se poate face branzica cu calciu lactic si lapte praf?si cata apa si lapte praf se adauga la o tableta de calciu lactic?
E putin invers . Intai faci lapte din laptele praf, conform proportiilor de pe cutia de lapte praf iar apoi, la aproximativ jumatate de litru de lapte fierbinte cred ca puneam 3 pastile pisate si mai dadeam un clocot. Am renuntat repede la varianta asta pt ca mi se parea branza destul de aspra (granuloasa). Mi-a iesit mai buna cu zeama de lamaie.
Se poate, dar are un gust groaznic. Cel putin, mie asa mi s-a parut si nici copilul nu a vrut sa o manance. Cand am inceput sa ii dau branza, i-am dat direct de vaca (buna, proaspata, verificata, etc...). Medicul mi-a spus ca e ok si asa a fost.
Nu se poate face,laptele praf nu e bine sa il fierbi.Si eu i-am facut direct cu lapte de vaca.
eu fc cu lapte de vaca si iaurt.niciodata nu mia iesit altfel,cu calciu lactic,numi place deloc nici mie daramite baiatului
Eu nu i-am dat lapte de vaca pana la 1 an si nici branza de vaca din lapte de vaca. Se poate face. Am facut din lapte praf bebelac si vitalact - asta il primeam pe vremea aia de la stat si era f bun. Recunosc ca nu am gustat pt ca eu nu mananc lactate dar copiii au mancat fara pb. L-am pus si pe situl meu sa guste si n-a murit .