Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***
Raspunsuri - Pagina 13
anamariame spune:
Pai cum sa stau, foarte prost. Azi cred ca am fumat vreo 3. Am descoperit tigarile mentolate si nu imi mai doresc momentan sa ma las ![]()
inapreda spune:
Asta cu "febletzurile" mi s-a intimplat si mie, mai pe la inceputuri si, apoi, am aplicat ca si in viata reala, deviza: nu-ti fa iluzii ca sa nu ai deziluzii"; si, de atunci, "ma afectionez" in tacere, fara sa am pretentia la reciprocitate si mi-e mult mai bine ![]()
pisigri spune:
Andiaroro, imi pare rau ca ti-e rau, mai ales de otita, ca astea-s mai pacatoase si mai scirboase. Si mai si dor !
Sa te duci la medic neaparat.
Cit despre arabi....mi-as dori sa fie mai multi si pe aici, ca ..."voluptuoasa" sunt sigur
Ia ai grija si fa-te bine repede !
Anamariame, eu am zis de multe ori ca daca in tara asta s-ar legaliza prostitutia, matroana m-as face. asta cu prostitutia de lux cred ca o cam idealizam
, nu cred ca e asa de ...eleganta ca in filme. Pur si simplu cred ca e vorba de clienti cu foarte multi bani, mai putin de drepturile "damei". Si eu care ma gindeam de multe ori ca asa...nu stiu cum sa spun sa nu se inteleaga rau
cu impresia de delicatete, fragilitate, diplomatie vesnica pe care o lasi, esti probabil exact opusul meu aici in grup
Uite cum nu stii de unde sare iepurele !
daca e sa schimbam registrul.
Stiu ca mituirea copiilor e ...urita. Totusi am purtat cu Pisilinca o discutie in care i-am povestit ce frumoooos o sa fie la primavara (cind o sa scap de mucegaiul din camera ei) cind o sa facem curat la ea in camera si o sa miroasa frumos si o sa aiba asternuturi frumoase cu desene animate si abtibilduri si desenele de pe pereti si jucariile si dulapioarele ei etc etc etc si o sa doarma la ea in patutul ei frumos si curat etc etc etc etc.
- si-o sa doarma si motanul cu mine?
- da mami, cred ca o sa doarma si el cu tine in pat, la picioare, cum doarme cu noi in patul mare; sigur o sa se mute cu tine, o sa vezi.
- mami, da' o aducem si pe Becky acasa sa faca nani linga patul meu, da?
Noh, io am zis ca da fara sa stau pe ginduri :)) Bine, potaia aia n-o sa doarma in veci si pururi (cred) in alta camera decit mine, dar hai sa zicem ca o conving. Dar stiti si voi ce inseamna ciine in casa, stiti mai ales pacatul lui Becky u rosul usilor cind e singura....adica...mi-e dor sa am ciine dar fara "mituirea" copilului, nu mi-ar arde sa aduc Beckiloiu' acasa acuma. pe de alta parte tare mai vreau sa o mut in camera si in patul ei. Ce ziceti, voua v-ar conveni "pretul", sau ati mai...negocia?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Andiaroro, imi pare rau ca ti-e rau, mai ales de otita, ca astea-s mai pacatoase si mai scirboase. Si mai si dor ! ![]() Ia ai grija si fa-te bine repede !Anamariame, eu am zis de multe ori ca daca in tara asta s-ar legaliza prostitutia, matroana m-as face. asta cu prostitutia de lux cred ca o cam idealizam cu impresia de delicatete, fragilitate, diplomatie vesnica pe care o lasi, esti probabil exact opusul meu aici in grup |
inapreda spune:
Ce-o sa spun eu nu o sa te ajute, Pisigri, da' spui, oricum:
De cind are camera lui, Ian a vrut singur, singurel sa doarma in patul lui, in camera lui, cu Bobby (un urs) si o broasca si, atit mi s-a parut de..."aiurea" sa dorm fara Ian ca...l-am deturnat de la bunele lui intentii
cu toate ca si eu tare imi doream sa-l mut in camera lui; acum, adormim toti in dormitor si pe la 2, 3, 4 -cind amortesc- ma trezesc si dorm eu in camera lui Ian. Varianta asta imi convine SI pentru ca, dimineata, cind cere "veau 'apte" eu nu aud si se trezeste Jambo sa i-l serveasca ![]()
Sint bucuroasa sa vad demontat mitul cu "vaaaaai, da' doarme cu voi in pat? n-o sa mai scapati de el pina se insoara"
Eu sint optimista si cred ca, atunci cind va fi cazul, Ian va alege patul lui, fara probleme, ceea ce va doresc si voua 
Anaan spune:
Tizo, sanatate!
