Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
Si acum, revenind la lucruri mai vesele: Felicitari, Pisik!
Ina, tu stii ca sentimentul este reciproc
. Eu i-as lua tipei lenjerie, dar nu ceva atat de personal ca setul sutien+chilot, ci un set halat+camasa de noapte, stii tu de care zic, nu izmene bumbacoase ca ale noastre ( ca si eu tot in de-alea ma rasfat
)
Anaan spune:
Azi nu am avut o zi chiar glorioasa: o fata pe care o indragesc, eleva de-a mea, mi-a marturisit ca se confrunta cu o depresie, ca ii trec tot felul de ganduri prin cap
si ca simte ca nu poate vorbi cu nimeni despre problemele ei in afara de mine. Iar mie mi-e teama ca nu o sa fiu capabila sa o ajut
Pisik06 spune:
ANA, of, ce ti-e si cu presentimentele astea
Cat despre eleva, vorbeste-i din inima, nu iti fie frica, doar fii acolo cu ea si incearca sa o ajuti. Daca te simti depasita si mirosi ca ar putea face gesturi necugetate, poate ar fi bine sa o indrumi catre un psiholog. Succes

Mami de minune mica
AlexAndra_81 spune:
Novus, ce chinezarii ai luat din Lidl? Ma duc si eu azi dupa niste sosuri si noodles, poate ma apuca "gatitul" in weekend![]()
Amalia
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 ANA, of, ce ti-e si cu presentimentele astea ![]() Cat despre eleva, vorbeste-i din inima, nu iti fie frica, doar fii acolo cu ea si incearca sa o ajuti. Daca te simti depasita si mirosi ca ar putea face gesturi necugetate, poate ar fi bine sa o indrumi catre un psiholog. Succes ![]() ![]() Mami de minune mica |

Pisik, desigur ca mi-a trecut si mie prin cap sa o indrum catre cineva specializat, dar respinge din start ideea
si nu vreau sa o fac sa se indeparteze si de mine. Oricum eu o sa vorbesc cu o colega, psiholog, si o sa o rog sa ma sfatuiasca. Intreaga poveste m-a marcat si pe mine, ce sa mai zic de cea care o traieste...
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Anamariame, sper ca ati reparat centrala. Gianina, ce saptamina ne asteapta? Nu ma 'nebuni ca io am inteles ca...se incalzeste. N-am auzit bine? Ma dispera frigul asta de si mor!!! BIANCA, ce hotarire ai luat? Unde esti? Ce lucri' de nu mai spui nimic? Merg sa produc o salata orientala; revin cind doarme Ian. Nu propune nimeni o tema sa ne mai dezmortim putin? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Buna ziua,
astept sa mi se faca oferta scrisa din partea jobului de la broker si apoi sa anunt aici ca o sa plec.
In alta ordine de idei, trebuie sa plc in perioada 6-10 martie la Hanovra la o expozitie (cu jobul actual, deci nu cel nou). Sunt in mare incurcatura, dar o sa iasa bine pana la urma.
Pana atunci alerg intre 2 job-uri si ma cert cu o agentie de publicitate si ma mir de cat de prosti pot fi unii oameni.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Tema: Haideti sa ne alegem fiecare cate o tinuta (eventual sa expunem si criteriile dupa care am ales), care, cumva, ne place, din albumul asta http://www.lucamic.blogspot.com/ |
costumul verde Armani. Io iubesc verdele, iar costumul e numai bun pentru talia mea de viespe (doar la talie ma incadrez sablonului 90-60-90)
novus spune:
Pisik 

, cunosc sentimentul, mi se intampla si mie sa simt ca ceva nu o sa iasa bine , deja mi s-a intamplat de multe ori, Pisi cand nu se poate hotara (adesea adica
) ma intreaba care e feeling-ul meu vis a vis de situatie ![]()
Anaan, cum e Andrei ?
Cat despre eleva ta, intr-adevar e o mare responsabilitate dar eu cred ca a apelat la persoana potrivita 

Alexandra, astazi am in plan si eu vizita la Lidl, tot pt wkd vreau sa iau si eu cate ceva 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
costumul verde Armani. Io iubesc verdele, iar costumul e numai bun pentru talia mea de viespe (doar la talie ma incadrez sablonului 90-60-90) |
S-a dat deja
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
S-a dat deja www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Las' ca ne-ntelegem noi!