Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***392***
Raspunsuri - Pagina 12
Gianina34 spune:
mi-e mi se pare la fel de frig si daca-i -8 si daca-i -15
problema mea este ca incepand de astazi ninge si viscoleste urmatoarele 7 zile (atat am prognoza)
mi-e groaza de mers cu masina chiar si numai pe segmentul casa-gradi in eventualitatea ca eu voi merge la servici cu... altele
pe stradutele dintre blocuri este infiorator caci s-au facut jgheaburi de gheata si masina se duce... cum vrea ea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Tema: Haideti sa ne alegem fiecare cate o tinuta (eventual sa expunem si criteriile dupa care am ales), care, cumva, ne place, din albumul asta : http://www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=53+de+tinute+ridicole+la+Paris+Couture+Week http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Eu o iau pe cea a lui Giorgio Armani, prima, pt ca e singura cu pantaloni si imi place mult nuanta aceea de verde
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Novus, aia imi place si mie !
http://www.lucamic.blogspot.com/
Edit: dar daca ai luat-o tu, o iau eu pe cea de-a doua a lui Gaultier .
Edit 2: motivul e ca e verde (si mie imi place verde). Si imi placea si Amy Winehouse.
novus spune:
Pisik, felicitari !! dar pe viitor lasa pedala de la masina mai moale
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
mie imi place cea alba, tot cu pantaloni, Giambattista-Valli (habar n-am cine e asta)
Amalia
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Tema: Haideti sa ne alegem fiecare cate o tinuta (eventual sa expunem si criteriile dupa care am ales), care, cumva, ne place, din albumul asta : http://www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=53+de+tinute+ridicole+la+Paris+Couture+Weekhttp://www.lucamic.blogspot.com/ |
Gianina34 spune:
felicitam pisikul vitezoman
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
la cum am stat eu dimineata si am raschetat gheata de pe masina, as alege haina asta de blana Yiqing-Yin2 cu toate ca am vazut modele mult mai frumoase
in rest, numic sa mi se potriveasca
avem 2 anisori si 9 luni
Pisik06 spune:
Si pentru ca deja ma ia groaza ca de luni ma duc la serviciu, sa raspund si la intrebarea ILINCAI: da, la serviciu stia toata lumea. Intai am anuntat resursele umane, dupa eco buna care a aratat inimioara batand; apoi am gasit un prilej bun sa spun celor din departament. Desi nu am luat o goarna sa ma asez in capul scarilor si sa fac anunt oficial, cum barfa circula, stia cred toata lumea. Ca sa nu afle seful din alta parte i-am spus eu personal chiar cu doua zile inainte de necaz. Nu stiu de ce, dar nu am simtit deloc nevoia sa fiu superstitioasa. La Ana am spus la 10 saptamani e adevarat, dar la prima sarcina mereu esti mai suspicios, cand stii insa ca totul a decurs bine chiar nu te gandesti ce te poate lovi.
Si ca tot suntem oarecum la subiect, sa va spun una asa gen "paranormal". Stiti ca la Ana am avut o sarcina dificila. Fiind si la prima sarcina mi se derulau in cap tot soiul de scenarii (noroc ca nu stiam prea multe, nu luasem contact cu EMMA si nu auzisem prea multe grozavii), ii innebunisem pe ai mei cu ce se poate intampla, uite si aia si ailalta, ma interesam cam ce investigatii pot sa mai fac sa controlez eu totul, toata lumea ma trimitea la 9. In ciuda problemelor si a acestor scenarii, absolut mereu am avut sentimentul ca va fi bine. Eu la 20 de saptamani eram in spital cu contractii si la 2 zile de la externare am cerut voie sa ma duc la Baby expo sa iau chestii pt bebe, pt ca efectiv nicio secunda nu m-am gandit ca ceva poate merge rau, chiar daca ma "alintam" cu tot felul de prapastiosenii.
La sarcina asta taman invers. Am fost super mega relaxata, nu m-am mai uitat nici macar pe DC la evolutia saptamanilor de sarcina, nu am mai cautat ca disperata info, analize, sa compar, sa ma asigur, etc. Nu am mai vorbit mereu numai despre asta, prcatic viata si-a urmat cursul. Ma gandeam la bebe, vorbeam despre el, mangaiam burtica, doar ca, fara sa spun absolut nimanui si incercand sa alung constant gandul, am trait mereu cu senzatia ca ceva e in neregula. Fara sa ma panichez sau sa fac scenarii, pur si simplu nu imi puteam imagina finalul. Ma gandeam la mobila, la cum asezam copiii, faceam tot felul de planuri, dar cand sa ajung efectiv la momentul imaginarii mele cu bebele in brate sau a bebelui in decorul creat, filmul se rupea, efectiv nu puteam sa imaginez finalitatea, bebe in sine. Si mereu, dar mereu m-a urmarit sentimentul asta, mai mult in subconstient, ca ceva nu e chiar ok.
O fi al saselea simt cu care suntem toti dotati, dar mie abia dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat au inceput sa mai se faca legaturile.
Nu am vrut sa zic nimic cu asta, pur si simplu mi-am amintit ca vroiam de cateva zile sa va pove treaba asta.
Mami de minune mica