Sterilet Mirena sau de cupru?

Sterilet Mirena sau de cupru? | Autor: dia_filipas

Link direct la acest mesaj

Salut!

As avea nevoie de ajutorul vostru sa ma decid ce tip de sterilet sa aleg. Ginecologul meu mi-a recomandat Mirena, a spus ca e cel mai bun/eficient/fara efecte secundare, dar eu am gasit cateva pareri cum ca ar duce la ingrasare. Cele de cupru nu ingrasa dar ziceau ca produc sangerari abundente si dureroase la ciclu. Sincer nu stiu ce sa aleg, asa ca va rog, cele care folositi sterilet, de care aveti, ce marca si cum va simtiti cu el? ce efecte secundare ati avut?
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Buna, eu am montat sterilet de cupru din luna decembrie marca Copper T model TCu 380A. Primele doua sapt dupa montare a fost un pic greu: dureri de burta, spate, crampe...dar dupa aceea totul e ok...la mine cel putin a avut efecte benefice: dureri mai mici la ciclu, fluxul diminuat semnificativ...asa ca nu regret nici o clipa decizia.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput