atentie amidon modificat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mai,eu iau carne de ani de zile de la cineva din jud Giurgiu,de acolos tiu tarasenia.apoi am gasit si in en gross ul d elegume morcovi ce erau cam diferiti de cei romanesti,insa oamenii s etineau sus si tare,apoi mi-au spus.
da, intr-adevar, nu au respectat dozarea.
sa iti mai spun un lucru,de ex ingrasamintele puse sa creasca bine catravetii, trebuie sa difere la fiecare soi, altminteri, castravetii pusi la murat toamna,se inmoaie subit.
si asta stiu de la un ing agronom,ca si eu m-am mirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asta stiu, ce ne-am mai furat-o si noi cu varza murata care putzea a DDt de n-am putut s-o mancam si cu gogosari care s-au fleoscait. Dar ca s-au dat gratis, asta nu mi-am inchipuit, ele costa totusi foarte mult!
Si agricultura asta, are si ea niste reguli, niste timpi, nu e asa, pentru orisicine!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

of,valentina,cata dreptate ai!
eu am intrebat,ca prostu': domnle,da' de ce?
si mi s-a raspuns:pai nu vedeti ce tari si mari s-au facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Recomand si eu filmul/documentarul Food Inc.
Poate de acolo se va intelege mai bine ce inseamna Monsanto si semintele modificate genetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

[quote]citat din mesajul lui histamina

daca luati diverse produse, vedeti ca pe eticheta scrie amidon modificat din porumb,cartofi etc.
in urma mai multor sesizari la ANPC depuse de diverse ONG-uri si cetateni, au inceput sa modifice conform cu realitatea: amidon din porumb modificat, din cartof modificat.
care este adevarul?
amidonul nu este modificat, ca doar nu i-a schimbat nimeni compozitia chimica, ci, orinde mai vedeti amidon modificat,sa stiti ca este vorba, de fapt despre amidon obtinut din plante modificate genetic.
este un produs de baza continut de f multe produse, de la ketchup, la sosuri , de la mezeluri, la dulciuri.
cititi cu atentie, eticheta, mai ales la produsele pt copii, pt ca plantele modificate genetic sunt extrem de cancerigen, iar acest tip de produs este ff des intrebuintat.

Imi permit sa va corectez, intimplator am dat peste Topicul tau la servici, unde utilizam amidon modificat fizic, nici urma de biotechnologie in el.
Amidonul modificat e obtinut prin modficare chimica, fizica sau enzimatica in scopuri tehnologice (stabilitate etc)si e etichetata sub unul dintre E1410/E1414/E1412/E1440;

O zi buna!

Mergi la inceput