Cum ne comportam cu copiii ALTORA?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Desiree, a mea Daricut are un talent la a strica hainele, ceva de speriat.

Sunt patate cu mancare, scrise cu pixul, vopsite cu acuarele... Manjite cu carioci, cu lipici...

Decat sa imi pun mainile in cap ca a nenorocit o rochita de firma, de 30-50 de lei, mai bine stau linistita cand nenoroceste haine de la SH, de 2-3 lei bucata...

A, i-am luat anul trecut o pereche de ghetute roz, au costat destul, parca 70 de lei. Vorbeam la telefon si ea maraia sa ii dau ghetutele, de nu ma mai intelegeam cu omul cu care vorbeam. Am cedat... Biiig mistake, pentru ca, atunci cand am terminat de vorbit, Daria era in bucatarie, cu ghetutele inecate in suc de portocale cu sare...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Selene, si la voi e caz special . Alt fel de caz special. Victoria (nu vreau sa ma laud) nu a mai purtat nici babetica de la 8 luni, ea e nascuta 'clean freak' Nu a scris niciodata altundeva decat pe hartie, nu a varsat nicim pe niciunde, decat din greseala, asa e ea, nu am zapacit-o niciodata, nu am batut-o la cap sa nu faca... pur si simplu, nu face ea. Cand a picat in gradina asta-vara urla dupa taica-su sa mearga sa o ridice. I-a zis daddy sa puna mainile jos si sa se ridice. Pe un ton super-plangacios a zis ca nuuuuu, ca se murdareste... am vrut sa o pictam pe fata, (intr-un parc cu alti copii), nu a vrut. Toti copiii pictau cu mainile, ea a refuzat, a cerut pensula Zau ca uneori parca mi-ar place si mie sa o vad muradara. SIngura ei placere e sa intre cu picioarele in balti sa stropeasca. Si a facut-o si cu crocsi sau sandale de 5-10-15 dolari si cu adidasi de 80... ca tot e singurul joc mai murdarici care-i face placere...edit: si baltile are grija sa fie 'curate'. Adica, sa se vada curate. Daca e in carucior, trecem cu caruciorul prin balti. Dar mi-a zis intr-o zi sa nu trec prin baltile alea, ca-s murdare...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Oare care o fi antonimul lui 'clean freak' ?? Asta, asta sau asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Tulai, Desiree, pai sa fi venit la mine in perioada cand Daria nu manca, sa vezi ce facea cu mancarea... Fugeai in lume, zau... Plecam plangand de acasa, o lasam pe soacra-mea sa curete, cand ma intorceam, iar ma apuca plansul, ca soacra nu vedea toate locurile murdarite (de exemplu, stergea tava si sezutul scaunului de masa, dar nu si lateralele si picioarele).

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Julia, mie imi plac teribil ultimile 2 'antonime' .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Mey, ce-ati facut cu subiectul?
Pai mie mi se pare super la un copil sa inventeze moduri noi si neobisnuite pentru a folosi un obiect! Nu cred ca-i "cade cuiva firma" sa curete niste pietre cu nisip de pe un tobogan!
Dar subiectul era mai "dur": cu nisip dat in ochi, cu impins, ma rog, chestii mai "grele".

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Oare care o fi antonimul lui 'clean freak' ?? Asta, asta sau asta ?

Ce frumosi sunt Cred ca Victoria ar face crize de nervi sa se vada asa
Uite cum deseneaza/coloreaza ea:

https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/Crafts#5674529050616166834

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Tulai, Desiree, pai sa fi venit la mine in perioada cand Daria nu manca, sa vezi ce facea cu mancarea... Fugeai in lume, zau... Plecam plangand de acasa, o lasam pe soacra-mea sa curete, cand ma intorceam, iar ma apuca plansul, ca soacra nu vedea toate locurile murdarite (de exemplu, stergea tava si sezutul scaunului de masa, dar nu si lateralele si picioarele).

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Acum, ca posesoare a unui copil super-curat, care isi doreste sa isi vada copil murdar, macar din cand in cand, cred ca as fi fost incantata sa fiu la tine vreo zi-doua in perioada aia.

_

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput