Buna!Azi e prima zi pe forum.sunt insarcinata in saptamana 6.sunt ingrijorata pentru ca cu 2 zile inainte de data cand trebuia sa imi vina CM, mi-a fost rau si mi-am facut 2 teste de sarcina ambele fiind negative.Am luat in ziua respectiva 2 pastile de extraveral.in ziua in care trebuia sa-mi vina CM m-a durut burta cum ma durea in mod normal la menstruatie si am luat un ketonal.pentru ca nu mi-a venit ciclul peste 2 zile mi-am facut iar 2 teste, ambele au iesit pozitive dar cu a doua linie foarte pala.mi-am facut test la sange a doua zi betahcg si mi-a iesit valoarea 263 si scrie pe rezultat ca in saptamana 2-3 valorile sunt 101-4870....deci eu am interpretat ca atunci eram la inceputul saptamanii 2.e oare corect?...sunt ingrijorata ca am luat cele 2 pastile de extraveral si cea de ketonal...am citit mult ca in primele 2 saptamani pastilele nu inca rau li bebe pt ca inca nu se dezvolta organele. iar dupa calculele de mai sus cand am luat pastilele eram in saptamana 1 sau 2.Ce parere aveti despre asta? inca nu am putut lua legatura cu ginecologul, am facut ecografie si se vede sacul care are 0,8cm si are ecou embrionar si mi-am facut si analizele uzuale la sange si au iesit perfect toate.
Astept o incurajere pana saptamana viitoare cand ma duc la ginecolog.
SALUTARE!!
Dupa cum ai citit si tu aceste pastile nu dauneaza deocamdata sarcinii aceasta fiind inca ff mica si bebele inca nu este dezvoltat...in orice caz tu incearca sa stai cat mai relaxata si incearca sa ajungi mai repede la doctor si ii spui situatia....iti urez sarcina usoara si la termen!!!bafta!!!