HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fete fac cu nervii!!!!!!!!ai mei nu mai vor nimic sa pape decat paine si biscuiti!!!!!!innebunesc!!!!!!!!!!!!!!!!nici un fruct ,nici o seminta,nici o leguma decat spanac poate!!!!!Pufescu HELP!!!!!!Ce sa fac??????
le-am facut ieri un drob de legume de pe site-ul Cristelei cu sos de fistic si rosii,esec total!Nici bananele nu le mai plac,preferatele lor

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

ADRIANA NASTERE USOARA ITI DORIM!!!!!!!!!!!!!!!SI BEBE SANATOS!!!!!!

Fete eu ma duc in lume!!!!!ai mei sunt extra super mega hiper maraiti!!!!!!!!!!!!!!!!!tot MMMMMMMMmmmmm. si strigate aud toata ziua!!!!la Carla nimic nu ii e bine decat la mine in brate!!!!!!nu stiu ce au,ca masele au iesit deja multe si umflat in gura nu e nimic!azi ii las cu mami ca altfel o iau razna si plec cu fetele

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare delfinariu va mai amintiti de noi???
nu am mai scris de mult din cauza lipsei de timp, dar cu cititu sunt la zi asa ca scoatem si noi motatele pt Adriana sa aiba o nastere usoara, bebelina sa fie sanatoasa si papacioasa.
HAI ADRIANA !!!!

nu cred ca am mai spus aici dar toate fetele care sunteti gravide sau ati nascut aveti toata admiratia mea
eu nu cred ca as face fata cu 1 copil de 1 an jumate-2 si altul si mai mic asa ca mai astept vreun an, doi.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Crissy, eu scriu din amintiri adica nu mai stiu in ce capitol a scris ca nu stie ce sa faca din toamna.
Sincer ca eu nu m-am gandit ca va fi la aceeasi scoala unde sunt si copii de clasa a 7-a. Cateodata e mai bine ca aici nu prea e loc de intors, cum e legea asa se procedeaza. Si legea spune sa fie evaluat copilul la gradinita si la policlinica de cartier daca e apt de scoala. Am fost la evaluare si dupa aceea am primit acasa scrisorica in care ne spunea ca va merge la scoala de langa noi, in clasa 1B si asta a fost tot.

Alice, si eu tot in decembrie si am inceput pana in 7 ani.

Adriana, mi-au placut mult semnaturile tale
Carla, e bine ca poti lua o pauza de la maraieli stereo. Te inteleg ca si piticele mele parca fac concurs la asa ceva. Iar Iulia are un timbru vocal, valeuuu. Cum se trezeste se da jos din pat si se posteaza la usa si incepe sa strige sa-i deschidem usa ca deh e precum "leul in cusca", asa-i spunem

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Denisa, cred ca toti copii experimenteaza la un moment dat probleme cu mancare. desi noi e normal sa fim disperate, undeva trebuie sa gasim calmul si sa ii lasam putin pace. cred intr-o cale de mijloc, nici sa ii ignori total si sa il lasi cu biscuiti dar nici sa ii fortezi sa manance ceva, ca apoi se vor incapata si chiar nu or sa mai manance. pe de alta parte, ei sunt deja mari si inteleg si ce le zici.

Pana si fomista mea, care mananca orice, de vreo saptamana face mofturi, in special la masa de seara...in asa fel incat miercuri a fost prima oara cand am ajuns sa ne certam.... caci din pacate mi-am pierdut putin rabdarea. Era supa crema de legume, care o manca de obicei foarte bine, si nici nu vroia sa deschid gura, dar nici sa se dea jos din scaun sau sa imi dea lingurita. si o tot ridica in aer, cu supa cu tot si apoi o imprastia pe masa, dadea cu mana orice ii ziceam nu functiona dar nici din scaun nu se dadea jos si mataia. Am ridicat putin tonul si am luat-o pe sus din scaun intr-o secunda, de nici nu a apucat sa isi dea seama ce se intampla si am trimis-a la ea in camera 2 minute, spunandu-i ca e pedepsita. Evident ca apoi mi-a parut putin rau, dar a fost bine ca m-am calmat si eu si a inteles si ea ceva. Cand s-a intors, i-am zis sa imi dea mana sa ne impacam, ca o iubesc dar ca nu e frumos sa arunce cu mancarea, sa o imprastie...si sa mataie asa ca un bebe...etc. Am asezat-o din nou in scaun, nu a mai comentat nimic, era f cuminte si am mancat cate putin, fara sa o fortez deloc.

