Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***
Raspunsuri - Pagina 28
Pisik06 spune:
Neatza!
Multumesc pt sfaturi! A venit pretul de la nenea furnizor. E cam mare, ca, f mare ca e si inainte de Sf valentin si au explodat florile of course. Ma mai gandesc astazi.
BIANCA, jos palaria! Desi lucrez in domeniu, veci nu voi putea/pot face calcule atat de exacte. Eu is mai visatoare. Aia cu 5% mi se pare optimist procentul, stiu ca asta este in teorie, dar realitatea nu prea confirma
OLGA, wow ce burtica super merga frumoasa! Si Maaaaaare! Tu esti o frumoasa numai burta e de tine
GIGE, te pup si aici. Ma bucur din suflet ca totul s-a terminat cu bine, poti scrie o carte acum
Nu mai stiu ce si cui sa mai zic. Eu azi sunt un pic....sa zicem melancolica. E o saptamana de cand m-am despartit de bebelin
Mami de minune mica
novus spune:
Abia astept sa ajung acasa sa vad si eu pozele Olgai , da' eu v-am zis ca e cea mai frumoasa graviduta pe care am vazut-o !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Olga, esti superba!Cand ma uit la burtica ta, imi amintesc ce mare a fost si a mea. Am nascut o gogoasa de 3.6 kg! Iar in ultima luna simteam efectiv cum imi pocneste burta Mi s-a facut un dor nebun de sarcina!!!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 OLga, draga, sa stii ca arati foarte bine!!!!! |
Ma bucur ca vi se pare ca arat bine la 83 de kg, adica cu 18 kg in plus
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
Pisik06 spune:
Am gasit o poza pe Facebook, cu o fetita absolut adorabila. Pe poza scrie asa:
Un copil poate sa il invete pe parinte trei lucruri
- sa fie fericit fara motiv
- sa nu stea locului niciodata
- sa ceara insistent ceea ce isi doreste
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
PISIK, dar nu poti sa faci ceva care sa se incadreze in buget? Adica doar florile pentru premii, sau doar aranjamentele de pe mese.
Oricum, gandeste-te cati oameni din cei prezenti sunt target-ul tau. E adevarat de 5% e optimist. Varianta realista e la 2%, stii si tu. Poate totusi gaseti o portita sa impaci si capra si varza...
novus spune:
Inapreda pe unde umbli de nu ai venit la cafea ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Am gasit o poza pe Facebook, cu o fetita absolut adorabila. Pe poza scrie asa: Un copil poate sa il invete pe parinte trei lucruri - sa fie fericit fara motiv - sa nu stea locului niciodata - sa ceara insistent ceea ce isi doreste Mami de minune mica |
asa este!
olishka spune:
Ieri dupa ce am facut pozele am fost si l-am tuns pe David. Nu mai are carlionti, dar parul tot lungut i l-am lasat. Oricum arata si el a mai baietel, caci toata lumea zicea ca este fetita
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+