Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bea Sa va traiasca baietii

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Tomaca chiar bun bilantul lui Tudor. Bravo!

Dastefa grea decizie. Zic si eu ca fetele... poate se schimba legea ( sfat chiar nu as putea sa dau in situatia asta)

Mire super ca ii place Marutzei in patul cel nou. Asa as scoate si eu tzarcul din functiune dar inca imi e teama sa o culc pe M in patul etajat ca sa preia D patul ei de jos. Trag cat pot de timp...

Larisel multa putere pt voi.

Danasor n-ai mai intrat de mult. Doua vorbe despre A. nu ne spui si noua?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hai ca am ramas singura aici. Ma bag la somn ca acusi se face dimineata si abia trag de mine sa ma trezesc.

si noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, David!

La Multi Ani, Raul!

La Multi Ani, Alexandra!

Sa fiti sanatosi, norocosi, si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
eu am facut care merge bine cu ceva bunatati oferite aseara de Alicredo.
vin si eu sa-ti spun un La multi ani din suflet,cu mult noroc si sanatate pt David

Bea n-am mai apucat ieri in agitatia mea sa-ti mai transmit toate cele bune pt micul crestin
Larisel te asteptam inapoi ,cu vesti bune despre mama,despre fete
Alexxuza tare urata faza asta cu alergatul cu limba de-un cot sa recuperezi copilul de la gradi.Sa dea Dumnezeu sa te tina puterile iar pe Yannis sa nu-l apuce tristetea ca e mai mereu ultimul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
dastefa de cafea....sunt matinala si eu...am adormit cu Dragos la 10 si ceva asa ca de la 6 nu mai am somn...

ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

O cafea doreste cineva?

Alicredo....multumiri pentru tratatie!

Simply....v-am admirat in poze, in dimineata asta! Ce mare si frumoasa e Ariana, ce mult i-a crescut parutzul, si ce zambet minunat are! Despre mami a ei....sunt speechless, cat de frumi si gazelutza e!

Nyny......Pupici micului vorbaretz! E scump tare, cum pronunta! Pe mine ma distreaza de mor, si in acelasi timp ma induioseaza si ma fascineaza perioada asta a lor, cand pronunta stalcit cuvintele....cat sunt de micutzi, si cum reusesc ei sa exprime ce doresc/simt!

Ruxita....wow, dar papa Kay, nu se incurca! Felicitari pentru papacios, si pentru adaptarea lui rapida la gradi! sa treaca mai repede otita, sa scape de AB.

Atlantique....felicitari pentru vorbaretz! Si iris vorbeste mult, face propozitii scurte, le stalceste si le prescurteaza de...vai mama lor de cuvinte....dar de intrebat nu intreaba nimic...probabil ca toate-s clare pentru ea (sigur ca glumesc)...ne toaca de ne zapaceste, nu poate nimeni sa deschida gura in preajma ei, fara sa i se adreseze, ca e jale!...dar in principiu are de comunicat cereri... Bona...vine de la nehoiu...e tot in judetul buzau, dar mai la munte...

Mire...felicitari pentru reusita cu patutzul, e o mare realizare! sa mearga la fel de lin tot ceea ce v-ati propus! Cu iris.......e vorba de un "vid de putere" de vreo ora, poate ceva mai mult, din pacate....Eu si tati lucram imreuna si avem acelasi program, iar diana invata dupa-amiaza(12.30-19.30)...singura varianta care ramane in picioare ar fi sa conving bona sa se mute la bz, cu catzel si purcel.

Ana......sorry de treaba cu somnul, de ieri! Cu papa...cum au spus si fetele...sanzyme si ceva vitamine bune....ar trebui sa functioneze, e o combinatie la care nu rezista nici mall-ista mea....Daca nu se apuca de papat....poate niste analize mai amanuntite.....anemia, infectiile urinare, viermisorii...sunt chestii destul de comune care dau inapetenta, si nu prea au alte simptome zgomotoase.

Danasor......ne-a fost dor de voi!

Larisel.......sa gasiti puterea sa treceti cu bine peste perioada asta grea si aglomerata!

Bea...un tir de flori mamicii de doi pui superbi! Sa-i fie de bine botezul micului crestin!

Dastefa.......sa luati decizia care vi se potriveste cel mai bine. Eu cred ca la varsta de "inrolare" in sistem e bine sa se tina seama, cum ai spus si tu, de firea/felul copilului. Eu sunt nascuta in iulie, si am mers la scoala la 6 ani si 2 luni, sora mea ...la 6 ani si o luna. Mie mi s-a potrivit, ei...mai putin..era mai copilaroasa...mai avea nevoie de ceva vreme...Diana e nascuta in mai, si a mers la scoala la 7 ani si 4 luni...ei i s-a potrivit asa....e serioasa, constiincioasa, si a avut rezultate f bune in tot ceea ce si-a propus sa faca.

