FIV 298

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Dandanutz ce ma bucur ca ne-ai scris
Castelana dar ai de munca,nu gluma.Eu urasc sa merg la dentist,abia ma tirasc de 2 ori pe an la detartraj(parca asa ii zice ),la curatat.Curaj!!!!!
fetele,va spun un secret:de azi am inceput stimularea,asa ca cu Dumnezeu inainte,poate,poate.
va pup

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

fetelor va pup si va imbratisez cu drag pe toate..
many,bruni sunt aici va citesc mereu doar ca nu am mai postat pt ca nu am niciun plan din lipsa banilor ,dar sper sa gasim o solutie pana in toamna...in rest sunt nasica sambata am o finuta si o botez ...am o prietena care ma tine in forma pt ca are tripleti si are tot timpul ceva sa-mi spuna ....
va pup pe toate si sper sa reusim si noi candva....

Chiar daca acum nu ai nici un plan, de intrat poti sa intri sa ne mai spui cate ceva despre tine. Sa va traiasca finuta, petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Castelana dar ai de munca,nu gluma.Eu urasc sa merg la dentist,abia ma tirasc de 2 ori pe an la detartraj(parca asa ii zice ),la curatat.Curaj!!!!!
fetele,va spun un secret:de azi am inceput stimularea,asa ca cu Dumnezeu inainte,poate,poate.
va pup

daniela,

Sunt cu pumnii stransi si cu o ptr.reusita. Chiar daca esti cu o luna si ceva inaintea mea, tot vom fi impreuna in odisee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

va pup

daniela,

Sunt cu pumnii stransi si cu o ptr.reusita. Chiar daca esti cu o luna si ceva inaintea mea, tot vom fi impreuna in odisee.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

DOAMNE AJUTA,asa sa fie.
ce crezi tu ca faceam eu acolo?...ordine,sa fie casa curata pe cind ajungem noi. Te-am pupat

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dandanutz nu ti pierde speranta ! vine si vremea noastra
castelana dar ai de lucru , nu gluma, sa treci cu bine peste toata aventura!
daniela , many sa va ajute DD! ma bucur ca sunteti optimiste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dandanutz nu ti pierde speranta ! vine si vremea noastra
castelana dar ai de lucru , nu gluma, sa treci cu bine peste toata aventura!
daniela , many sa va ajute DD! ma bucur ca sunteti optimiste!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 5 - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
FIV ICSI 7 - va urma!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Hei, chiar ma gandeam ce-i cu tine de ne-ai abandonat. Imi place tonul tau, si sper ca planurile de acum sa aiba final fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

many am fost 2 saptamani in romanica , cum sa va abandonez!
am fost si bolnava printre altele: gastrita, raceala , otita... asa la pachet!
acum totul e in regula doar ca tusesc ca un magar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele

Eu am ratat startul si luna asta trebuia de azi sa incep stimularea dar am o amigdalita destul de naspa si medicul mi-a zis ca e mai bine sa o lasam pe luna viitoare ,in plus nu stiu daca puteam ajunge la Bucuresti din cauza zapezii.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele

Eu am ratat startul si luna asta trebuia de azi sa incep stimularea dar am o amigdalita destul de naspa si medicul mi-a zis ca e mai bine sa o lasam pe luna viitoare ,in plus nu stiu daca puteam ajunge la Bucuresti din cauza zapezii.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

da,stiu ca acum iti pare rau ca nu ai putut incepe,dar trebuie sa crezi ca tot raul e spre bine si luna viitoare e luna potrivita sa faci tu fiv-ul si sa reusesti,timpul trece atit de repede

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

va tin pumnii fetelor si gabriel va trimite un pupic mare

Mergi la inceput