Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pantaloni scurti nu port nici eu...in Romania
In Italia, insa, da, port pantaloni scurti cu sandale romane si imi place cum arat

Anca, draga mea, iar confunzi merele cu perele; a 2-a oara in 2 zile Pai nu exista comparatie, nici asemanare intre tine si Pisigri. Uite, am stat sa ma gindesc sa gasesc macar o minuscula asemuire si jur ca n-am gasit. Asta nu e un lucru rau. Nici bun. E neutru. Pur si simplu -eu cred- ca sinteti diferte. PledoarIa si argumentele sint diferite. Pina si "telul" e diferit. Ce e asa ciudat ca si reactiile sa fie diferite?

PS. Sper ca nu m-a luat gura pe dinainte ca mai am de citit 3 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Baiii, cat m-a amuzat, am zambit efectiv, cu buzele, nu doar in gand, cand am citit-o pe ina cu: "desi urata...am succesuri". Mortala!

novusache, ca de obicei, si diplomata, si pe faza, indiferent pe ca parte a baricadei este. Mda, tre sa dau un like, adica !

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Uuups, nu pot sa inchid, ca m-a "sabotat" iar simplisor. Ca o feliciti pe pisigri pt sinceritate si trairea situatiei, inteleg perfect, dar ca o feliciti pt cum a gestionat situatia nu inteleg. Eu de la pisigri am dedus ca ... ATUNCI nu a fost doar gestiohnare cerebrala 100%, ci si un cumul de alti factori, sa zicem ajutatori in mentinerea "gestionarii cerebrale", iar azi, in ACEST prezent, ar gestiona "usor" diferit... sau am dedus gresit?

Poze cu noi

Off, nu vreau sa crezi ca ma iau de tine sau ca iar nu am citit cu atentie dar unde e sabotajul?
Exact asta am inteles si eu: atunci a fost asa pentru ca...acum ar fi "altfel" daca...
E logic si...oportun, dat fiind "manifestul" lui Pisigri; i-ai citit blogul?

Mergi la inceput

Ina, astept sa citesti cele 3 pag :)

Daca insa o fi cum zici tu, eu unde sunt, la mere sau la pere?
:)))) Ca vorba lui Olga, sa stiu dc tre sa pun bani de-o parte pt tunning :)))

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anca, nu, nu asta vroia sa sublinieze Ilinca.
Ilinca stie din primul an de viata al Pisilincai care este unul dintre aspectele relatiei mele cu Motanul. Amanunt care pina acum a trecut neobservat, cu exceptia postarii lui novus .
De cind o avem pe Pisilinca, disponibilitatea mea la asemenea picanterii a tins vertiginos catre 0. Pe de alta parte, X-ul de care v-am povestit s-a petrecut inainte de Pisilinca.
Ilinca, daca dorea, putea prezenta "raportul defavorabil" cum spui intr-un cu totul alt mod. Dar Ilinca nu a vrut sa faca asta, a vrut sa ma taxeze; probabil se considera "datoare" de la "conflictul" care m-a facut sa tac din gura vreo saptamina aici pe forum.
Nici o problema.
Numai ca daca ...cum sa-i spun? concluzia? a ceea ce am scris eu pina acum despre relatia mea de familie este ca io stau ca toanta si "nu am parte de nimic" in timp ce barbatul ma inseala ca un porc care este, ca si cum ar fuma o tigara, inseamna ca 1.deja eu am spus prea multe, si 2. "publicului" nu ii pasa ca in unele cazuri exista si alt fel de relatii, ci mai degraba este interesat de concluzii, rapoarte, calcule si estimari. Ceea ce mie...imi prisoseste .

Ma oboseste sa imi bat gura degeaba. Nu ca as astepta vezi Doamne sa ma aplaude cineva pentru alegerile mele de viata, nu ca as avea nevoie sa fiu un model, departe de mine gindurile astea. Dar da, aveam pretentia ca destainuirea mea sa fie luata ca atare, nu judecata si cintarita si interpretata.