Lorex....cum se mai simte Bobitza? De la ce facea febra?

Alexutzzza....am admirat Yannis-ul in pozele de la gradi! Mereu ma lasa speechless, cat de brunet si de frumos e!

BF, Tomaca, Dece, Ale1212xa...

Sper ca n-am omis pe nimeni....si daca am facut-o....n-a fost cu intentie....e doar vina neuronului rebel.

Trimit, ca am facut iar o placinta, si-mi expira timpul!

si o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, David!

La Multi Ani, Raul!

La Multi Ani, Alexandra!

Sa fiti sanatosi, norocosi, si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Sorina, mami de Diana si Iris

subscriu si eu immpreuna cu toate gandurile bune....va doresc...sa ocopii pe simpli...ce-i doresc si copilului meu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

neatza sarumana de coffe,sorina...

eu sunt la zi cu cititul dar cu scrisul am pierdut sirul.....asa ca am uitat mai tot...

ce-mi amintesc....

alex...treaba cu...bunul simt dauneaza grav sanantatii...nu stiu ce sa zic...dar te inteleg perfect...asa eram si eu cand nu eram pe cont propriu...poate ar trebui sa ai o discutie cu cineva si efectiv sa-i descrii starea ta.poate ma insel insa domeniul in care te=ai bagat tu...e unul dintre putinele ramase in picioare dupa criza si care o sa ramana asa.prin urmare...iese banu. patronii sunt interesati sa asigure angajatilor conditii ok pt a-i motiva...eu sunt sigura ca daca vei povesti ca nu in jumate de ora sta eficienta ta...tevor intelege si nu va fi vreo prb...

apoi in leg cu grupa pregatitoare mi se pare o mare ,mare tampenie...si cine lucreaza sau alucrat in inv cred ca poate fi in asentiment cu mine. nu stiu ce sa mai scorneasca. pe de-=o pare cik trebuie sa descongestioneze materia ca vezi doamne e prea incarcat copilul...pe de alta parte baga aceasta grupa pregatitoare unde oricum se face mult mai mult decat ar trebui...f multi dupaaceasta grupa pregatitoare stiu deja sa citeasca lucru care nu era prevazut in programa. si vine clasa 1...unde se respecta programa scolara....adik in vreo 2 luni abia se fac liniute...sunete si apoi se trece la invatat alfabetul. toti copiii care stiu sa citeasca se plictisesc f tare in clasa 1...singura chestie e sa le dai carti sa citeasca...dar e complicat pt ca la o ora de abecedar nu faci doar citire ci jocuri de cuvinte...propozitiii ...f multe chestii...deci cam pik partea cu cititul...nu intele ambitia parintilor de a-i determina sa stie deja sa citeasca...de multe ori acest lucru nu se face constient....abia in clasa 1..se intampla acast lucru...e precum gramatica...daca nu intelegi logic cum sescrie "la : si "l-a"...in fine...
ideea e ca la sf clasei 1 toti vor fi la acelasi nivel...
eu mi-as dorif mult pana aj jiji la gradi..sa invvete altelucruri....sa se joace...sa li se citeasca povesti....curiozitati...jocuri logice...sa-i invete diverse deprnderi..sa lase naibii alfabetul si operatiile cu numere pt la scoala...caau toata viata timp....
scuze...plssssssss...dar m-a luat valul

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

eu azi stau acasa...dar tre sa fac repede mancare....apoi mergem sa sarbatorim....printesa de mazare ....si dupa nu mai stiu...poate reusesc sa-l dau si peel cu sania putin...

si el e in perioada de ce--urilor...desi am un lapsus cum intreabba ...ce e asta?...ca zice stalcit...
noi cu mancatul asa si asa...lapte lagreu....lapte si noaptea...am incercat sa-l mangai...merge la 1-2 foiri...dar in finalsetrez si cere ...apteeeee....asa ca am sticla pregatita...dar...poate cand o manca si el mai bine...s-o dezvata...

sunt putin supi ca tati nu-i acorda suficienta atentie si jiji are un comportament ciudat vizavi de el...il bate..il musca...ta-su zice ca e prost educat si ca trebuie pocnit....eu sunt de cu totul alta parere...
aveti idee de unde as putea sa-i dau sa citeasca despre relatia parinte -copil? sa-i demonstrez ca nu are dreptate? si ca de fpt e protestul lui jiji pt ca nu primeste atentia de care are nevoie?

ma apuc de treaba....poate reusesc sa mai scriu dupa ce pun mancare pe foc...

pup

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput