Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 20
atlantique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Pentru ca mie mi-e lene ... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=239895932757954&set=a.239894802758067.58421.160951540652394&type=3&permPage=1 Editez: e suparat in poze ptr ca nu a vrut coif de nici o culoare ![]() ![]() si m-au avertizat ca o sa fie cam imbufnat in poze, dar au pus la toti copii si numa el sarbatoritu sa nu aibe...Oricum, vad coifuri, baloane etc. Dragut din partea lor. Eu nu am facut nimic decat sa duc 1 tort, dar se pare ca sunt obisnuiti ei cu petrecerile Mamica de copil neastamparat Yannis |

ce ochi are Yannis! Este frumusel foc! Eu acum il vad prima data si inteleg de ce toata lumea il lauda! 
atlantique spune:
de cinste Alicredo!
Simply, ce bine ca ati revenit la programul normal! I-ai decupat cartofii dupa ce i-ai copt?
Pai, stii ca fetele inteleg mai repede decat baietii, asa ca nu are ce sa mai intrebe

In legatura cu starea ta, sa stii ca este si de la absenta soarelui, dar contracareaza cu ganduri pozitive (ai vazut reteta la Ruxita 3:1)
Nyny, super!
David! Sunt tare dulci acum.
Noi spunem la masina - ninina si "ce taci mami". Am constatat ca pronunta foarte multe cuvinte dupa cum le aud ei (daca are sens ce spun eu;); el spune merci - peti. Imi pare rau ca nu pot sa-l inregistrez cum vorbeste ca vine spre camera sau telefon, ca mi-ar fi placut sa am cat mai multe inregistrari cu el acum.
Sorina, asa cum i-am zis si lui Simply, fetele inteleg intotdeauna mai mult si mai repede decat baietii. 

Eu am crescut la 50km de Buzau. Este o zona superba!
Ai zis ca lucrezi cu sotul tau...cum este? Din primavara va fi aceiasi situatie si la noi si am auzit pareri diferite, cei mai multi spun ca nu este bine.
Dece, petrecere frumoasa!

puiul vorbaret!
Si Alex a avut o perioada cand nu voia nici sa-l pupe pe tati si asta se intampla cand el era foarte ocupat la munca si nu se juca deloc cu el cand venea. Copiii simt intotdeauna si iti taxeaza
lipsa de atentie.
Tomaca,
de avertizare! Se refera doar la Bucuresti sau se extinde la toata tara?
Si eu citesc doar din carti, nu imi place sa le citesc electronic. 
atlantique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita apropo de vorbit... cica printul Charles ar fi vorbit pentru prima data la varsta de 9 ani... medici, psihologi, logopezi faimosi, caz disperat si pierdut... si intr-o buna zi ii spune valetului sau intr-o engleza perfecta reverentioasa ca i s-a dus firul de la dres... toata lumea uimita il intreaba de ce nu a vorbit pana acum si raspunsul lui a fost ca "pana acum serviciile au fost ireprosabile!"... deci de aia nu vorbeste fiu-meu... serviciile i se par ireprosabile! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

Ai fost foarte tare!

atlantique spune:
| citat din mesajul lui miremia Si extind rugamintea cu pozele pt toata lumea, nu vedem si noi pufi frumosi petrecareti? Eu promit sa pun maine poze! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cu cea mai mare placere, daca imi spui si cum si unde

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Fetelor, aveti grija. De maine la 10 se va anunta cod rosu. Nu-l anunta inca din motive de panica. Dar va fi rau. Stiu din surse drumuri si poduri, presedentie si INMH. Sunt recomandate provizii de apa, hrana si aveti grija cu caldura caci sunt probleme cu gazele. In seara asta mergeti la cumparaturi. Nu plecati de acasa. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Confirm.
Stiu de la o persoana care lucreaza in Stiri. Nu se da publicitatii pt a nu crea panica, dar se presupune ca va fi ceva ca in '54.
Noi am fost la cumparaturi aseara, eu azi oricum aveam programare la pediatru si nu m-am dus la serviciu, sotul a venit mai devreme acasa, pt ca s-a anuntat ca la ora 14.00 inchid DN. Inca vad ca sunt masini, dar noi am vrut sa ne adunam acasa.
Mai nasol e ca nu cred ca vor putea veni toti invitatii la ziua lui Dani.
Ma gandesc sa dam o rezolutie interna sa serbam ziua copilului vara.
dastefa spune:
mai fetelor ma speriati
si eu care hotarasem gata nu se mai poate ,dupa 2 zile cu fetele in casa maine o duc pe Daria la gradi
e pt toata tara?
BF si ale mele fiind amandoua toamna -iarna nascute am zis ca o sa le sarbatoresc vara
sa aveti noroc sa va adunati cu bine la party

Mara Ioana (ianuarie 2010) 
de copil neastamparat
Yannis