Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
ARUBA spune:
Ma adresez celor care mai aveti bebei si aveti experienta: pe ce site-uri ne putem uita si comanda lucruri bebe? Ma refer la site-uri din afara care sa livreze si in RO
14+
b_1403 spune:
Eu tocmai ce am bagat o mare prajitura Fantezia cica se numeste.yamyyy delicioasa si ff nesanatoasa. Da promit ca maine bag mai multe fructe.
Va
Beatrice 14 + , viitoare mamica de print
ali24 spune:
hei ce i aici cu atata praji??????????eu inainte sa ma pun sa va citesc ma gandeam ca as manca ceva dulce dar am zis sa ma abtin si sa ma pun mai bine la calcu.dar bineiteles ca voi mi ati facut mai mare pofta.
17+
rafael albert(25.05.2007)
ZIZOU spune:
Merci, fetele!
O abundenta de prajituri, bine ca nu mai poftesc la ele. Eu care nu ratam niciun dulce acum nici sa nu mai vad dulce!
muraturica spune:
Wow, voi chiar sunteti setate pe dulce.
Eu nu am avut chiar asa un spor la treaba cum am sperat si am facut mult mai putin. Mi-a sunat telefonul toata ziua si am vorbit o gramada. Acum trebuie sa ma intrerup sa plec de acasa. Sper sa ajung si la cumparaturi sa am ce imi trebuie in casa pe weekend. La Sibiu inca nu ninge, dar presupun ca ajunge si la noi.
Va pup si intru mai tarziu.
10+
IIuli spune:
buna, fetelor,
intru si eu de la serviciu, unde am ajuns cu greu si imi e foarte ciuda ca nu au venit foarte multi colegi astazi - iar eu, , am venit. lasa ca ma revansez eu saptamana viitoare.
scuze daca am zis ceva gresit de medicul de familie, eu asa stiam - ca medicul tau il ia si pe bb in evidenta. in cazul meu sigur o sa fie asa, avem un super medic de familie care ne e si prieten. pediatrul e alta poveste, avem deja cateva variante si cel de care ne va placea (nu cred in dublele specializari) ne va vizita constant. asa au facut cam toate prietenele cu copilasi si cred ca e cel mai bine.
altfel, am si eu chef sa fac ceva dulce, o sa incerc diseara niste briose sau poate o tarta de ciocolata . dar pana atunci trebuie sa fac ciorba de sfecla, ca ma gandesc la ea de o saptamana, de nu mai pot de pofta.
altfel, aveti mare grija in weekend cu zapada, stati in casa cat puteti de mult (eu o sa ies sa am duc la coafor, daca putem). si abia astept sa treaca weekendul sa merg luni la eco, doamne ajuta, abia astept.
12+
sursula spune:
Buna burtici!Multumesc pt primire!Despre noi...avem 11 saptamani,greturi puternice care din pacate nu trec decat cu Fanta de portocale(desi nu mai bausem din liceu)si somnolenta non stop-de care baietelul meu Tudor nu este deloc incantat(Am fost colega de odisee cu BIRI,KIMMY,GABRIELA si DIANAMI)si o inima gata sa explodeze de iubire si recunostinta!
Si eu am apucat sa fac cadou toate lucrurile bebelicesti si mi-e groaza cand ma gandesc cate sunt de cumparat.
VALY-imi amintesc ca si eu eram tematoare la primul copil ca nu o stiu ce sa fac,la fel nu avusesem copii mici in jur,dar instinctul matern e uimitor si cel mai bun prieten!Femibion 2 mi-a zis dr sa incep cand termin folia de acum de f 1.
ROXY-felicitari pt caruciorul roz!
MURATURICA-Aurora e un nume deosebit si luminos!Imi place mult!
CHMIHAELA-pt nas infundat eu folosesc remediul bunicii mele-apa cu sare si functioneaza de minune!
FLEURDELISE-ce frumos e Ioan!Multumim pt retete!uff,numai de nu as fi asa sensibila la mirosuri!...Nasul meu s-a transformat in unul de catel,reperez cele mai fine si ciudate mirosuri!
11+
Fleurdelise spune:
Buna seara fetelor,
Hop si eu de la birou.
Sper ca voi ati ajuns cu bine acasa, cele care au lucrat azi, si v-ati pus la adapost de frigul si nametii de afara. M-am ingrozit ce am vazut si auzit din tara, a aratat la tv aici imagini din Constanta parca, si au zis ca s-a ajuns noaptea la -32! Aveti mare mare grija de voi, limitati pe cat posibil deplasarile. Vad ca mai multe ati spus ca va doare burta la frig. Mare, mare atentie, ziceam eu mai in urma ca am ras la expresia " e frig de iti ingheata copchilu'n tine", acuma mi-a ramas rasul in gat. Nu e deloc de gluma!
Aici frigul si zapada sunt ceva normal, dar astia sunt extrem de bine echipati si eficienti la deszapezire etc.
First, ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece. Bun venit sursula si mai era cineva, scuze ca nu retin nickul, oricum am retinut ca sunteti amandoua la al 2-lea bebe, ce fain, eu ca o incepatoare intarziata ce sunt, sorb cuvintele celor cu experienta.
Zizou ma bucur ca ai rezolvat cu CRM. De acum stai linistita in casa si te ocupi doar de tine si bb din burtica. Bafta multa celor "incurcate" inca in demersurile birocratice,
Biribu, mersi de raspuns, m-ai linistit ca deja ma pregateam sa primesc o somatie de la firma ca de ce am indraznit sa-mi iau 2 zile libere. Glumesc!
Muraturica, faina reteta, eu nu prea-s cu bananele dar recent mi s-a spus sa mai mananc, ajuta la carcei crampe musculare etc, ca au potasiu.
Cineva zicea de praji cu visine, am si eu o reteta simpla din gama celor dinainte, adica un pandispan pufos cu visine inauntru. O voi scrie din caietul de acasa.
Cred ca sarcina ne ascute instinctele de bucatareala si gospodareala. Eu nu-s pasionata de gatit, fac de nevoie, dar intr-o seara m-am trezit facand checuri pt al meu consort, ca saracul datorita problemelor mele, in ultimul timp a mancat tot ne-dulce, ne-gras, ne-sarat....ne-nimic. Si bineinteles dupa aia am ciugulit si eu. Gospodareala, curatenie etc nu m-a pocnit inca, dar mai e timp pana incepe nestingul (cititi la odiseele mai mari ca noi...).
In rest nimic de semnalat, decat o sacaitoare durere in soldul drept pana jos de-a lungul piciorului, care ma apuca de cateva nopti la rand. Carcel sau crampa nu stiu ce e. Ati avut/aveti asa ceva?
Pupici si sper ca stati la caldurica.
18 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Hei ce atata dulce si prajituri pe aici???
Am mancat si eu tocmai ceva dulce dupa ce v-am citit si asta micu a si inceput sa dea din craci,hahaha.
Deci in tot raul e si un bine.
Sursula,bine ai venit.
Mie mi-a sarit mesajul tau.abia acum am vazut.
Azi plec iar la o zi de nastere...deci din nou destrabalare.ma refer ca mananc mult,nu altceva.
Apoi maine din nou program cu copilu si duminica e carnavalul copiilor.Asa ca am program de we sa-mi ajunga.
Pacat ca e asa frig,brrr.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt