Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sanate lui Anei

Anaan, Novus sint bucuroasa ca...sinteti. Sper "sa fiti" intotdeauna. Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Am facut o cafea, e destula pt toata lumea asa ca haideti si serviti !!

Bebestrumpf, Ilinca, Pisigri si alte tufete ciufulite

Floric mi-a placut mult mesajul tau si m-a impresionat sa stii ! sincer nu mai tin minte incidentul dar stiu cu siguranta ca nu am gandit astfel despre tine sau alte tufete, suntem unice dar impreuna formam un tot unitar !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, eu sint "la datorie" asa ca ema bucur ca ai facut deja cafeaua.
Sa avem zile mai bune si, stiti si voi cum se spune: cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Sa avem zile mai bune si, stiti si voi cum se spune: cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!

Asa sa fie !!
Si o sa spunem ca am avut un inceput de an in forta !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...si eu...daca ma vad...ca ma simt fff mica ,in lumea asta ...
am dus hunul la scoala....
In sfarsit i-a pocnit hunei si cea de 4-a masea...nu are sens sa spun ca toti nervisorii-i sunt activati...in rest ma rog lui Dumnezeu sa am putere sa lupt in continuare

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

buna dimineata.

In primul rind, bebe_strumph, imi pare extrem de rau. Nu incape in cuvinte sa iti spun cit de rau imi pare. Dar si eu cred ca trebuie sa ceri mai multe pareri, nu de la medici de familie ci de la ginecologi si infectionisti, inainte de a lua o decizie. Multa putere iti doresc!

Pisik, bine ca analizele sunt bune si bafta la examen!

Anaan, sanatate lui Andrei !

Andiaroro, ce-ti face "intr-o-urechea"?

Alex_andra, la povestea ta intii m-am mirat (de nesimtirea "prietenei"), apoi...nu mi-a placut

Tufetelor pe care v-am "tras de urechi" ieri, imi cer scuze, nu eram eu in masura sa fac asta.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

PS:
1-nu ma refer la nici una dintre voi
2-Bebe nu stiu sa spun nik inteligent si ca sa-ti fie bine
3-Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor mici si mari
4-sper sa se fi asezat planetele si sa intru mereu sa va citesc cu drag,ca pana de f curand....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Dodo, eu nu prea am inteles primul tau mesaj dar iti doresc "sa umbli bine" (adica, sa-ti mearga bine, sa reusesti sa rezolvi), indiferent de problema!
Ma bucur ca Bogdan a ajuns la scoala; iar, de miine, am inteles ca se incalzeste si afara, nu numai la club

Putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si acum,

SCRISOARE DESCHISA

Draga tufata Ilinca,

Eu cred ca am ajuns in acest punct al vietilor noastre forumistice dintr-o mica-mare neintelegere.
Dupa cum m-a vazut toata lumea deja, eu nu fac declaratii de amor deschise pe forum . Nu mi se potriveste, nu ma caracterizeaza, nu e "din filmul meu".
Din motive pe care le regret sincer, si exprimarea mea pe forum am inteles ca este una rece, impresonala si lipsita de emotii. Nu stiu daca de la lipsa declaratiilor mi se trage, sau e un "altceva" in felul in care scriu, dar asta este concluzia pe care am acceptat-o, (aproape) toate fetele spunindu-mi asta cu ocazia caracterizarilor.
Dar cred ca e momentul sa lamurim "neshte trebi" in ceea ce ne priveste.
IMI ESTI FOARTE DRAGA.
Ti-am spus-o de curind, imi esti draga de pe vremea gravideniei si mi-ai ramas si mai tirziu. Nu suntem cu parinteala chiar pe aceeasi lungime de unda, dar daca si fii-ta si fie-mea sunt fericite cu ce au acasa, asta e important. Si ca nici una dintre noi nu isi altoieste odrasla
Mi-ai fost draga mereu; am fost cu sufletul linga tine cind a plecat Manole, am ris de m-am prapadit cind mi-ai povestit (eu eram la volan catre ginecolog, la control) cit de repede te-a parasit orice urma de chef de a naste natural, m-am enervat ingrozitor cind nu mai stiu care idioata ti-a spus ca iti iubesti ciinele mai mult decit pe Sophia, ca ai la semnatura mai multe poze cu el decit cu ea .
Si imi mai amintesc multe din "trecutul glorios".
E drept, poate nu asa multe ca tine, cred ca ai un alt gen de memorie decit mine
Imi amintesc si ca mi-ai fost prima confidenta dintre fetele de pe forum, intr-o perioada in care nu mi-a fost usor.
Imi pare rau ca am lasat impresia ca mi-ai fi altfel decit draga. Imi pare rau si ca lucrurile au degenerat in halul asta in doua zile.
Banuiesc ca vor reintra in normal in curind, si sper ca nu va fi doar o chestie de aparente. Vorba ta, gardul poate fi reconstruit, daca se doreste ( Ina pentru poveste).
Imi pare rau si ca nu m-am prins la timp ca am produs un sentiment de nemultumire din ce in ce mai acut in sufletul tau; daca as fi "receptat" la timp "mesajul" probabil ca nu am fi ajuns in situatia de zilele trecute.

Sper ca macar CEVA am lamurit prin mesajul asta (incoerent, in cea mai mare parte...).

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri

PS. Sa nu mai spui niciodata ca pleci

Mergi la inceput