Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

BLANCA- tu ai scris deja. Ma bucur ça sunteti bine si felicitari pentru fetita din burtica. Eva o sa se bucure ca are o surioara cu care se joace.:)

ELLY -merci pentru PM.

Va pup,

Clara- mami lui Bryce si Kaeden - 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, m-as bucura extrem de mult sa nu ai si stresul costului la spital, acum, dupa ce ai problema asta cu bb. Cand ai putea afla cum e cu plata? Sa nu ceri tu externarea, lasa-i pe medici sa se lamureasca si apoi sa iti propuna ei ce si cum, ca imi imaginez ca din plictiseala sau nerabdare ai putea sa-ti ceri externarea. N-o fa, ca ei se pot spala pe maini usor, e cel mai comod cand cineva isi cere externarea, chiar daca nu-i rezolvata problema. Inca nu mi-a raspuns prietena.

E un frig pe la noi, ceva de speriat. Si gheata, abia merg cu masina. Ma doare burta cand ies la rece din casa, asa patiti si voi?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Diana pupam tare burtica!

Irina felicitari pt examenul la sala. Bafta multa si la traseu.

Blanca, ioooi mai avem o floricica! Felicitaaari! O trecem la catastif cu un carucior mumos si roz?

Vorbeati de vaccinuri. Nici eu nu stiu ce sa fac, chiar voiam sa dezbatem subiectul. Tind totusi sa i le fac pe cele principale si atat.
Vorba voastra, nu vreau nici sa exagerez cu asta si sa dau in paranoia.
O sa studiez schemele de vaccinuri, am sa citesc pe marginea subiectului si voi lua o decizie.
Intr-adevar, parerile sunt extrem de impartite.

Va pupacim. Daca sunt fete care n-au primit parola pe contul picasa si o vor, sa-mi dea de veste.
Pe noi si azi ne-a tot intepat pe jos
Deja parca abia astept sa ma internez, ca ma exaspereaza starea asta.

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, pana nu reusesc sa ne stabilizeze nici nu ma gandesc sa cer externarea. Cum sa o cer?! Ce sa ma fac daca ies de sub monitorizare?! Daca ne incadram in buget si am dreptate cu costul mult mai mic, stau si trei luni daca e nevoie. Pana ne facem bine ori se termina banii. Cand se termina...venim acasa, tot sub monitorizare. Ori, cum zice tati, vindem o casa . Problema e ca nu avem . Dar mari sperante am ca e gratuit, maine chiar ma interesez.

Nu ma plictisesc prea tare ca conditiile sunt excelente (gen hotel - singura in camera, baie in camera, televizor, internet, mancare sanatoasa si echilibrata nutritional, personal extrem de atent si amabil). Iar faptul ca am net e un dar ceresc, ca sunt in legatura permanenta cu sotul meu si ai mei. Altfel l-as fi mutat aici cu mine cu orice pret. Ma relaxez, povestesc cu voi, citesc, ma mai plimb, ma joc jocurile de strategie de nu le-am jucat de la 18 ani si tare dragi imi erau , sunt ca la statiune...

Sa stii ca prin saptamana 12-13 si eu aveam mici dureri cand ieseam dimineata la frig. Apoi, au dat in vreo doua saptamani in dureri mai constante de am fugit la medic dupa vreo 3 zile si mi-a dat antispasmice. Am luat vreo 6 pastile, si apoi...gata.

Elly, tare rau imi pare ca iar te necajesc intepaturile. Lasa, ca trebuie sa te simti mai bine dupa ce stai un pic in spital sub tratament. Oricum, mare mare diferenta fata de acasa nu e, ca si acolo tot in pat stai. Dar sa stii ca eu am o problema de cand tot stau in pat - ma dor salele de innebunesc. Acum am incetat sa mai stau in fund cu spatele ridicat, stau pe o parte - am vazut ca imi e mai bine la spate. Doar ca mai greu sa ma joc .

Clara, m-am uitat la cartea recomandata de tine si as fi vrut sa o iau, dar pare-se ca nu o livreaza in Romania, din pacate. As fi luat-o in format Kindle ori PDF de undeva, dar nici asa nu am gasit-o... Am sa o mai caut, ca are o gramada de review-uei excelente.

Diana 26+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, refuz sa intru in discutie pe tema vaccinurilor, desi am o parere foarte clara si zic eu documentata in sensul asta. Si desi ma cam mananca degetele sa imi spun parerea, o sa incer sa ma abtin sa nu cumva sa devin prea agresiva sau sa jignesc pe cineva.

Vroiam sa va spun(ca azi am uitat) ca am terminat si eu tratamentele din zona genitala si intr-adevar nu mai am secretia aia oribila care ma speriase. Bine, n-o mai am de vreo 3 zile, dar am continuat totusi tratamentul cat era planificat. Deci pana la urma era ceva in neregula acolo, probabil aparuse vreo candida.

Andreea, 20+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ellyshor, pot primi si eu ,te rog frumos , user-ul si pass-ul de pe Picassa? Multzam fain

cu Dorian 23 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Aever, eu am deschis subiectul vaccinurilor pentru ca am vrut pareri cat mai documentate cum zici ca e a ta. Nu ca sa imi dai dreptate. Sunt convinsa ca parerile sunt impartite, si nu vreau decat sa discutam pe marginea lor cat mai argumentat si din experienta posibil. Nu e motiv de suparare o contradictie pe aceasta tema, dimpotriva, e perfect de inteles si de asteptat...

Diana 26+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

DIANA - daca nu reusesti sa o comanzi in format electronic si vrei sa o citesti neaparat, pot sa ti-o cumpar eu si sa ti-o trimit la adresa pe care mi-o dai. Nu-i nici o problema.

Da-mi de stire pe PM daca te hotaresti.:)

Te pup si numai bine tuturor,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara burtici, vad ca ati scrissssss. E bine, am vazut vesti foarte bune si asta ma bucura.Felicitari grasuneilor si Dianei pentru ca e mai optimista.
Despre vaccinuri, nu stiu ce sa zic, invat de la voi.Despre dormit cu bebe...de la pat transformabil am ajuns la patut simplu, ( mereu ne schimbam) insa ne surade si ideea de a simti bebita aproape de noi( patul va fi oricum in camera noastra).
In rest, am fost la comisie, super-usor, n-am crezut ca asa repede se rezolva.Nu m-a intrebat nimic, nici macar nu mi-a cerut buletinul, si in maxim 5 minute am si plecat.Revin pe 1 martie, apoi iau prenatal si scap si de concediile astea.
Bebe se joaca mereu, mai ales cand il aude pe tati, insa eu il simt in cele mai ciudate locuri posibile .
Tati nostru a racit, rau tare, si m-am panicat.E prima data cand raceste in 4 ani, febra 39,7 , tuse urata, dureri in piept.Am fost la medic, i-a dat tratament si mentiunea:" departe de graviduta si stati cu masca" . Cel mai greu e ca nu-l pot pupaci.Oricum suntem la parintii mei si il dadacesc si ei, se va face bine repede, sper.
Va pup, o seara placuta, si...am si eu o rugaminte la voi: Eu nu am cont pe facebook, si nici nu cred ca imi voi face( optiune personala)...va rog sa puneti pozele si pe picasa ca sa va pot admira si eu(daca doriti). Multumesc.

Mihaela23+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Uitasem ceva. Un filmulet pentru Diana( baietelul din filmulet seamana cu avatarul ei) si pentru toate mamicile de baieti( in special):www.youtube.com/watch?v=lpk-1n94IfU" target="_blank">baietel

Mihaela23+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput