Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Gabriela merci de pont, chiar au super preturi pe bebestore si am gasit cateva lucruri pe care le cautam (si le gasisem pe Ebay). Maine chiar o sa cumpar cateva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

OMG Tala, de ce cusut sac cu tine in el? Dr. zicea de sac in care intra bebe, scoate manutele prin gauri de manute si ii ramane maxim pe umeri, tocmai ca sa nu-si traga peste fatza, de-aia zicea si ea ca nu paturici, ca e interzis sa-i invelim cu paturici. Stiu ca singurul caz cand era voie cu paturici era daca-s legate de pat la picioare, sa nu le poate trage peste fatza, parca asa. Bine, venise vorba ca bine ca-i fata ca luasem si body-uri roz, de-acolo a zis cu unde se gasesc de-alea si de-alea.
Sorry, intelesesem eu gresit cu panica.

Just for fun: bebica mea e contorsionista, sta cu un picior deasupra capului, talpa e deasupra capului, in jos si alt picior indoit la piept asa, sa zic. Fundul cred ca e pe la splina.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

tala, tabliile alea cu nume.. cum le faci? sunt asa de frumoase...

AMR < 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!

HAI ANDA

Nu stiam de care stickere cautati...si m-am lamurit...Daca e vorba de cele care le-am vazut la Ronina in album pot s ava zic ca la noi(in Iasi) se gasesc pe toate drumurile ca sa zic asa... si sunt in general la 3 lei!(daca nu s-au scumpit de asta vara) Nu va asteptati sa le gasiti in magazine mari... si in magazine cat mai mici... la tarabe cum s-ar zice. La magazinele de jucarii de cartier... sau la magazinele cu maruntisuri.
Dara ma bucur ca ai venit cu vesti bune.
Nush ce ar trebui sa va mai zic... ca am citit pe bucati si am cam uitat...

Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara mi-au lasat capul afara (ma mir si eu cum de ).
Eu la David am tinut salteaua inclinata (din cauza refluxului lui) si astfel il gaseam dimineata rostogolit in capatul patului deci astfel pica si paturicile prinse la picioare.
Happy multumesc. Tablourile cu nume de copii sau cuierase le fac tot pe lemn natur (as picta si pomii daca nu le-ar face rau, atat de mult imi place lemnul ). Eu o sa fac pt galusca mea tablouri pictate cu culori tari si contrastante. Din cate tin minte cel mai tare ii ajuta combinatia alb/negru si forme simple si clare pt inceput. Din cauza asta am si facut fluturii aceia f colorati pe comoda (lateralele mici ale patutului tot din lemn natur le-am facut si tot asa le voi picta). Voi face pt inceput un set cred de oita, fluture, dungi, luna si soare, ceva de genul. Oricum mai am si pt living de facut niste tablouri asa ca imi rezerv o zi si pt astea. Of! cate mai am de facut si ma misc mai greu ca o locomotiva cu aburi.

Mergi la inceput

Cred ca Andei nu-i cedeaza contractiile din cate inteleg de la bulgarasi.

Asa e, Tala, de-aia caut si eu stickere in principal cu ochi mari, cica ii atrag ochii pe bebei si contrastul, intr-adevar. Vreau sa pun langa masuta de infasat ca cica e util ca sa-i distragi atentia sa stea cumintel cat il infesi.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara sac de ala de zici tu si eu am in plan sa iau, unul ca unul mi se da de la spital

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Wow, ce de noutati pe-aici!
Anda, nastere usoara ...daca cumva mai are bebe rabdare pana sambata, pe sambata, daca nu, pe cand o vrea el; important e sa treceti cu bine amandoi peste acest pas!

Dara, bine ca dieta da rezultate bune pentru bebe . Ma bucur ca ai revenit cu vesti bune!

Despre carucior, da exact asa l-am luat, culorile respective.

Despre anestezii la nastere ...anestezie generala? rahi? ca regula generala??? ... din cate cunostinte/prietene am care au nascut cu cezariana n-am auzit decat de epidurala in ultimii 6-7 ani ....cu 1-2 exceptii cand au fost probleme cu epidurala si s-a trecut la anestezie generala, dar si acolo ideea initiala era de epidurala.
Fetelor, sper sa dati de medici si de anestezisti normali, care stiu ce fac!
Pe de alta parte eu am avut deja parte de 2 anestezii generale care nu s-au lasat cu nici un fel de probleme/efecte secundare ...probabil era si doza foarte mica, fiind interventii scurte si simple (tehnic vorbnind, pentru cei care le fac) ...asa ca oricum ar fi anestezia, sa fie eficienta si sa treceti cat mai bine si usor peste ea!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Din pacate azi nu am avut timp sa intru sa va citesc, dar am promis ca pun poze cu garnitura de pat care am luat-o pentru Edi cand era mic. Acum costa in jur de 55 lei si sa stiti ca nu prea sa decolorat. Am pus ceva poze decant era mic pe picassa , acela este setul. Am fost azi pana acolo si am vazut in vitrina ca avea tot pe verde dar cu piticii din alba ca zapada. Poate ca au si alte culori, dar in vitrina asa era. Setul contine: aparatori pentru pat, perinita mica , invelitoare perinita, cearceaf, si plapuma. Daca vreti si va e mai eftin pentru voi va trimit eu de aici. E doar o idee, va rog nu va suparati.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 27+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Eu am mai auzit de trusa combinata epi+rahi pt cezariana in ultima vreme. In SUA mai citeam la fel in cartile lor, daca nu s-a schimbat intre timp, peridural+spinal asa ceva ii zicea, ceea ce tot epi+rahi inseamna. Probabil pt ca epidurala exclusiva (fara spinala=rahi) prinde uneori numai pe o parte sau faze de-astea.

Danei de la bulgarasi i-a zis Tutunaru de la Elias sa-si ia trusa epi+rahi (peridurala+spinala, cum vreti sa-i ziceti, ca e tot aia, asa am inteles), si nu cred ca tocmai Tutunaru nu stia ce zice. Imi dau si eu cu parerea, desigur, nu-s medic.

29+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput