Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Neatza....
Gliana nu aseara am fost prima data cand m-am dus la dermato,am mai fost de cel putin 3 ori la dermato.....pana acum 2 sapt nu avea decat in zona inghinala si un pic la urechiuse,acum are si la gat un pic,la genunchi in spate,exact la pliuri...deci are DA,mi-a dat altA CREMA CU CORTIZON,ALTA CREMA DE INTRETINERE,AM INTREBAT-O SI DE CREMA DATA DE LAURA EXOMEGA,a zis ca ea o recomanda pe aia pe zone extinse,inca nu l-ar da cu ea,mai asteptam....treb sa ii pun si ceva intre pielea lui si pampers caci il irita si pampersul...ori tifon mai mult ori scutecele de finet fierte mereu....asta e....

multumesc mult de sfaturi!

Mami de Razvan si Rares

Of Mady, imi pare tare rau ca aveti si voi asa ceva. Iti doresc sa nu fie o forma grava si sa scapati repede de ea. Tratarea iritatiilor/eczemelor este cu efect doar temporar, mai degraba incercati tratarea din interior. Tu alaptezi inca? Daca da, ar fi bine sa eviti alimentele alergene pe perioada alaptarii, daca nu, exista formule pentru alergici. De asemenea, si diversificarea trebuie inceputa un pic altfel. Eu primesc schema sapt. viit si daca vrei ti-o dau si tie.
Noi am inceput si un tratament cu http://solartium.ro/produse.php?p=34, care pt. DA se face timp de 3 luni. Poate fi doar o coincidenta, insa de cand am inceput, se simte mai bine.
Pt. exterior, eficacitatea diverselor creme/uleiuri difera de la caz la caz. La noi uleiul de ciubotica cucului are efect, la nepotica mea cu DA untul de shea, lisssa spune ca produsele California Baby sunt. f bune daca gasesti, adra are variante produse de ea. Sunt sigura ca o veti scoate la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Neatza....
Gliana nu aseara am fost prima data cand m-am dus la dermato,am mai fost de cel putin 3 ori la dermato.....pana acum 2 sapt nu avea decat in zona inghinala si un pic la urechiuse,acum are si la gat un pic,la genunchi in spate,exact la pliuri...deci are DA,mi-a dat altA CREMA CU CORTIZON,ALTA CREMA DE INTRETINERE,AM INTREBAT-O SI DE CREMA DATA DE LAURA EXOMEGA,a zis ca ea o recomanda pe aia pe zone extinse,inca nu l-ar da cu ea,mai asteptam....treb sa ii pun si ceva intre pielea lui si pampers caci il irita si pampersul...ori tifon mai mult ori scutecele de finet fierte mereu....asta e....

multumesc mult de sfaturi!

Mami de Razvan si Rares

oohhh bietucul de el...dar ce e iritatia asta ca nu stiu daca ai scris si nu am citit..scuza-ma...
Vai ce mila mie de el...Il doare oare? il mananca?

Sanatate ii doresc!

Mergi la inceput