Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Oanaaaa cum au iesit gogosile???vrem si noi reteta!!!

Lulusoroff mititelu
Laura ce lapte o sa folositi pt branzica calcica?

Nici noi nu iesim afara pe geru asta..am fost zilele astea la doc si atat!!
apropo de soacre..vine si a mea in seara asta sa stea cu strumfu ca noi suntem invitati in oras la ziua unei prietene

Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

Ce frumos!Distractie placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Reteta e asta! Au iesit f bune...acu fug la cumparaturi ca cica vin zapezi mari

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Multumim Oana!
Si noi fugim la cumparaturi,dar nu de zapezi ca la noi oricum sunt pana-n mai,ci pentru ca bate vantu-n frigider
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

AM ZIS MAMA

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Bravooooooooooooooooo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Neata mai spre pranz

Desi sunt treaza de la 6

Azi am inceput si noi diversificare, adica am baiat mare!
Eu nu i-am dat inca apa, dar ii voi da zilele astea.
Branza ii bag de la 8-9 luni

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Bravo!Sper sa fie bine si sa pape fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:

AM ZIS MAMA

Super! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Michelle_12

Buna dimineata si de la noi

mai rarut ca nu ne descurcam cu gestionarea timpului.

Oana cum ti-au iesit gogosile? Eu nu am facut niciodata. Am o mare problema cu framantatul aluatului fiindca nu-l suport sa mi se lipeasca de maini. Te-as fi rugat sa arunci vreo cateva si la mine dar cu gerul asta mi-e ca ingheata pana ajung si-mi sparg fereastra asa ca-mi pun pofta in cui :).

Ramona eu am luat mei de la o drogerie de genul dm. Magazinele se numesc Rossmann si produsul in germana Babydream Bio Hirse Vollkornbrei. Mi se pare ca poti sa-l comanzi si online dar nu stiu daca livreaza in Ro. Insa ma interesez si iti spun. Daca nu pot sa-ti trimit eu cateva pachete.

Si pe scurt despre Stefan, de aproape 3 saptamani a stagnat la 6,5 kg. Scutecele sunt ca inainte, de supt suge la fel insa nu a mai pus nimic pe el. E plin de energie ca o baterie duracell noua. De vreo 2 zile are niste puncte rosii pe corp asa ca azi ne facem de drum pe la pediatru. In week-end am fost pt prima data cu el in deplasare, la munte, la schi. I-a placut dar asa s-a bucurat cand s-a vazut inapoi acasa, in patutul lui!

Sanatate multa bolnaviorilor si bolnavioarelor si mamicilor suparate pupici sa le treaca repede si sa se intoarca in grup.

Pup

mamica fericita a lui Stefan (18.8.11)

multumesc.
am reusit sa gasesc faina de ovaz si de mei. astept de la krissy cum se prepara in casa, ca sa nu ma incurc.

legat de site-ul asta al nostru, wholesomebabyfood, este absolut genial si iustin merge ff bine cu diversificarea de acolo. dc l grabesc, cum mi-a sugerat pediatra mea, face urat de tot, crampe si urlete.
nu merge cu orez.
ii merge excelent cu mei.
multumesc fetelor pt site si sfaturi.

ps. pediatrii nostrii oare de cand n-au mai fost la un curs de nutritie pt copii???pediatra mea s-a crucit de ce i am pov de pe site, nu stiu de ce.....habar nu aveam de doze de proteine, de nimic.
tot ii dadea inainte cu carne, carne, carne si branza calcica, parca e o obsesie cu branza asta. de parca n ar bea un litru jumate de lapte.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
pls, mai da mi o data reteta cum le prepari.
mai usor gasesc faina de mei.

Ca aici la reteta cu barley (orz) de exemplu, adica faci intai o "mamaliga" din 1/4 cana faina la 1 cana apa (sau mai putin, pastrand proportiile de 1 parte faina - 4 parti apa), din care se ia apoi cat se doreste pt consistenta amestecului cu lapte. Atentie sa amestecati bine, ca se fac cocoloase rapid. Eu "desfac" intai faina in putina apa rece si apoi adauga in apa clocotita.
Cereale din comert "instant" sunt pre-cooked, deci tratate deja termic pt usurarea digestiei, de aia se pot amesteca direct in lapte/pireuri. Daca faceti din faina in casa, aveti grija la omogenizat, sa nu ramana cocoloase ca atunci bebe poate repinge. Eu amestec rapid cu mixerul.

Bravo Cristina pt puiutul precoce care spune mama! Sper din suflet ca esti mai bine si ca astfel de bucurii te remonteaza si motiveaza sa mergi inainte cu optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Multumim de raspunsuri.

Pana la urma, noaptea a fost si mai interesanta, ca de la 3.30 pana la 5.30 a stat si ea treaza. Deci eu am adormit dupa 5 juma. Asta e . Acum doarme, si am sa ma intind cu ea.

Lulusor - ma doare sufletul cand te aud cu bubite care supureaza si sange pe lenjerie. Abia astept sa citesc de voi ca v-a trecut

Ireth, Babylicious - ce reteta de gogosi? Azi am facut o praji buna cu mere. E f usoara reteta...daca vreti, v-o dau.

Si...mai am o intrebare... Daca nu mananca cereale, ce pierde? Adica, e bine ca toti sa manance cereale? Precizez ca Miruna nu e slabuta...cred ca are aproape 10 kg

Va pup, si ma bag la somn, ca ma doare capul :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Eu am luat mei de la plafar.
Voi respecta procentul dat de Krissy, fac magiunul si il voi combina si fructe.

Apropo: de orezul brun, ce stiti?
Ma gandeam sa porcedez ca si cu meiul (il fac pudra, fac magiunul si il folosesc in diverse combinatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

AM ZIS MAMA

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Felicitari! pentru Patrick si pentru mami

Mergi la inceput