Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No, imi pare rau ca de la discutiile fierbinti am ajuns aici, nu-mi place atmosfera asta de la club !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor numai despre copii nu s-a discutat astazi Dar nu prea este bine cand se lasa cu suparari...

Ina ma bucur ca ti-a iesit salata
La epilat am fost caci nu mai puteam sa ma fac singura. Nici nu o mai vedeam pe dansa si ma faceam cu lama, asa ca intr-o saptamana imi crestea iar. Acum e alta treaba A cam durut, dar merita.

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

No, imi pare rau ca de la discutiile fierbinti am ajuns aici, nu-mi place atmosfera asta de la club !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Nici mie nu-mi place.
Deloc.
Nu mai propun veci nici o tema.
Dar o sa raspund cu drag la cele propuse de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Simply, am sters deja ce am considerat ca spune prea multe despre mine.

Fetelor, eu nu vreau sa ma impac ca mie nu-mi plac impacarile, scuzele, chestiile oficiale etc. Am reactionat mai blind decit mi-a venit. sunt suparata pe mine ca iar am spus nite lucruri care nu ar trebui sa se regaseasca pe forumuri publice si pe care stiu nu ca nu le poate intelege toata lumea (ca nici eu nu pot intelege foarte multe lucruri), ci ca nu le poate accepta cu detasare foarte multa lume. Momentul o sa treaca, o sa fie depasit, si banuiesc ca asa cum am refuzat sa raspund o vreme la postarile ancai_nicolae (dupa o ciufuleala virtuala din trecutul nostru forumistic) pentru ca stiam ca o sa scot vreun "rautacism" gratuit, si eu si Ilinca ne vom "ignora" reciproc = vom "avea grija" sa nu avem nimic de "impartit" pina cind si acest moment va fi depasit. Iaca mie mi-a trecut "supararea" pe anca, acu ne scriem si ne raspundem, deci nu s-a intimplat nimic nemaivazut si nemaipomenit

In rest, puteti ciripi cu infocare pe marginea subiectului, chiar si pe marginea a ceea ce am scris eu, nu e nici o suparare si nici o problema. Nu am cerut inchiderea subiectului de discutie, doar am spus ca eu nu mai scriu pe tema asta. Nu vad de ce sa imi aprind singura paie in cap.

PS Ina, cind Motanul mi-a spus de incredere ca motivatie, nu l-am inteles; tu l-ai fi inteles mai repede. Mi-a placut foarte mult ce si cum ai scris.

PPS eu nu port pijamale. In casa stau in pantaloni (mai largi, mai elastici, mai cum am chef) si tricou cu mineca lunga/scurta dupa caz. Nu pot sa dorm in pijamale ca nu ma pot foi in ele.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
BiancaApoi anamaria a adaugat ca cica, partea cu one way a fost o gluma. Poate, desi eu personal nu cred .Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Mda. Eram sigura Anca, poate o sa avem ocazia in viata asta sa ne vedem face-to-face si sa ne cunoastem, o sa vezi ca nu-s chiar atat de intortocheata pe cat par si ca nici nu spun contrariul fata de ceea ce vreau sa spun si ca, la fel ca la majoritatea, si in cazul meu da=da si nu=nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Ina, iti recomand niste filme ca sa il vezi pe nenea de care am zis:crazy, Stupid, loveDrive,The Ides of Marchiti las si un link pentru exemplificare:http://www.youtube.com/watch?v=M5_I4QEHT48
Exact pe astea 3 le-am vazut eu zilele astea. Filmele le-am ales intamplator, fara selectie in functie de actori, si am fost (placut) surprinsa sa il gasesc in toate 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ina,

iti recomand niste filme ca sa il vezi pe nenea de care am zis:

crazy, Stupid, love
Drive,
The Ides of March

iti las si un link pentru exemplificare:

http://www.youtube.com/watch?v=M5_I4QEHT48

Exact pe astea 3 le-am vazut eu zilele astea. Filmele le-am ales intamplator, fara selectie in functie de actori, si am fost (placut) surprinsa sa il gasesc in toate 3

Tuluai ce m-am speriat: am crezut ca dintzosul pletos va atzitza in vis! N-am auzit de actorul asta si nici nu cred ca am vazut vreun film cu el.
Ma bucur ca nu avem aceleasi gusturi la barbati, asa, sigur nu ne paruim niciodata..."fara motiv"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Nici mie nu-mi place incotro s-au indreptat lucrurile si mi-as dori ca intre Ilinca si Pisigri sa se limpezeasca apele. Cred ca suntem toate suficient de prietene incat sa nu dam cu piatra, nici macar atunci cand stilul de viata al uneia dintre noi nu cadreaza cu al alteia - sau tocmai atunci.Eu recunosc ca n-as putea sa fac alegerile pe care le face Pisigri, din varii motive, insa nu vad de ce as stigmatiza-o fiindca-si traieste viata cum vrea.

Ina, o sa te superi pe mine, dar nu cred ca este cazul sa-ti asumi tu cauza conflictului si, ca efect, sa refuzi sa mai propui teme de discutie. Senzatia mea e ca intre cele doua tufete mocnea un conflict de-o vreme si el ar fi izbucnit, cu sau fara contributia oricareia dintre noi.

Pisigri, eu sper sa nu iei decizii radicale, oricum, dupa cum spuneai, tu te asteptai la tot felul de reactii cand te-ai hotarat sa spui lucrurilor pe nume. Pe de alta parte, Ilinca, asa cum o cunosc eu, a fost mai dura in vorbe decat in gand, asa ca merita sa i se aplice si ei pactul de "non-judecare".

Sa stiti ca ieri chiar aveam senzatia ca ne indreptam catre o zona conflictuala si mi-au venit in minte vorbele unei prietene care a pus foarte fain punctul pe "i": in lumea contemporana, sexul e mai mult prilej de controversa decat de placere.

Mergi la inceput

Anaan

Mergi la inceput

Ca tot a inceput Anca sa ne zica ce inseamna pentru ea forumul asta, va zic si eu. De fapt eu am fost influentata de inapreda in a simti astfel: e un loc unde vin cu cafeaua fierbinte in mana si ma relaxez, de foarte multe ori doar citindu-va, recunosc, dar si scriind. Si la fel seara, cu un pahar de vin in mana, "discut" cu voi. Oare nu putem sa ne acceptam una pe cealalta exact asa cum suntem? Daca mie-mi plac merele, mananc mere, iar daca tie-ti plac perele, mananca-le linistita, ca nu am nimic impotriva. Eventual ma gandesc ca poate as gusta si eu, dar daca tin asa mult la ideea de a manca doar mere, doar asta mananc si gata. Eu lucrez foarte mult in ultima vreme la aspectul asta din viata mea: sa invat sa accept oamenii asa cum sunt si sa nu incerc sa ii schimb, sa ii fac sa fie asa cum imi plac mie, caci astfel nu ar mai fi ei. Eu am admirat-o pe pisigri, in primul rand pentru curajul de a fi sincera, si da, in al doilea rand pentru curajul de a-si pune in practica dorinta, caci nu e usor. Pana la urma, asta e viata, cu ce iti ofera ea, bune sau rele, si decat sa tot tanjesti dupa ceva, mai bine incerci si gata. Intr-adevar, subiectul e unul sensibil, si de nu ar fi asa, as avea foarte multe de spus, dar cred si eu ca e indicat sa ma rezum la atat. Si ma refer strict la pareri, caci experiente, din pacate sau din fericire, am exact zero.

Mergi la inceput