Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, scuza-ma te rog ca insist, stiu ca esti epuizata. Te rog sa imi raspunzi maine dimineata ori maine seara daca nu te simti in stare, nu e nicio graba, am rabdare.

Prietena ta era din intamplare aici si a nascut aici, ori a ales sa vina aici pentru ca i s-a parut mai sigur? Stii cumva unde? Poate chiar la Lyon?

Precum am mai scris, studiem ipoteza de a ne intoarce in Romania cat de curand, la Targu Mures unde au un centru de Cardiologie Pediatrica si din cate stiu singurul medic din Romania care opereaza pe cord copii mici si nou-nascuti (nu ca ar fi inca cazul). Dupa parerea ta, ar fi o greseala sa facem asta?

Diana 26+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Nu-i problema, inca nu m-am culcat. Prietena mea locuieste in Franta, de aia a nascut acolo. Nu stiu cum sa te sfatuiesc in legatura cu venitul in Romania. Daca n-ar trebui sa platesti acolo spitalizarea atat de mult, as fi 100% cu gandul la Franta in vederea nasterii.

Daca imi da ceva detalii, o sa iti scriu, promit.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna dimi!!
va invit la un laptic cald sau ce vreti voi sa beti. Am dormit ff rau, am adormit pe la 1 si m-am trezit des, plus ca de pe la 5:30 m-am ridicat din pat...am niste emotii!!! si bebita are gimnastica de dimineata (sper ca nu din cauza mea)
diana, scumpo, cum poti sa spui ca ne stresezi? ne bucuram ca primim vesti de la tine si nu stam cu sufletul la gura. Ma bucur sa vad ca esti putin mai optimista, sa-ti iei medicamentele si sa asculti de sfatul medicului. E bine ca Mirciulica e activ, asa esti linistita ca-si face programul, deci e bine!!
Cori, eu n-am facut analize de trim 2 ( doar glicemia, acasa, in particular ). Am facut analize de sange si urina la inceput si urmeaza sa le mai fac luna asta (plus anticorpii anti-rh). Medicul meu e de moda veche si nu este de acord cu analize si medicamente, decat daca este absolut necesar.
Ufff, ma enerveaza ca faceam teste online (pt permis) si m-au deconectat si colac peste pupaza, m-a sunat mama ca nu mi-au acceptat concediu de RM la lucru ca nu mi l-a stampilat doctorita de familie. In fiecare luna, uita cate ceva si uite asa se plimba concediul meu aiurea (si eu o data cu el)

Irina 26+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Bafta IRINA la examen!Sper sa dai peste un ”organ”fara exces de zel la proba practica
,ca de testul scris n-am nici un dubiu ca treci!
O zi frumoasa si cu vesti bune sa avem!

Virginia 25+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata,

Astazi am si eu eco morfo de trim II si abia astept..imi e si teama si sunt si nerabdatoare..la ora 14:00 la dr. Herghe...

Si am o foameee.....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 21s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata! Iar mi-a luat 2 ore sa citesc ce ati scris. Mie cred ca mi-au plecat neuronii in vacanta ca nu ma mai pot concentra. Am citit tot ce-ati scris, tot absolut, si totusi ma trezeam la un moment dat ca vorbeati de cate un mesaj de care nu-mi aduceam aminte. Uneori ma gandesc ca mai bine va scriu ceva intai si apoi recuperez ce-ati zis ca oricum vad ca uit. Apropo de asta cu lipsa de concentrare, mi-a spus mama de curand ca a citit pe undeva(vreo revista cred) ca cica niste cercetatori(probabil britanici) au descoperit ca la gravide undele cerebrale ale fatului interfera cu cele ale mamei si de-asta nu ne putem concentra. Cu alte cuvinte, cel mic se pune stapan pe noi inca de acum si din cate inteleg eu ramane stapan pana murim. Nu stiu daca e chiar asa cu undele cerebrale, mi-a placut explicatia totusi. Vorba unei prietene, suntem purtatoare de bebe. Eu nu-mi mai bat capul acum, numai sper sa nu raman asa proasta si dupa ce iese bebe.

