Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!A ajuns aroma de cafea la voi? Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Dau cafeaua sa ne limpezim gandurile !!

Referitor la ziua de ieri spun doar ca nu-mi plac deloc certurile si imi dau o senzatie tare tare aiurea, mai ales cele la gura cortului cu apelative si acuzatii gratuite, sper sa fi fost primul si ultimul incident de genul acesta de la clubul nostru pt ca stiu sigur ca putem mai mult

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A ajuns, a ajuns!
Eu azi am fost nesimtzita, fiindca am ore doar de la 11 l-am trimis doar pe huzband la gradi cu Phiphi. Asa ma simt de vinovata...in ultimele 2 saptamani o duceam intotdeauna amandoi, ca asa era vrerea ei (pana atunci o duceam doar eu pana i s-a nazarit ca fara "Dede" nu iese din casa, rapid il trezea, il imbraca, fara el nici nu cobora din masina la gradi:)))
Asa ca acum beau a doua cafea.
Pisik, la serviciu stie cineva motivul concediului medical? Eu la scoala n-am zis nimic pana n-am fost prin vreo 6 luni, abia atunci a observat toata lumea:))) (cred ca 2 prietene-colege stiai si dereftorul, care aflase pe alta cale:)))
Olishka, e normal sa ai atacuri de-astea, eu sunt convinsa ca vor trece cum vei naste fiindca ai un talent de mama, pur si simplu, cred ca tie-ti vine foarte natural mamiceala; cine va fi cu tine in casa primele saptamani/ luni, ca nu mai stiu daca ai zis...vine mama ta?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Io gata, is pacifista, mi-am asumat greselile, m-am repezit ca boul, asta e adevarul in cazul meu, sunt ca un taur, daca sunt provocata ma reped si impung aproape irational, incerc sa lucrez la pastrarea calmului, trebuie sa fiu "zen" mai ales ca e prima zi fara stigmatu' roshu:)))
Da, am exagerat, dar nimic din toate astea nu ar fi existat daca nu as fi fost pocnita din senin cu apelative de "muta/ aia care face pe blandu' Ben (asta e sinonim pentru ipocrizie din cate stiu, nu? elevii de acum 10 ani foloseau expresia asta, de atunci nu cred ca am mai auzit-o:)))/ aia care-si baga p@## si pune pumnu' in gura nevinovatilor/ logoree acuta etc." Da, reactia mea a fost total disproportionata dar trebuie sa recunoasteti (in sinea voastra doar) ca nu-i placut sa te trezesti cu asa epitete, mai ales din senin.
Si cu asta am incheiat subiectul si imi cer inca o data iertarea pentru atmosfera urata pe care am creat-o

Mergi la inceput

Pisik, off, iti doresc sa treci cu bine peste incercarea asta, m-am gandit si eu la tine zilele astea dar pur si simplu nu stiam ce sa-ti spun

Olga, o sa te descurci cu doi copii stai linisitita,de fapt cu trei ca doi ai acum , e normal probabil sa ai temerile astea acum dar sunt convinsa ca o sa reusesti sa le imbini pe toate

Mergi la inceput

Ilinca, eu fiind taur inteleg ff bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, pe tine te imbatisez cu drag si te rog sa nu te mai panichezi. O sa fie bine, o sa vezi; oricum in primele 3 luni nici nu cred ca iti doreai nu stiu cita mobilitate (ma refer la asta, uite ACU mi-e pofta de o punga de chipsuri si taman ACU nu pot sa ma duc jos ca e frig si nu are cine sta cu doi copii), si dup-aia oricum iti vei crea un program, te vei obisnui. Nu-ti subestima resursele ! O mai aveti si pe tanti care va ajuta si pe care poate o poti solicita pentru mai mult/mai des... eu sunt 1000000% sigura ca va fi bine. Si cit de mult mai frumos va fi la voi in casa, cu doi copii si cu casa plina !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisik, io nu stiu ce sa-ti zic dar te pup

Olga, cred ca astfel de ginduri sint normale inaintea nasterii; uite, mie cind mi-a spus doctorul "astazi nasti", i-am spus ca nu vreau, ca eu nu pot, ca sa-si ia gindul etc Sint convinsa, insa, ce te vei descurca; cred ca va fi mai greu dar va fi si de un milion de ori mai frumos; ai vazut ce frumoase sint pozele lui Aris cu Vitaminele ei? Ramii optimista ca va fi bine, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, "'amec" (=)

Mergi la inceput

Exact imaginea lui Aris cu familia recent extinsa mi-a venit si mie in minte!
Cuscra, "amecu'" ce e? Sper ca de bine:))
Novus, de cand imi venea sa te intreb ceva si tot am uitat: am constatat cu mirare ca avem si noi Lidl (eram sigura ca nu:))) Stiu ca tu esti "experta" in asta: ce-mi recomanzi de acolo, dupa ce sa ma uit? Ce merita sa fie cumparat de la Lidl, ce e mai de calitate si mai ieftin ca de ex. la Real sau Kaufland? Au vreo marca proprie buna?

Mergi la inceput