Andrei a facut febra, nu mare, dar suficienta cat sa-l tin acasa azi si, probabil, si maine.
Simona, ce de vesti rele deodata!
Sanatate copiilor si optimism voua, fiindca sunt sigura ca o sa apara solutii!
Ina, in ceea ce priveste intelesul si acceptatul ai mare dreptate. Ele nu merg intotdeauna mana in mana. De exemplu, eu nu pot pretinde ca inteleg optiunile Pisiciigri, ca nu am trait pe pielea mea acele experiente, astfel incat sa pot judeca in completa cunostinta de cauza, dar pot accepta ca, pentru ea, acele experiente au semnificatia lor.
P.S. Ma bucur ca nu te-ai suparat!
Anca, tot asa, intr-o atmosfera de non-combat
, te rog din suflet nu mai folosi "openmind" in loc de "openminded", ca-mi vuiesc urechile anglofile
.
novus spune:
No, eu m-am apucat de curatenie ca iar e domnia prafului la mine dar am zis sa arunc o privire si pe front, ma bucur ca s-au linistit apele la suprafata cel putin 

Andiaroro, sanatate multa va doresc tuturor si tie la cat mai multi admiratori
!
Simonapro, sanatate si voua si vesti rele cat mai putine 
!!
Anaan, si voi cu febra ?! multa sanatate si sa nu fie nimic major 
!!
Pisigri, cu mutatul nu stiu ce sa zic pt ca deocamdata mie imi convine de minune habitatul actual si ma bucur ca nu avem inca o camera in plus
, din punctul asta de vedere, pe de alta parte mi-as dori un loc unde sa depozitez jucariile si alte cele bebelusesti
Cu cainele tu stii cum stau lucrurile dar eu cred ca s-ar muta si doar cu motanul probabil urmand sa vina si Becky mai incolo ![]()
Gata pauza !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Hai ca am stat, am meditat, am cintarit, si m-am hotarit. daca tot a "izbucnit mare conflict" cred ca e mai bine pentru linistea clubului si, recunosc, a mea personala, sa intreb ceva. Nu este prima oara cind imi spui, Ilinca, faptul ca desi ti-am fost ffff simpatica, ti-ai dat seama ca sentimentul nu ar fi reciproc.
As fi vrut sa stiu si eu de unde si pina unde convingerea asta.
Eu tin minte din contra, ca mi-ai placut ffff mult de pe perioada gravidelii, cu micile tale nebuneli (cizmele cu ulei cred ca sunt deja in analele clubului :))), ca te-am simtit fff aproape datorita lui Manole si a relatiei pe care ai avut-o cu el, datorita relatiei tale cu sotul tau, fost elev, la fel, o relatie "altfel" din cauza diferentei de virsta (chiar daca in sens invers decit in cazul meu). Imi amintesc ca vorbeam pe YM despre Manole cind s-a imbolnavit...deci chiar nu imi dau seama care a fost momentul in care am devenit asentimentala, rece, impersonala samd.
Ca nu am aceeasi relatie cu fetele de la club cum au novus sau olga...da, recunosc. dar de aici si pina la "acuza" ca esti suparata pe mine pentru ca tu nu mi-ai fi (fost) la fel de simpatica, cit iti eram eu tie...nu stiu, mi se pare cale tare lunga.
Si nu e prima oara cind imi spui asta.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
Seara buna!
Sanatate Simo, Anaan si Roro
Intru si eu sa va salut, referitor la dilema mea nimik pana acum nici cu plus nici cu minus, astept un raspuns de la un medic in seara asta; maine vedem ce si cum. Iau test si apoi echografie...desi acum 2 sapt tanti aia n-a vazut nimik
acolo jos
deci mai am o speranta;
ca sa uit de probleme, m-am dat cu sania cu Ariana si am strigat cat m-au tinut plamanii"partieeeeeeeee". a fost frumos, ca am facut si miscare, sport sa zic asa, si m-am mai decongestionat dupa e sedita crunta si lunga.
Olga sa-ti fie de bine "despadurirea" si sa 'rupeti" cat mai tarziu carutul cel nou, ma bucur ca ai toate cele necesare.
Topicul vad ca a scos din voi cele mai spicy detalii, dar si intrebari rautacioase, mi se pare normal sa fim diferiti si fiecare cu bagajul ei de experinete si trairi. De asemeneaa ma uimeste cum internetul asta face"minuni" sa zic asa, ce usor e sa acuzi si apoi sa faci pe blandul Ben, cum poti fi mut/a in viata de zi cu zi, iar pe forum sa ai logoree acuta
. Parerea mea.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009