pt mamicile din Galati!

pt mamicile din Galati! | Autor: nicavica

Link direct la acest mesaj

Buna Mamici,
am nevoie de un stomatolog pt baietelul meu de 3.7 ani.Cu siguranta nu va coopera ,si ma gandesc ca va fi nevoie de sedare...Are 3 maselute innegrite-una dintre ele mi se pare ca are cauzuta o bucatica din ea....Am sunat-o pe dentista mea si mi-a spus ca in Gl nu stie sa fie vreun cabinet care sa practice si sedarea la copii,ca numai la Bucuresti am putea rezolva problema-ceea ce-i peste puterile mele in momentele de fata...Voi la cine ati fost la dentist cu copii de 2-3 ani,in Galati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

noi asteptam la rand la dentestet4kids,tot cu anestezie.Ne-a programat la inceputul lui ianuarie,pentru 26 aprilie.Dar daca intre timp se elibereaza locuri,ne cheama mai repede,in ordinea numerelor de pe tricou Doar ca la ei pretul anesteziei e cam maricel-1200 lei.Mai incearca si la alte clinici,poate o fi mai ieftin.Bafta si sanatate

edit,ca acum am vazut ca tu cauti in Galati,dar daca stomatoloaga voastra nu are cunostina ca s-ar face cu anestezie pe acolo,cred ca solutia e tot Bucurestiul.Dureaza maxim 90 minute,cu tot cu pregatirea copilului/parintilor inainte de anestezie
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

Mergi la inceput