FIV 298

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela nu am cuvinte!
imi pare f rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ce mi-a spus embrioloaga: ca unu nu a fost matur iar celuilalt i-au facut icsi,dar nu s-a fertilzat,a fost de calitate proasta.Asta e,in orice caz eu acolo nu ma mai intorc,poate doar sa-mi iau dosarul,insa ce ma ingrijoreaza este ca peste tot unde se face fiv aici vre-o 4 clinici,am vazut ca au acelasi mod de lucru,deci n-am nici o idee,probabil ca cu timpul ma linistesc si o sa incerc iarasi,dar cine imi garanteaza ca fiv.6 sau fiv.7 o sa fie reusit?.Eu asi vrea sa adopt,dar si asta e foarte greu. Aveti idee daca adoptiile internationale sint inca inchise in Romania?(scuze pt.off topic,dar nu am gasit nimic pe forum)
va pup si ramin sa fac galerie celor care mai au putere sa lupte

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,din cate stiu eu inca sunt sistate.
nu lua decizii acum...mai lasa ceva timp sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

daniela, cuvintele sunt de prisos
let time heal the wound and don't rush into making decisions yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

daniela si un big, big hug!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Daniela imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

OFFFF!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Daniela,

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
32+ Victor Gabriel

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Daniela, de dimineata de cand am deschis netul ma chinui sa-ti scriu...imi pare asa rau, stiu ca nimic nu te poate alina acum...

Sunt alaturi de tine si iti trimit un gand bun, curat...linisteste-te un pic si ai grija de tine.

De adoptii citisem acum ceva vreme ca parca s-a mai "relaxat" treaba, mai ales la cele internationale daca unul din parinti este roman, nu stiu detalii, poate gasesc articolul, dar repet era articol de ziar...nu poti pune baza prea mare in informatiile de acolo.

Te pup fata draga si mult prea incercata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Daniela reculege-te si mai incearca un FIV dar cu alti medici , alta clinica. Ce FSH ai avut la rezultatul asta?

Fetelor cunoasteti pe cineva care a facut FIV cu FSH foarte mare, cat a fost acesta si cate ovocite a avut?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput