Din nou despre vaccinari

Din nou despre vaccinari | Autor: Bebe Beca

Link direct la acest mesaj

La 6 luni i-am facut bebelusului nostru infanrix. Imediat dupa aceea s-a agravat starea lui de agitatie de noaptea, de somn aiurea. Am facut legatura atunci, apoi am uitat si acum mi-am reamintit, citind ce a scris o mamica, despre copilul ei care era apatic dupa vaccinari.

Nici macar nu stiu ce intreb de fapt... este oare posibil ca somnul lui prost de atatea luni sa fie urmare a vaccinului? In curand face 1 an si ne asteapta priorixul si... am citit atatea despre priorix si autism incat mi-a zdruncinat increderea ca fac bine vaccinand copilul...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

Buna, esti sigura ca nu a coincis nimic altcv cu vaccinul, poate in aceeasi perioada,ati schimbat cv in casa, poate a vzt cv, poate o doare cv(de ex ii ies dintii) cat timp a trecut de la vacc,respectiv de cand au inceput noptile agitate?si mai ales cum se manifesta?
cred totusi,ca aceasta intrebare trebuie sa o adresezi pediatrului,stii ce polemici risti aici cu acest topic.
al meu a avut o f lunga perioada de nesomn(peste 6 luni),ba a avut cucu rosu,ba ii ieseam maselele,ba a avut stomatita..off nici nu vreau sa imi amintesc, asa ca te inteleg perfect cum te simti si iti doresc sa descoperi repede ce se intampla si rezolvi,numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

nu putem nega faptul ca dupa vaccinare apar tot felul de reactii....la al meu dupa vaccinarea de 6 luni...apare agitatia nespecifica peste zi ,alternand cu perioade de somnolenta...dormea in scaunul de masa ca un betivan pe marginea santului......totul a durat vreo 3-4 zile....si aceste maniifestari le-am observat numai dupa vaccin

Mergi la inceput