Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Fleurdelise spune:
Bumbitza, felicitari pentru ursuletul zburdalnic! E facinant ce rapid cresc, nu? Eu la prima eco de 11 saptamani am vazut mugurasi de manute si picioruse, la cea de aproape 18 era deja ditamai ursuloiul, cu o manuta (cu toate degetelele la locul lor!), indoita nonsalant pe langa cap... 
Daconst, tare faza cu bb care reactioneaza la dulce. Aseara beam dintr-un diet pepsi si asteptam sa vad ce se intampla. Rezultat pozitiv, am simtit niste impinsaturi in burta, de parca zicea: mama, stop the coffeine, ceea ce am si facut.
Da Laura vorbim de 'numa 'numa....dar asta zic ca e bine, nu? Oare ne da vreun premiu?
18 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Mai nu mai poate pleca omul de acasa ca voi umpleti tot capitolul,hahah.
Bine ca am mai prins loc de un mesaj.![]()
Bumbita,imi pare rau de experientele tale pe aici.ce sa zic,cazuri si cazuri.E drept ca sunt altfel toate fata de Ro.Depinde si aici peste cine dai,cred.
Viairo,multam de raspuns.asa e ai dreptate cu Fish-ul ala.
Biribu,tu mai astepti acum si alte rezultate?adica mai e ceva de vine in 3 saptamani?
Clar o sa zic si eu ca vrea raspuns in 2 zile,asta e.
Fleur,la noi e verificata cu dulcele,reactioneaza.la apa inca nu se lasa impresionat.![]()
Ada,si de varza mi-e pofta acum...
Mi se apropie ora de somn,dar n-as vrea sa adorm asa repede ca sigur ma trezesc la 3.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
adarev spune:
Fetele vorbaretele!Dana, adevarul ca mi-a iesit o varza super. Ioana, Fleur are dreptate cu amnio. Si eu sunt programata pe 6 martie si am si rh negativ si-mi va face si imunoglobulina.Eu o fac la clinica Promed la dr.predoi.Pe 6 marie eu am aproape 18 s. Si, am la fel un feeling bun ptr. ca la morfofetala totul e ok.Nu am facut DT si nici nu fac TT. Viairo, tu unde o faci?Fetelor, cand misca copilul, ca eu am uitat.Bumbita felicitari ptr. bebicul jucaus.Laura. ai dreptate cu vorbitul.Biribu revino, ca sa nu mai arzi gazul degeaba.Revin si eu 

Capitolul 11