FIV 298

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eri.ka

Pai luni merg la ecograf sa vada cum evoluez dupa gonapeptyl. Luni ar fi dupa a 12 a injectie. Vreti sa spneti ca marti, mieruri sau joi se poate face punctia? In atat consta tratamentul se stimulare?

ERIKA,nu te speria,cred ca s-a produs o eroare.Eu nu am facut gonapeptyl niciodata,dar cred ca este doar un inhibator.Tu nu ai inceput inca stimularea,asta se face cu alte medicamente,probabil o sa ti le dea dupa eco,multa bafta

daniela,

Mergi la inceput

Erika am dat o cautare pe google pt. ca am vazut ca nu au raspuns si alte fete si imi era teama sa nu fi facut o greseala,asa este, o sa incepi stimularea dupa ecografie,este totusi ciudat ca nu ti-au explicat nimic,schema si bineinteles costul medicamentelor,care nu este de neglijat.Sper ca esti pregatita si iti urez mult noroc.

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

daniela, imi pare nespus de rau

cuvintele sunt de prisos dar sunt convinsa ca intr-o zi toate vom deveni mamici, intr-un fel sau altul

ai PM

Mergi la inceput

Vio multumesc mult.
sa stii ca am si planu` b si c ,adica ovule donate si adoptia,dar asta din urma e cel mai greu,sper sa nu ajung aici.
nu ma las eu asa de usor,pina la urma o sa am si eu un pui in brate

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daniela

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Costul tratamentului il stiu... :( Mi-a zis dr ca o sa coste in jur de 500-700euro. Tocmai la asta ma gandeam: ar fi prea ieftin tratamentul care l-am facut eu pana acum. Am citit si eu pe google o gramada, dar sincer m-am buimacit. Credeam ca gonapeptylul asta e o combinatie intre inhibator si stimulator :)) Si poate de aia nu mi-a facut schema... Sincer sunt dezamagita un pic cand aud ca la toate fetele le-a explicat dr de toate si eu stau si astept de pe o zi pe alta... nici nu stiu ce sa mai cred despre ce o sa urmeze.... Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

eri.ka nu-ti mai fa probleme.si eu am facut inhibarea tot cu gonapeptyl,iar despre medicamentul de stimulare(gonal f)am aflat la eco in prima zi de stimulare.daca vrei un sfat nu compara protocolul tau cu al altor fete,pt. ca o sa fii mereu nemultumita.tu esti unica si reactionez intr-un anume fel la tratament.bafta pt. ca mai ai drum lung.stai sa vezi alea 12 zile pana la test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna fetelor vreau sa scriu si aici lista medicamentelor pe care le am,vreau sa le donez :
1. O cutie de Progesteron Depot de 250 mg expira in aaprilie 2012
2. O cutie Clexane 0,4
3.Metypred 16 mg(parca sa ma uit mai tarziu ca doarme fii-mea)
4.Arefam aproape 2 cutii

Daca aveti nevoie dati PM(daca sunteti din Constanta si mai bine le inmanez personal)
Bafta multa tuturor

Mergi la inceput

bubulicagar multumec pt incurajari si pt sfat. Mi-ai mai ridicat moralul. Tot am auzit ba una ba alta.... eram la pamant deja :(( Ai dreptate cu alea 12 zile :) dar eu imi fac griji si cu alea 4-5 zile dupa punctie si transfer ca e cam greu cu serviciul meu... dar ma descurc eu intr-un fel.

Mergi la inceput

daniela74 multumesc pt ajutor. Sunt asa stresata... Nici nu mai stiu ce sa fac prima data. Unde si ce sa citesc, pe ce cale sa o apuc. Timpul trece asa greu si parca asa de repede. Uneori as vrea sa treaca mai repede sa ajung la a 12a zi dupa transfer, alteori as vrea sa ramana pe loc :(

Mergi la inceput