FIV 298

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuripica

Si-a facut cineva analiza de cariotip?

Da, noi am facut dupa ce am pierdut sarcina obt.dupa primul FIV, pe langa multe alte analize. Nu stiu ce te intereseaza legat de cariotip. Intreaba, daca stiu raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Buna fetelor !
Va rog sa imi dati o parere ! Credeti ca tratamentul cu duphaston inainte de o procedura fiv ar afecta calitatea si numarul ovocitelor?
Daca exista o intarziere menstruala e mai bine de asteptat pana cand isi va face aparitia cm natural,nu e recomandat sa fie fortat,poate avea impact negativ ? Mentionez ca schema de tratament nu e inceputa,intarziere a cm aproximativ o saptamana si dupa simtome cred ca inca o saptamana ,daca nu mai mult...
Am mai citit cazuri cand si dupa inhibare au fost intarzieri,atunci e bine de luat duphaston ?
Stiu ca duphastonul este un progesteron sintetic si influenta are asupra endometrului;dar nu sunt sigura ca in acest caz e recomandat sau mai bine e de lasat organismul sa functioneze in ritmul lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Nu cred ca e f ok sa-l iei inainte de procedura FIV deoarece in zi 2-3 a CM-lui cu stimularea tb sa ai o valoare a progesteronului cat mai mica, sa fie sub 1 (unitate de masura ng/ml) Dc e in nmol transformi in ng/ml inmultind cu 0.314 .
Odata i-am cerut dr meu sa-mi dea inainte de un CM la care tb sa fac stimulare pt IA si a cam strambat din nas. Dc faci analiza progesteronului in zi 2-3 si e sub 1 ng/ml at poti pleca linistita la FIV

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciuripica

Fetelor ati facut recent o histeroscopie. Cat costa?

Eu trebuie sa o fac la Sibiu, am auzit ca ar fi 600-700 ron cu trimitere de la med de familie. (se face cu anestezie generala).

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Multumesc de sfat Sper
Nu stiam ca inainte de stimulare se dozeaza progesteronul in ziua 2-3,am notat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claris

Multumesc de sfat Sper
Nu stiam ca inainte de stimulare se dozeaza progesteronul in ziua 2-3,am notat

Dr meu cere prog in zi 2-3 , nu stiu daca o fac toti medicii.
Cu multa placere.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daca nu m-a lasat memoria definitiv progesteronul trebuie sa fie 1 inainte de ET nu in ziua 2-3 a CM. Bineinteles ca poti lua progesteron cu un ciclu inaintea celui pe care faci Procedura.

Mergi la inceput

Multumesc Catalina pt raspuns.Daca progesteronul ar fi mai mare de 1 la ET ce se intampla? Scad sansele pt implantare ,se poate anula transferul? In ce trebuie sa fie exprimata valoarea ?
Si daca ar fi sa i-au si in luna cu inhibarea duphaston,crezi ca ar fi o idee buna,bineinteles ca voi intreba si medicul,dar e bine de stiut mai multe pareri.
Oare ar putea dauna endometrului la fiv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu vad nici un motiv pt care ai lua progesteron in Luna cu inhibarea. Credeam ca vrei sa incerci natural pana in ultimul moment :). In alte conditii nu are sens. Inainte de ET nu trebuie sa fie 1 batut in cuie. La mine de exemplu a oscilat intre 1,8 - 2,2 de fiecare data cand Fiv - ul s- a finalizat cu sarcina ( 3 sarcini, una singura cu final fericit :). ) In concluzie decizia o ia medicul in functie si de alte considerente.

Mergi la inceput

Nu e vorba ca vreau sa imi maximizez sansele pt natural ,ma gandeam sa evit dereglarea menstruala ca sa nu ma prinda Pastele in toiul Fiv-ului,pt ca nu stiu care va fi disponibilitatea medicilor atunci,voi suna sa cer o parere sa vad cum as putea proceda...

Mergi la inceput