Buna Mamici,
am nevoie de un stomatolog pt baietelul meu de 3.7 ani.Cu siguranta nu va coopera ,si ma gandesc ca va fi nevoie de sedare...Are 3 maselute innegrite-una dintre ele mi se pare ca are cauzuta o bucatica din ea....Am sunat-o pe dentista mea si mi-a spus ca in Gl nu stie sa fie vreun cabinet care sa practice si sedarea la copii,ca numai la Bucuresti am putea rezolva problema-ceea ce-i peste puterile mele in momentele de fata...Voi la cine ati fost la dentist cu copii de 2-3 ani,in Galati ?
noi asteptam la rand la dentestet4kids,tot cu anestezie.Ne-a programat la inceputul lui ianuarie,pentru 26 aprilie.Dar daca intre timp se elibereaza locuri,ne cheama mai repede,in ordinea numerelor de pe tricou Doar ca la ei pretul anesteziei e cam maricel-1200 lei.Mai incearca si la alte clinici,poate o fi mai ieftin.Bafta si sanatate
edit,ca acum am vazut ca tu cauti in Galati,dar daca stomatoloaga voastra nu are cunostina ca s-ar face cu anestezie pe acolo,cred ca solutia e tot Bucurestiul.Dureaza maxim 90 minute,cu tot cu pregatirea copilului/parintilor inainte de anestezie
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....