Si la mine hormonii tropaie, dar se manifesta intr-un mod aparte. Ieri am fost shopping. Mi-am luat bijuteriile ce intentionez sa le port la nunta plus 2 sarafane de gravida si o camasa. Tot cautam ceva sa imbrac la cununia civila. Pe frigurile astea n-as avea curaj sa-mi iau o rochita de voal, chiar daca evident ar fi mult mai eleganta decat un sarafan din raiat. Si cand ma pregateam sa ma duc acasa, am zarit intr-un magazin TinaR o rochita cu multe multe floricele. Pana la urma am luat-o si pe aia in ideea ca as putea sa ma imbrac cu ea sambata asta ca avem un botez. Dupa ce am probat la Rococo aproape tot ce aveau ei acolo si ma apucase disperarea cand vedeam ce imensa sunt si ce oribil imi vin hainutele...m-am bucurat mult sa vad ca in rochita inflorata aratam iar ca mine, ca o pustoaica(un pic mai rotunda e drept). Al meu s-a ingrozit cand a vazut rochita, stiam ca n-o sa-i placa. A zis ca e de baba, ca asa avea si bunica. Ce stie el? Eu ma simt foarte bine in ea, arat si eu feminina in ea(parerea mea) si e super comoda. I-am zis ca ori ma ia asa ori stau acasa. Cred ca s-a resemnat saracu, incerca sa se obisnuiasca cu ideea de a ma vedea toata seara in ea. Noroc ca era tarziu si eram super obosita, altfel aveam impresia ca nu o sa ma opresc din cumparat. Nu ca as mai fi avut cine stie ce bani, dar vreun milion mai gaseam eu ratacit pe card. Am ajuns acasa la 8 seara, in conditiile in care eram plecata de acasa de dimineata de la 9. Am dormit tun azi-noapte, desi m-am trezit un pic mai devreme cu niste dureri urate la solduri. Am si mers mult ieri. Dar m-am simtit excelent si ma bucur ca am facut asta.
Azi merg sa ridic verighetele ca-s gata pe marimea noastra si ziceam sa mai dau o raita si pe Lipscani. E nasol frigul asta, dar ma descurc eu cumva.
Vorbisem cu o prietena sa treaca pe la mine sa ma ajute sa ma imbrac cu rochita si sa imi faca poze ca vroiam sa-i trimit si mamei ca nu mai are rabdare. Dar acum nu dau de prietena mea la telefon si nu stiu daca o sa mai aibe timp sa treaca pe la mine. Dar daca imi iese planul promit ca pun si pe facebook poze. Am tot promis ca pun si cu burtica si nu m-am tinut de cuvant.

Andreea, 20+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, cred ca stiati ca am limbarita. Si mi-am adus aminte cu ocazia asta ca ziceau unele dintre voi ca nu prea sunt vorbarete, lasa ca eu compensez si pentru voi. Se pare ca imi place asa de mult sa povestesc de toate incat si daca nu am ceva important de spus tot trebuie sa scriu eu ceva. Nu exista sa intru pe forum sa nu scriu macar un mesaj. Sper ca v-ati obisnuit cu mine si daca va deranjeaza puteti sa le mai sariti pe astea ale mele, daca e ceva important fac cumva sa pun un semn sa stiti cand e ceva important de citit.

Andreea, 20+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata si pupicei!

Irina bafta la examen!!! Nasoala perioada ai prins pt sofat. Iti tinem pumnii!

Blanca mult succes la morfologie. Asteptam super vesti de la tine dupa-amiaza. Pupicei!

Andreea, sa ai o zi reusita!

Elly 26+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata si de la noi!
ELLY si DIANA felicitari ptr.grasunei
BLANCA bafta azi la morfologica,te asteptam cu vestii bune
AEVER abia astept sa vad poze cu rochita si poate faci si cu cea de ,,baba,,poze sa o vedem si noi.Parca il aud pe sotul meu vorbind
De ieri Alex merge la gradi cu autobuzul,e asa incantatImi e din ce in ce mai greu sa conduc si am zis sa profit daca tot ne asigura statul acest lucru.
Eu ma plictisesc foarte tare,ieri am stat mai toata ziua la bucatarie ca sa treaca timpul.Am facut gogosi si au iesit
Dar seara m-a cam durut burtica azi.
Vorbeati de cum va dormi bebe,Alex a dormit cu noi in camera la el in patut pana la 1 an ,apoi cu noi in pat ,de cateva luni doarme la el in camera pana pe la vreao 2 noapte si apoi vine la noi in pat
Chiar ii spuneam sotului ca o sa avem nevoie de un pat ma imare ptr.4 persoane
Am incercat sa intru si eu pe picasa dar cred ca s-a schimbat parola ,imi trimiteti si mie pe cea noua,va rog!
Am vorbit azi cu sora mea si mi-a spus ca ninge iar in tara,mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo.Imi e tare dor de casa ,de tara cu bunele si relele ei
Va pup si va doresc o zi linistita!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ELLY ,nu uita sa ne trimiti noua parola de la contul de pe picasa!
BLANCA,sa ne aduci numai vesti bune!Bafta!
ANDREEA,nu-ti fa griji tu pt noi,zi-i acolo tot ce te linisteste!
DIANA,asteptam noutati de bine!
ANITTA,azi pe unde mai umbli?

Virginia 25+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput