Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
La multi ani Dani! Sa cresti mare, voinic si sanatos!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
Si acum buna dimineata, sa imi traiasca copilul, sa fie sanatos si noi intelepti sa il crestem frumos.
Acum 2 ani era deja nascut de vreo 20 de minute. A fost frumos, greu si ...uneori as vrea sa repet experienta, uneori - vazand talentele lui Dani - parca nu am energie sa ma mai bag la inca unul.
Cum o vrea Dumnezeu.
Sa fiti si voi sanatosi si fericiti.
Un pahar de sampanie si o felie de tort pentru fiecare mamica de PUF!
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita La multi ani Dani! Sa cresti mare, voinic si sanatos!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Multumim Ruxita.
Si voua la fel!
simplicity spune:
Buna dimineata,
Atlantique petrecerea in pijamalute a tinut pana pe la 23.15 (am dat stingerea si a adormit relativ repede) , multumim de intrebare
Alexutzza te inteleg perfect cu serviciul,dar eu cred ca atata timp cat iti faci treaba atunci nimeni cred ca nu are nici o treaba , nu?
Sorina , am grija de mine cum sa nu , numai ca parca s-a adunat multa oboseala , Ariana nu stiu de ce dar a inceput sa se culce pe la 22 si se trezeste tot la 6-7 , iar timpul de seara care imi era pt invatat & co parca nu mai e, trebuie sa vad daca rezolv prb cu somnul ei (sa vad daca vrea sa revina la 21 ora de nani) sau sa ma reorganizez eu ; multe ganduri
BF aniversare frumoasa sa aveti
Dastefa sper sa gasesti solutia potrivita voua , aici copii merg la primary school de la 5 anisori(program 9-15 ) , dar e mai mult ca si acomodare cu colegii, invatatoarea, mediul in care invata; fac si carte(ce e pt varsta lor) , dar din cate am vazut eu, incep mai repede tocmai in ideea de a se acomoda incet incet cu ce urmeaza sa invete(adica cand intra in paine) ; pe mine personal ma incanta ideea asta(la sistemul de aici, recunosc ca ce e acasa nu prea mai stiu )
Simply,mami de fetita frumusica
Beatrice1982 spune:
am pus si din greseala am facut album separat pt ivan de 2 ani, dar o sa il sterg supa ce va uitati, bine?
il imbrac pe ivan sa i-l dau afara lui bunicu-so....
apoi spal pompa sticle.fac un pic de ordine.......
miremia spune:
La multi ani Dani!
La multi ani Adrian Theodor!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Si un brat de pt mamicile voastre!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani Dani! La multi ani Adrian Theodor! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! Si un brat de pt mamicile voastre! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumim Miremia!
La fel si voua!
miremia spune:
Simply mie nu imi mai ajunge timpul de vreo 2 zile, dar promit ca revin in forta dupa ce pun totul la punct.
Tomaca felicitari pt bilant, este super Buturelul!
Am ramas datoare cu raspunsul in legatura cu dormitul in patut. Il adora! Lu' tati nici nu-i vine sa creada. Azi, dimineata devreme, se tot foia si am luat-o in pat la mine sa-i dau sa suga si dupa ce a mancat s-a rostogolit la ea in patut si s-a culcat.
_
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia Simply mie nu imi mai ajunge timpul de vreo 2 zile, dar promit ca revin in forta dupa ce pun totul la punct. Tomaca felicitari pt bilant, este super Buturelul! Am ramas datoare cu raspunsul in legatura cu dormitul in patut. Il adora! Lu' tati nici nu-i vine sa creada. Azi, dimineata devreme, se tot foia si am luat-o in pat la mine sa-i dau sa suga si dupa ce a mancat s-a rostogolit la ea in patut si s-a culcat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
pai n-ai zis ca nu ii mai dai sa suga?
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower pai n-ai zis ca nu ii mai dai sa suga? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Am zis ca o sa o intarc, probabil peste o saptamana.
_