Strugurasii (09-10 2011) se bat cu zapada!!**29**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

sei, eu dupa ce am dat o gramada de bani pefel si fel de creme stii cu ce am rezolvat bubitele fetei? Cu crema weleda pt fundulet. si crede ma ca erau multe si urate , la gat toate ,pe pliuri unde era si umezeala..urate rau. intr o zi jumate am scapat de ele .mai avem fix 2 bubite care au fost mai afurisite si inca le mai punctez cu crema. apoi daca se usuca zona o emoliezi cu crema si gata.eu folosesc lipikar de care ma declar super super multumita.are si scor bun pe cdb deci o dau cat de cat relaxata.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neatza!!!
imi pare fff rau Dbunny sper sa se faca bine repede , cum ti-ai dat seama? avea temperatura ? urasc cand aud ca bebeii nostri sunt bolnaviori.

Sei, Iancu a avut apgar 4 pt ca:
1. avea cordonul in jurul gatului
2. s-a nascut dormind deci nu a plans
3. lichidul amniotic a fost verde

Dar si-a revenit repede, nu iti ascund faptul ca l-am verificat cam mult la inceput ca si mie imi era frica de multe chestii dar acum am vazut ca e ok , chiar daca nu e fff dornic sa se intoarca sau sa se ridice , odata ce a facut asta macar odata consider ca poate dar e doar puturos(sper).

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Lena, aceasta Roxana e in grupul de pe facebook? daca da, te rog nu mai da accept la persoanele care nu sunt active aici. parca asa vorbisem de la inceput, nu?
sa fie sanatoasa ca ne citeste si e curioasa. ne-or citi 100 de persoane. atata timp cat noi nu stim nimic de ele, de ce ne-ar vedea noua fetele?

...........................................
mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011
..........................................
zebraroz.ro

Am scos-o pe Roxana. Sorry, o intrebasem si pe Lali si ea a fost de acord sa o lasam. Nu mai adaug fara sa verific pe forum :)

Mergi la inceput

Acum ca sa fiu sincera exista mii de metode prin care alte persoane ne pot vedea pozele si posta pe unde vor ele aceste poze. Nu mai zic de filmulete.
Daca ar fi sa fim paranoia, atunci poate si un pedofil sa isi faca un cont sa se dea mamica postand niste poze gasite pe un cont de hi5, FB sau oricare altul si tot asa.

Eu stiu mame care nu pun deloc poze pe FB, chiar daca contul este privat. Deci ori nu postam deloc pe net, ori ne asumam riscul.
Nu aruncati cu rosii :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna dimineata! (mai pe la pranz )

May, e super Bea cum rade in filmulet!

Ingeras, ce bine ca nu e dermatita atopica. Ai scapat de-o grija

Sei, Lena fiti fara griji in privinta fetelor! Ele sunt niste mici printese minunate si nu au nicio problema! Eu le pup pe amandoua si abia astept sa le cunosc

Alayna, uauuu ce de neamuri! Eu cred ca faci bine ca mergi avand in vedere ca socrul tau e bolnav. Sa va fie bine acolo, sa nu aveti parte de neplaceri si sa va intoarceti cu multe povesti minunate!

Dbunny, offf imi pare rate rau de Noa, sa se faca repede bine!

Simmo La multi ani pentru Marcu!

Si eu va invit la o felie de tort caci e ziua sotului!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

FB asta mai devreme sau mai tarziu nu face decat sa bage zazanie si sa aduca scandal eu v am mai zis

seidana , anca de ce ii zice scaunului Polly ca e 2 in 1 ?
voi ce varianta de culoare aveti ? sunt la fel de frumoase ca pe net ?
m am hotarat si eu tot la asta

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Oana, ce bine ca ai reusit sa o scapi pe micuta de bubite! Noi am scapat de bubite dupa trei aplicari de Avantan Milk dar nu mai erau multe cand am inceput sa-l dau deci nu stiu daca din cauza cremei sau asa pur si simplu i-au trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Jade, eu exact asta il am http://www.amazon.co.uk/Chicco-04064837470930-Polly-Highchair-Dinofood/dp/B004MKNOFM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328350747&sr=8-1

E 2 in 1 pt ca dupa ce ii scoti masuta, e ca un scaun si copilul poate fi asezat la masa cu voi. Plus ca se poate da pe spate spatarul, sa doarma copilul.
E frumos, la inceput e socul ca e doar plastic . Dar de abia astept sa il folosim. Mai avem ceva timp.

De facebook, ce sa zic?
Sa-i dam Roxanei o sansa sa vina sa o cunoastem si pe forum. Eu stiu ca ne citeste, am si vb cu ea pe FB. Mai lipseste curajul sa faca pasul de a se prezenta.

Sei, flavius nu e gras, e lung. S-a implinit, intr-adevar, are obrajori si picioare si manute. Mie nu mi se pare gras, doar perfect .
Iar ce face, ce nu face fiecare copil, nu va mai stresati. Fiecare cu ritmul lui. Ca poate e precoce ca se invarte, dar am si avut puseu de aproape 4 saptamani
Alayna, mare familie. De la 13 frati si surori ce sa te astepti? Si la Cairo e cam riscant, dar trebuie sa tii cont ca fata are si gene de la tata, deci poate nu o fii chiar asa sensibila. Iar de lupte, doar nu o sa va plimbati prea mult, ma gandesc. Mai mult in casa, daca va vin vizitatori. Asa ca poate nici nu o sa vedeti urme de revolta. Depinde in ce zona stau socrii tai.

toti strugureii

Mergi la inceput

Roxana a scris pe forum dar fiind primele mesaje inca nu au fost moderate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza la amiaza si de la noi!

Dbunny - multa sanatate fetitei! Draga de ea!

Simmo - LA MULTI ANI lui Marcu! Sa creasca mare si cumintel!

Pinkysor - LA MULTI ANI sotului! Aveti o familie superba si (aproape) perfecta - mai lipseste inca un bebe sau poate chiar doi

Alayna - Drum bun! Cred ca va fi obositor si pentru tine si pentru Noura, insa macar ea e micuta si nu realizeaza! Mi-ar fi placut si mie sa avem familie numeroasa, din pacate suntem doar noi patru. Dar ne e tare bine si asa!

Zubi - incearca sa ii bagi morcovel, ar trebui sa ii placa! Cum a fost prima saptamana cu mar? II place sau a mai facut si figuri?

Noi avem un botez asta seara, avem chef sa mergem, insa nu stiu cum ne vom descurca, luam ambii copii cu noi. Cu Indra nu e problema, e mare deja, cu pitica va fi mai dificil, sper sa avem nororc sa stam macar 2-3 ore

Inez are o noua placere: sa spuna " ghe ghe". Se uita in ochii lui taica-su, ii zambeste timid si ii declara: "ghe-ghe"!
Iar taica-su este . Foarte funny amandoi, clar e ca pe nimeni cheama Gheorghe sau ceva de genul...hahahhahah.

Sa aveti o sambata minunata!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput