Pagina numai in format text ?
O sa incep cu un discaimer ... Nu prea ma pricep la tehnica, am o privire inteligenta si incerc sa ma exprim coerent ...
Exista vreo posibilitate ca forumul sa fie citit numai in format text, fara toate pozele si reclamele de pe margine ?
Intreb asta pentru ca eu citesc forunul de pe tot felul de devices unde incarcarea pozelor face dificil transferul de date (telefon, ipad) si de multe ori il citesc de la serviciu unde mi-ar fi mai bine daca atunci cand incarc paginile nu mi-ar defila pe ecran tot felul de poze cu dudui zambind, sticle de lapte si pantofi cu toc .
In naivitatea mea am asa un feeling ca se poate ... Ma gandesc ca poate se poate face o optiune prin care pagina sa se incarce numai in format text si cine doreste sa vada linkurile adiacente poate ramane pe pagina initiala, cine doreste sa citeasca fix numai forumul sa aiba optiunea sa treaca in format text ...
Raspunsuri
Laura25 spune:
In josul subiectului, sub ultima postare din pagina, unde ai "Raspunde la subiect" este si "Versiune pentru imprimanta". Apesi pe aia si ce e scris la subiectul curent apare in format text. Maximizezi pe tot ecranul si spor la citit. Problema pozelor ramane atata timp cat navighezi prin subforumuri sa ajungi la subiectul dorit.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Ah ... Mda, nu incercasem asta ... E mai mult decat nimic ... Dar pana gasesc unsubiect care sa-mi atraga interesul trebuie sa defilez printre poze ... Si e greu de facut asta de pe Iphone sau de la serviciu ... De fapt doresc sa evit ultima intrebare a unui coleg "sa nu-mi spui ca esti gravida" ... dupa ce a vazut pe ecranul meu poza :
Doamnei ostentativ descheiata la camasa de pe prima pagina (noroc ca nu a pocnit inca nasturele ala din dreptul sanilor ) Nu stiu daca o fi inteles si titlul " odiseea sarcinii-o calatorie magica de 40 de saptamani"...
CorinaDani spune:
si eu am o problema similara, daca vreti :
recent am achizitionat o tableta.
ei bine, avand ecran touch screen, cu diagonala destul de mica, imi este foarte dificil sa dau pagina in sus sau jos, folosind creionul special, deoarece nu exista suficient spatiu intre forumul propriu zis si "minunatiile" din stanga si dreapta; de aceea, de multe ori apas pe reclame sau articole, in loc sa navighez pe pagina cu subiecte active....