Ieri m-am pregatit insa psihic, si am zis ca adopt alta tehnica, ca nu am vrut sa respect experienta. Ce am facut:
- nu a mai primit absolut nici o gustare (decat dimineata cea de fructe) si nici macar o samnata, un fruc de goji, nimic... Ideea era sa ma asigura ca mananca cina la carea facea figuri si ca la ora aa avea stomacul gol. Asa ca ultima masa a fost pranzul, la 1-1.30 si apoi nimic, doar apa si nici de aia nu i-am mai dat cu 45 de minute inainte de cina care a fost la 19.
- am pregatit-o inainte si i-am zis ca vom manca supa de legume, care sunt f bune si asta mananca si mama
- cand s-a dus la dulap sa imi arate ca vrea biscuiti, oricat de tare s-a matait, i-am zis f calma si sigura pe mine, ca acolo in dulap nu mai e nimic si ca singura manare din casa e cea pe care i-o pregatesc acum- adica supa
- m-am dus si i-am pus-o pe masa impreuna cu niste crutoane de paine si o lingurita si mi-am proppus mult calm, sa o las sa se joace cu ele, dar in timpul asta sa o ingnor
- mi-am luat si eu un bol cu aceeasi supa. puterea exemplului functioneaza de minune, intr-adevar. cat ea s-a jucat cu lingurita prin supa, eu ma faceam ca nu o bag in seama si ca mananc. se uita f curioasa la mine. apoi imi cerea lingura mea. i-am zis ca nu i-o pot da, ca eu o folosesc sa mananc, asa cum are si ea lingurita...ii tot aratam si ma mentineam calma...ca si cum chipurile nu ma enerva ca ea se joaca prin supa
Ideea e ca pana la urma s-a apucat sa manance, era chiar incantata (ca am lasat-o singura singura...desi va dati seama cata supa cadea din lingurita). si pana la final a mancat tot bolul

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Crissy eu sunt pe grupul de pe yahoo. Voi intra sa descarc materialul.

Otilia ai 3 fetite superbe.

Si tu Alice ai doua mici minuni acolo in poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Kata, mi-a fost dor de tine chiar daca nu ai timp sa ne citesti poate mai intrii sa ne povestesti de voi. nu vreti sa veniti la MI??? ar fi super fain sa ne vedem

Bumblee, ce nasol cu masina, mai ales acum cu frigul si zapada asta Bine ca nu a patit nimic...ca in rest oricum e neplacut...si te mai si enervezi...iti pare rau...

Adriana, hai mami ca am emotii. scot inca un rand de motate - cum le zice sotul

Mi-au placut si mie pozele de la profil ale lui Alice si Otilia. Tot vb de Ilinca si de crispo, dar eu nu am apucat sa vad pozele...le caut eu

Roxana, asa se cheama site-ul : driedfruits.ro. Eu am comandat multe fructe uscate, migdale, fulgi de tot felul sa ii fac Larisei dimineata combinatii, seminte, linte - ca m-au inebunit fetele cu niste retete. O sa incerc si soia si dupa renumita fasole mung- dar parca aici pe site nu am gasit.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Nici bananele nu le mai plac,preferatele lor

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Matei cred ca nu mai manaca banane de 2 luni no' ce pot sa fac?!?
inainte ii placeau!!!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Salutari si de la noi!!

tot pe fuga..mereu in criza de timp,dar nu putem sa nu intru si sa-i doresc Adrianei o nastere usoare si un bb sanatos si mancacios!deci sus motateleAdriana

Histamina,off mititelul cat se mai chinuie cu constipatia...eu am o prietena si baietelul ei avea mereu pb..dr i-a recomadat sa bea zilnic un pahar de suc de pere,iar painea sa fie integrala..fara biscuiti,sticksuri.si sper sa va revina pofta de mancare cat mai repede!
oana,multa sanatate bunicului si soacrei!
bumblee,bine ca nu a patit nimic..tabla se repara.

am avut si noi o saptamna de cosmar..am2 copii bolnavi cu febra,eu la fel...Clara a avut otita,nu vroia sa ia antibioticul,copilul mare a scapat fara antibiotic,el a avut doar o infectie virala ,dar tot a trebuit sa ma lupt cu el ca nu vroia siropul de tuse ,nureflexul.
Acum multumim lui DD suntem bine...de duminica a venit si la noi gerul,acum sunt-15 grade...deci stam cumintei in casa la caldura!

Multa sanatate bolnaviorilor si pofta de mancare celor care sunt in greva foamei!

week-end placut tuturor!

Gina,mami deClara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!

Si fi-miu are perioade cand face greva la mancare, dar il las in pace, ca ma gandesc ca o sa manance cand i-o fi foame. lasa ca ii vine ei pofta de mancare :).cred ca toti au perioadecand nu vor sa manace , le e frica de apa, de spalat pe cap...cine stie cateo sa mai fie

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput