Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***
Raspunsuri - Pagina 8
anca_nicolae spune:
:))
ca sa vedeti cat de departe sunt eu de lb engleza... ce inseamna "strings attached"? [:))]
adica, pt mine string este DOAR un tip de variabila din programare, adica sir de caractere terminat cu \x0... fara vreo legatura ever cu sufletul, apropierea, afectiunea.
Ar trebui sa extrapolez si sa inteleg ca string attached inseamna sir de atasamente sufletesti? [terminat cu \x0, adica si cu ceva xxx]? :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Acum nu pot sa nu ma duc cu gandul la bancurile cu radio Erevan: in teorie, pisigri, tu si Motanul aveti o relatie deschisa in care vi se pare normal sa cedati atractiei sexuale pentru altul, cata vreme e doar asta. In practica insa tu nu ai cedat niciodata acestei atractii, decat pana la punctul "stop, nu avem prezervativ" in timp de sotzul a cedat de multe ori, uneori si in cate-o delegatie de doar 2 zile,asa, ca si cum ar fuma o tigara, "hai sa mi-o trag". Pana la urma parca totusi majoritatea femeilor sunt altfel construite decat majoritatea barbatilor Gotta go,ucenica. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Primul meu impuls a fost sa imi sterg postarile de ieri si de azi.
apoi mi-am dat seama ca sunt mai buna de-atit, pot mai mult de atit si nu imi este si nu are de ce sa imi fie rusine de ceea ce am scris, chiar daca relatia pe care o am poate fi interpretata in multe feluri. In fond, important este ce traiesc eu, ce traieste sotul meu, ce traim impreuna si daca reusim sau nu sa ii oferim copilului nostru un climat propice pentru a-si atinge potentialul pe care il are, din toate punctele de vedere.
Dar mi-am amintit de ce prea multa sinceritate strica .
Cu voia Inei, care a initiat subiectul "incendiar", si a celorlalti "telespectatori", consider ca este momentul sa ma retrag din scena...in glorie .
P.S. Nu am asteptat nici o clipa aplauze, din contra, am asteptat rosii (chiar daca sub exprimari voalate). Dar mistourile legate de relatia mea de familie - buna, proasta in viziunea altora, dar functionala pentru noi, pina la proba contrarie - nu am de ce sa le accept. Sa-mi fie invatatura de minte pe viitor.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae ca sa vedeti cat de departe sunt eu de lb engleza... ce inseamna "strings attached"? [:))] Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
Exact, adica fara obligatii, complicatii, asteptari, cereri, pretentii. Fara implicare afectiva, doar emotionala :)))))))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anca_nicolae spune:
Pisigri
DAR nima nu a facut vreun misto.... Eu [care doar sunt deja cunsocuta ca vad aluzii si unde nu sunt ], chiar nu am vazut vreun misto, au fost doar intrebari mai adanci despre viziunea ta, a voastra. Si cumva, mers cu sustinerea teoriei cat mai in panzele albe, de dragul filozofarii, nici pe departe de amuzamnetul pe seama relatiei voastre.
Te rog, din tot ce am scris noi aici trebuie sa ramai cu esentialul, spus si de tine f clar, si de "definitia" ilincai [cu micuta mea corectie]. Ideea cu prea multa sinceritate strica e cateodata adevarta, insa [sper eu] nu aici.
Pleaseeee
Tocmai acum sa pleci, cand am subscris 100% la postarea ta [si de fapt, la 2, sau mai multe]...
Poze cu noi
inapreda spune:
Io, deshi urita, habar nu am de ce, dar am incredere in mine si cred ca barbatii, cumva, intuitiv, se prind de asta ca am avut intotdeauna succesuri E drept ca succsesurile vizeaza -iar, habar nu am de ce- barbatii cu "biblioteca" mobilata Desi imi place mai mult pozitia vinataorului decit a vinatului, nu mi s-a intimplat niciodata sa rivnesc la vreu mascul s el sa nu-mi cada, vrajit, in mreje Toata introducerea asta ca sa spun, de fapt, ca fluieraturile nu mi-confirma "potenta" sau feminitatea, nici nu ma ajuta sa-mi creasca increderea in sine. "Agatatul" pe strada, in sine, mi displace dar, cred ca am mai spus, exista o diferenta intre:
1. Fa, gagico, ce bulane mishto ai
si
2. Domnisoara, doriti flori?
Cred ca tine de...biblioteca
inapreda spune:
Anamariame, n-am avut niciodata un "arsenal de seductie", decit persoana mea intreaga Io pe mine ma m- m-as vedea ridicola umblind languros pe tocuri cui si dind senzual din gene; nu se prinde la mine "tacticile" astea; nu ma reprezinta; "vorba" e principalul meu atu.
De dormit, dormeam in pantaloni scurti si tricou/maieu cel mai adesea pentru ca am si o colectie impresionanta de pijamale si camashute din matase; dar matase "adevarata", nu poliester pe care nu-l suport, indiferent de anotimp; la fel, nu suport dantela, nici macar pe chiloti sau pe sutien; mizez, mai mult pe textura materialului si pe culori acre-mi fac pielea sa arate bine sau pe "jocul" de transparent-opac. E mult spus "mizez", corect ar fi "mizAM"
Am ciorapi cu banda o gramada dar, de cind am picioarele ca butucii, am zis pas si la astia. Ii purtam si eu "de zi", nu "la ocazii", desi nu exista nunta/botez la care sa nu ma fi bucurat ca nu port ciorapi -"cu chilot" ca am fi lpsit prea mult de la masa si co-mesenii ar fi intrat la banuieli
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Ilinca, de atractia despre care am relatat a stiut de atunci. Mai mult, inainte de a se petrece "evenimentul" mi-a sugerat in repetate rinduri ca relatia pe care o am cu X ar fi firesc sa ajunga si in punctul ...G :))))), macar asa, de curiozitate si noutate. A fost singura mea aventura de una singura . |
Eu am mai cunosc un cuplu care avea aceeasi deschidere vis a vis de sex, recunosc ca am fost socata, mirata cand mi-au povestit relaxati despre relatiile lor singuri sau in grup , eram la revelion in Budapesta intr-un grup mai mare acum cativa ani, atunci am aflat si eu cum e cu schimbul de parteneri (Pisi nefiind la curent cu astea a crezut initial ca swing-ul e ceva ca whist-ul si a vrut sa joace si el )
Din pacate, v-am mai povestit eu, finalul relatiei nu a fost tocmai ok, e vorba si de un copil la mijloc, el s-a indragostit de una din partenere si s-au casatorit imediat dupa divort
Clar eu nu as putea avea o asemenea relatie ''deschisa'' niciodata pt ca nu as putea nici macar sa ma gandesc ca Pisi se culca cu altcineva iar la mine ca sa fac sex cu cineva trebuie sa fie niste sentimente altfel nu pot dar daca partenerii sunt de acord si asta isi doresc amandoi e perfect !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Edit: nu se intelegea, din prima ochire, ca scriu lui pisigri
Poate ca da, discutiile din ACEST prezent au depasit limita de "small talk", asa este, si aceasta depasire implica anumite riscuri, anumite chestii delicate, greu de gandit, greu de acceptat, d-apoi de scris, INSA conteaza ce reprezinta pt tine PREZENTA ta in grupul nostru.
Pt mine, inseamna ca EXIST aici, printre VOI. Pt mine forumul nu este un loc unde intru cand ma plictisesc, nu e un loc unde trebuie sa fiu iubita [dar sesizata da ]. Este un loc in care eu, IMPREUNA cu voi, discut despre anumite aspecte mai simple sau mai putin simple din viata mea, cea sociala si cea interioara.
Iti amintesti cum au fost replicate postarile mele cu arabul? ba ca arabii sunt toti niste simplii afemietai, ba ca eu stric o familie, etc. DESI eu nu impartaseam acele impresii, le-am prevazut din start si nu mi-am strans jucariile sa plec cand am vazut ca "profetiile" se realizasera.
Mi-am exprimat uneori nemultumirea de masurare cu oca diferita [expresia ii apartine lui monn, fff literara si frumoasa :) ], INSA nu m-a impins aceasta nemultumire la parasire. Pentru ca asta ar fi insemnat ca de fapt, eu, in pofida openmindului defilat aici [nu doar de mine] ar fi fost doar de fatzada, si ca de fapt, eu as fi asteptat, in backgroundul meu interior, ca toti sa ma aplaude la scena deschisa.
Asa este si acum cu tine.
Poevstea ta sigur, este un subiect destul de GREU [oricat se declara multe fete de aici openmind]. Si de aceea, TREBUIE sa admiti, din start, pareri diferite, si chiar si glume, spuse pt colorarea discutiei, nu pt facut misto. Postarea ilincai cu erevan doar scotea la iveala o intrebare [reala, pe care insa multi EVITA sa si-o puna/raspunda]: CAT de departe/mult rezisti la treaba cu openmindul?
In cazul de fata, eu cred ca te-a necajit NU gluma in sine, ci expunerea unui "raport" defavorabil tie, si "favorabil" motanului. Insa aceatsa diferenta in raport doar accentua gardul de rafinare mai ridicat la femei. Adica, desi relatia in sine este openmind, femeile sunt mult mai selective in "implicarea" in "acidente extraconjugale", in timp ce barbatii sunt mai putin selectivi...
ASTA cred ca era ce a vrut sa sublinieze ilinca, si ca pe o calitate/omagiu adus noua, femeilor.
Hai please, ramai CU noi?
Poze cu noi
inapreda spune:
Olga, multam de reteta; a iesit desi am pus linte ca nu m-am mai obosit sa fierb fasolea
De ce nu te aranjezi singura, aminind ostilitatile cu defrisatul la salon cind Leon va avea 5 saptamini? Eu asa am facut
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Anamariame, n-am avut niciodata un "arsenal de seductie", decit persoana mea intreaga Io pe mine ma m- m-as vedea ridicola umblind languros pe tocuri cui si dind senzual din gene; nu se prinde la mine "tacticile" astea; nu ma reprezinta; "vorba" e principalul meu atu. |
Si eu m-am distrat azi la birou imaginandu-ma in diverse ipostaze languroase
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)