laptele Milumil
Raspunsuri - Pagina 2
oana_lex82 spune:
Eu am incercat Milumil dar al meu bebe facea diaree ff rau asa ca am trecut la nan si a mers binisor..doar ca a luat ff greu in greutate dar ce e drept mananca si a mancat mereu ff putin pt varsta lui..Parerile sunt impartite, dar daca copilului tau ii merge bine cu Milumil atunci de ce nu?
oanap85 spune:
cred ca depinde cum il tolereaza copilul,nu?
eu la primul i-am dat milumil pana la 3 ani jumate,(deci 2,3,junior)
al 2-lea a mancat nan ,dar si milumil si nan mi-a fost recomandat de catre pediatru
cred ca milumil era bun la gust pt ca mi l-a acceptat imediat dupa intarcare!
totusi eu cred ca ar trebui sa-i dai ceea ce crezi ca ii merge ei bine
cu milumil a luat f bine in greutate si al meu
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
ana4emma spune:
fetita mea intre varsta de 2luni si 4 luni nu a laut in greutate suficient si la 4 luni era sub greutatea normala cu 1kg. atunci doctoritza mi-a spus sa ii dau supliment niste lapte praf si am lua NAN si oricat m-am chinuit eu sa o fac sa il accepte nu am reusit,am luat sa incerc si MILUPA si pana la varsta de 9 luni am tot incercat sa ii dau dar nu a vrut sa il accepte,la fel cum nu ii placeau nici cerealele de la nestle sau milupa. singurele cereale care ii placeau erau de la BEBELAC dar din pacate nu gaseam lapte BEBELAC. acum avem 9luni jumate si verisoara mea a gasit lapte BEBELAC si de ieri pitica mea a nceput sa bea putin lapte. ieri a baut 30mil azi 50mil...avansam...incet dar sigur...cred ca totul depinde de gusturile copilului....doctorii recomanda anumite produse dar nu putem forta copilul daca nu vrea....succes in gasirea laptelui potrivit...
va pupam, ana&emma(24.04.2012)