Asadar decizia mea de a ma retrage de la subiect ramine valabila. Revin insa asupra celei de a-mi sterge mesajele anterioare.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Apropo de vise erotice...aveti?
Ca eu uneori am cu duiumul si pe cuvant ca nu e din lipsa de sex in viata reala. Dar visele sunt atat de intense incat taman in punctul culminant ma trezesc si ma oftic. Patiti asa ceva?

Da, avem, avem!
Ultimele sunt cu Ryan Gosling.
Am avut si vise cu finalitate.

1. Cne e RG?
2. Cred ca am inteles bine dar ma risc: finalitate in vis. nu?
3. Visat cu ochi deschisi sau visat din ala cind dormi?
4. "Visele" mele nu au patratel rosi si vizeaza niste pupaturi cu un baiat.

Mergi la inceput

Anamariame esti dementiala cu "eu vreau egalitate dar nu pentru catei"

Eu credeam ca stiu ce vreau dar acum nu mai stiu...

Mergi la inceput

Mai, daca stiam ca va luati de Anca, taceam drekului din gura; asa-mi trebuie daca nu citesc inainte sa postez
Spun ca taceam, nu pentru ca nu imi asum cele spuse, ci pentru ca Anca s-a mai necajit o data din acelasi motiv: ca daca cineva, indiferent cine de la club spune/face/crede ceva, noi "apreciem" intr-un mod iar daca e vorba de Anca, toare aprecierile astea se duc pe apa simbetei. A fost atunci cind cu celularul lui Vero.

Tacerea e de aur; pina nu zice Anca ceva, io tac La cest subiect

Mergi la inceput

Ina, nu am citit blogul lui pisigri pt ca, de obicei, nu citesc bloguri, fff rar.

Legat de intrebarea catre simplisor, imi exprimasem mirarea despre CE anume din "gestionare" a admirat simpli? Ca eu dedusesem ca gestionarea lui pisigri, la ACEL moment de timp, nu a fost PUR cerebrala, chiar pisigri a scris ff corect aici ca nu intelge pt ce este admirata, pt ca neconsumarea completa de atunci nu a fost 100% meritul ei [a gandurilor de fideliate etc] si ca in acest prezent, ar gandi usor diferit. Cand cineva admira o gestionare, eu inteleg ca admira acea gestionare, la orice moment de timp s-ar (re)intampla, ori la pisigri nu era certa repetarea ueni gestionari identice.

Mai simplu, e ca si cum eu as zice: vai x, te admir ca acum 10 ani nu ai copiat la examen, esti un om de onoare!
Si x raspunde: pai stai, ATUNCI nu am copiat pt ca, pe langa rusine/si alte sentimente nobile, mi-a fost frica, sau nu aveam caietul dupa care sa copiez etc, pe cand azi, m-as duce mai "pregatita" si daca ar fi musai sa iau un examen, as copia.

Deci, din acest motiv m-am mirat admirarea "gestionarii".

Eu personal, am explicat ce anume am admirat la povestea lui pisigri, si ceea ce admir eu constat ca este valabil SI azi, in acest prezent, si pisigri a re-explicat f bine in postarile de azi.

Iar eu nu am zis ca sunt identica cu pisigri, nuuuu, nuuuuu, ci doar ca, pe un anume subiect, am fost agree cu ea, ceea ce este viabil. Chiar si cu tine am chestii suprapuse, si la fel, nu suntem identice :)

Stiu ca nu ai ceva cu mine, ci doar "ma sesizei" :))), ceea ce, este mult prea bucurator pt mine ca sa ma mai stinghereasca, cumva, daca sunt mar sau para :))))

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ina,

iti recomand niste filme ca sa il vezi pe nenea de care am zis:

crazy, Stupid, love
Drive,
The Ides of March

iti las si un link pentru exemplificare:

http://www.youtube.com/watch?v=M5_I4QEHT48

Mergi la inceput