poante pentru balet

poante pentru balet | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

unde gasesc??
am cautat la jsp (pe stefan cel mare), in mall baneasa si pe unde am mai gasit pe google.. Nimic deocamdata, fie nu au stoc deloc, fie nu raspund la telefon..

multumesc anticipat de ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Decathlon, dar nu sunt de cea mai buna calitate. Mai e un magazin nou in mall baneasa la etaj l-aam vazut in dec dar nu mai stiu cum se cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,
in mall baneasa am vazut si eu, pe la inceputul lunii ianuarie, stiu ca la etaj e un magazin exact cu imbracaminte si accesorii pentru dans/balet, poantele erau intr-un cosulet, undeva in dreapta jos. sa inteleg ca nu ai gasit deloc sau doar o anumita marime ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

deloc, nici o marime nu mai au, nici in magazinul acela din mall baneasa, nici la jsp.. si se pare ca mai primesc spre sfarsitul lunii.. ceea ce ne face cam disperate, ca azi ar trebui sa le urce pe poante la balet!

daca mai aveti idei, astept cu nerabdare
daca nu gasim nimic rapid, luam si de la decathlon, macar provizoriu..

multumesc!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

http://www.balerines.ro/bbrbaletb-poante-c-2_8.html?language=ro

Marina

au picat de pe lista mea azi nu raspunde nimeni la nici unul din cele 2 telefoane de contact, iar mailbox-ul le e plin..

oare trebuie sa le comand in SUA???

Mergi la inceput

stai un pic, nu intra in panica
poate una dintre fetitele de la balet are o pereche in plus si ar fi dispusa sa ti le vanda sau imprumute
poate iti recomanda profesoara de balet/alte mamici un magazin de unde poti cumpara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Incearca la Aita Dance - piata Alba Iulia
http://aitadance.com/%C3%AEnc%C4%83l%C5%A3%C4%83minte_MhObg5KvQ5G3QtarMlOXQBOnQBeLQVG-QtirkJOzMJGfcVWLQxK7gZG7Q5OrMhSn.html

Mergi la inceput

Corina, ce-i drept, m-am panicat..nu m-am asteptat sa le gasesc asa de greu. e criza poantelor?

Alexandra, multumesc . Incerc si la Aita. Mi-a mai venit inima la loc..

pfuuu, editez ca sa zic ca nu au stoc nici la Aita.. vremea rea ar fi de vina la intarzierile in aprovizionare.

Mai caut... daca mai aveti idei, va rog

Mergi la inceput

bubi, pe okazii ai cautat ? acolo se vand vrute si nevrute, poate ai noroc si gasesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Bubi, siteul asta livreaza in Romania (parca 15 euro era transportul) si livrarea se face in 5-7 zile. Poate te avantajeaza: http://www.mytoys.de/catalog/search?query=ballett&productsPerPage=40

Au si varianta in engleza (mytoys.com) dar nu e intotdeauna aceeasi marfa ca pe .de

Mai pot sa-ti spun ca sunt de ajutor comentariile la produs, sunt reale si pertinente de cele mai multe ori.

Mergi la inceput