cap). Sincer, si acum regret ca am intrerupt relatiile, a fost tare greu sa nu mai vorbesc cu ea. Al meu sot zice ca nu sunt normala, dar asa simteam si inca simt. Mi-e ciuda pe ea ca n-a furat mai putin ca sa pot sa o ascund. Eu nu ca am iertat-o ca pur si simplu nu m-am simtit lezata in nici un fel. Dar eu sunt aia care nu acorda deloc importanta partii materiale. Nu sunt in stare sa economisesc, nu sunt in stare sa planific un buget, cand am bani ii cheltui pe toti pana la ultimul banut, cand n-am - nu mai cheltui, fara sa resimt cine stie ce lipsa. Noroc ca m-am casatorit cu un contabil ca altfel ma mancau cainii. Si el e foarte chltuitor, dar oricum mai cu picioarele pe pamant decat mine.

Mergi la inceput