Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

'Neata fetele!
Revenim si noi dupa o perioada de stat in butoi, dar cu tot gerul de-afara soarele straluceste asa frumos, asa ca m-am decis sa ies sa-l salut.

Noi suntem parca mai bine. Lapticul se pare ca a revenit, iar Eric ia din nou in greutate. Apropos de asta, Gliana, Ilida, si cine mai era interesata de stimularea lactatiei, eu pe langa pompat si pus des la san, am mancat ff multi fulgi de ovaz. Am citit undeva asta si-am incercat si eu. Mai citesem ca si sucul de morcovi sau morcovi consumati ca atare ar stimula lactatia. Succes!

Performante noi nu avem, suntem chiar un pic in urma, dar o pun pe seama faptului ca bietul copil e prea ocupat sa se scarpine in loc sa-si foloseasca energia pt. a invata lucruri noi. In leg. cu dermatita, ni s-a amanat evaluarea cu o sapt., asa ca abia sapt. viit. voi stii ceva concret. Intre timp merg in continuare cu dieta mea saraca in proteina animala si acizi si fara alimente alergene. De o sapt. il ung cu ulei de ciubotica cucului, iar de 4 zile ii dau probiotice Diclofor 30, care sunt recomandate pt. tratarea DA. Poate e doar coincidenta, dar Eric se simte mai bine, eczemele nu mai supureaza, iar de 2 zile nu mai gasesc dimineata patul plin de sange.
Sper ca informatiile sa ajute mamicile cu acesata probl.

lulusor77
mami fericita de Eric (10.08.2011)

Multumesc de pont..O sa incer si asta...:))

Multe lunite si sanatate sarbaritilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna fetelor...

andra felicitari ptr diversificare,treb sa incep si eu pt ca rares tipa cand pap eu se afunca peste mine...e disperat...

Eu sunt tare suparata,rares are o iritatie inghinala de 3 luni si nu trece cu nimic,am fost la dermato de nu stiu cate ori si l-am dat cu bepamthen,albastru de metil,sudocrem,pimafucort,pediatril de la avene pt eriterm,atoderm,cetrimide,am schimbat pampersi,am schimbat gelul de dus,am dat cu apa termala,cu lanolina,acum dam cu ulei de masline si park nu mai e asa rosu dar altceva nimic....nu mai stiu is disperata...diseara ma duc iar la dermato...mai este iritat si dupa urechi....stiti voi ceva miraculos?????sau de lA ce ar putea fi???VA ROG AJUTATI-MA MACAR CU O PARERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

buna fetelor...

andra felicitari ptr diversificare,treb sa incep si eu pt ca rares tipa cand pap eu se afunca peste mine...e disperat...

Eu sunt tare suparata,rares are o iritatie inghinala de 3 luni si nu trece cu nimic,am fost la dermato de nu stiu cate ori si l-am dat cu bepamthen,albastru de metil,sudocrem,pimafucort,pediatril de la avene pt eriterm,atoderm,cetrimide,am schimbat pampersi,am schimbat gelul de dus,am dat cu apa termala,cu lanolina,acum dam cu ulei de masline si park nu mai e asa rosu dar altceva nimic....nu mai stiu is disperata...diseara ma duc iar la dermato...mai este iritat si dupa urechi....stiti voi ceva miraculos?????sau de lA ce ar putea fi???VA ROG AJUTATI-MA MACAR CU O PARERE

Mami de Razvan si Rares

la noi functioneaza f bine crema asta http://www.price.ro/preturi_weleda_calendula_babycreme-crema_cu_galbenele_pentru_bebelusi_164662.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

buna fetelor...

Mami de Razvan si Rares

zona inghinala, zona de dupa ureche, dupa genunchi, in general in toate aceste pliuri si mai ales unde e si umezeala (zona pampersului) din pacate sunt specifice dermatitei atopice.
pentru iritatii am citit pe net ca ar fi bune mercurocrom, poti sa citesti si tu.
dar, daca este DA (confirmat de la dermato) ... as incerca cu dermato-cosmetice (aderma-exomega ne merge noua f bine), oilatum in apa de la baie, bai f scurte (apa dura face f rau).

lulusor . pare rau de micutz si de faptul ca tot nu sunteti mai bine cu DA. e cumplit si imi pare rau ca nu am cu ce sa te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
uite ca din nou a avut femeia dreptate, acum nu mai are nimic decat niste mucisori, zici ca nu a avut nimic niciodata.
adevarul e ca dani asa e el, sub 39 nu face febra niciodata la boala, doar de la 39 in sus, cel mai rau a fost la 41 cand statea in pat si imi cerea lopatelele de nisip sa se joace si el un pic la nisip , era, saracul, pe alta lume.
dar, multumesc lui DD, nu mi-a facut niciodata convulsii. si febra este pana la urma modul bun de reactie a organismului, modul in care face anticorpi. drept e ca eu mor incet cand il vad asa. oricum am convenit asa: cand incepe sa se planga de dureri de cap ii dau antitermic. pana atunci, chiar daca e leguma in pat, il las in pace. sper sa rezist si eu la aceasta intelegere

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Uf,bine ca sunteti mai bine!Sanatate multa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Madi, la noi a functionat lanolina, la Eva, cand a avut, bicarbonat in apa si fundul gol, dar era vara.
Ce scutece folosesti? Folosesti servetele umede?
Vad ca ti-a dat creme pentru complicatii bacteriene. Eu, in disperare, fiindca nu functiona nimic cu zinc, niciun ulei, mi-am comandat sa-i fac eu o crema, nu stiu reteta pe dinafara dar era o baza de unt de shea cu ulei de guiac si ulei de galbenele. Apoi mi-a dat prin minte de lanolina si n-am mai facut crema, asa ca nu stiu sa-ti de eficienta, dar ca si compozitie imi suna f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Oana sa-mi zici daca ti-a placut reteta. Mie mi-au iesit f f bune

Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mai fetelor dar vrem si noi reteta daca tot le laudati atata!
Oana tie cum ti-au iesit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am si eu niste date personale pe mailul comun, s-a schimbat cumva parola, ca nu pot sa il accesez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am si eu niste date personale pe mailul comun, s-a schimbat cumva parola, ca nu pot sa il accesez?

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Paula ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Oanaaaa cum au iesit gogosile???vrem si noi reteta!!!

Lulusoroff mititelu
Laura ce lapte o sa folositi pt branzica calcica?

Nici noi nu iesim afara pe geru asta..am fost zilele astea la doc si atat!!
apropo de soacre..vine si a mea in seara asta sa stea cu strumfu ca noi suntem invitati in oras la ziua unei prietene

Mergi la inceput