Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Fleurdelise spune:
Bumbitza, felicitari pentru ursuletul zburdalnic! E facinant ce rapid cresc, nu? Eu la prima eco de 11 saptamani am vazut mugurasi de manute si picioruse, la cea de aproape 18 era deja ditamai ursuloiul, cu o manuta (cu toate degetelele la locul lor!), indoita nonsalant pe langa cap...
Daconst, tare faza cu bb care reactioneaza la dulce. Aseara beam dintr-un diet pepsi si asteptam sa vad ce se intampla. Rezultat pozitiv, am simtit niste impinsaturi in burta, de parca zicea: mama, stop the coffeine, ceea ce am si facut.
Da Laura vorbim de 'numa 'numa....dar asta zic ca e bine, nu? Oare ne da vreun premiu?
18 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Mai nu mai poate pleca omul de acasa ca voi umpleti tot capitolul,hahah.
Bine ca am mai prins loc de un mesaj.
Bumbita,imi pare rau de experientele tale pe aici.ce sa zic,cazuri si cazuri.E drept ca sunt altfel toate fata de Ro.Depinde si aici peste cine dai,cred.
Viairo,multam de raspuns.asa e ai dreptate cu Fish-ul ala.
Biribu,tu mai astepti acum si alte rezultate?adica mai e ceva de vine in 3 saptamani?
Clar o sa zic si eu ca vrea raspuns in 2 zile,asta e.
Fleur,la noi e verificata cu dulcele,reactioneaza.la apa inca nu se lasa impresionat.
Ada,si de varza mi-e pofta acum...
Mi se apropie ora de somn,dar n-as vrea sa adorm asa repede ca sigur ma trezesc la 3.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
adarev spune:
Fetele vorbaretele!Dana, adevarul ca mi-a iesit o varza super. Ioana, Fleur are dreptate cu amnio. Si eu sunt programata pe 6 martie si am si rh negativ si-mi va face si imunoglobulina.Eu o fac la clinica Promed la dr.predoi.Pe 6 marie eu am aproape 18 s. Si, am la fel un feeling bun ptr. ca la morfofetala totul e ok.Nu am facut DT si nici nu fac TT. Viairo, tu unde o faci?Fetelor, cand misca copilul, ca eu am uitat.Bumbita felicitari ptr. bebicul jucaus.Laura. ai dreptate cu vorbitul.Biribu revino, ca sa nu mai arzi gazul degeaba.Revin si eu