Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Salutare la toata lumea!
in sfarsit am reusit sa va scriu!
in primul rand felicitari tuturor proaspetelor mamici pt bebeii sanatosi si frumosi si succes celor care mai au doar cativa pasi pana la marele eveniment!

noi ne revenim tot mai bine, dar bebica al meu se pare ca are colici si doarme tot mai putin...
cand il vad ca isi aduna piciorusele la piept si plange, ma doare sufletul. deocamdata nu ii dau nici picaturi nici ceai de colici, asteptam azi sa vina dr noastra in prima vizita sa vedem ce zice si ea, in schimb il tinem la caldura corpului cand vedem semne de durere de burtica, ba eu ba tati, cu burtica lui lipita de noi e mai bine si adoarme.

despre operatie ce sa zic, a fost ok, o decizie de moment a medicului pt care i-am multumit si lui si bunului Dumnezeu, ca daca nu, ma facea ferfelita feciorul meu. pana si doctorii la ultimul control inainte de decizia cu cezariana au recunoscut ca e un bebe mare si mai bine sa nu ma mai lase sa mi se dec lanseze travaliul. a fost super rapid totul, la 8:30 a fost controlul, la 9 m-au dus in sectia de ATI unde m-au pregatit pt operatie iar la 9:50 Sebastian al meu vazuse deja lumina zilei :) am apucat doar sa-mi sun sotul si parintii si gata a fost.
cele 3 zile de dupa operatie au fost horror si asta nu din cauza durerii (care a fost suportabila, mult mai bine decat imi imaginam) ci din cauza ambiantei din spital. era super cald, nu puteai nici respira acolo iar noaptea dormeam cu neonul aprins ca daca nu, nu aveam nici un strop de lumina sa ne vedem copiii noaptea cand se trezeau. bine ca au trecut repede si mi-a dat drumul acasa pt ca m-am refacut si eu.
lapte am avut din prima zi cand am stat cu bebe, adica a doua dupa nastere, ca prima am petrecut-o la terapie intensiva. acum "fabric" mai mult decat bea bebe, mi se intaresc sanii si imi curge lapte de nu fac fata absorbantele pt sani :D Dar ma mai mulg cu pompita cateodata si asa mai scap de durere. ragade am facut de la inceput pt ca am o piele ff sensibila si desi bebe se ataseaza corect, tot am patit-o. la unul din sani e asa de grav incat a trebuit sa-mi iau protectii de silicon.
bebica e un dulce, ne minunam toata ziua de el cum doarme cu manutele impreunate ca un ingeras, si nu ne vine sa credem ca e al nostru si ca suntem acum 3 in casa
tati il cam dezmiarda, il ia mult in brate si danseaza cu el, binen-teles ca piticului ii place, dar sa vedem ce vom face cand se va intoarce tati la servici

in rest nu mai am nimic de zis, decat ca si sfat pt mamicile care nasc la stat: luati-va cu voi o veioza mica sau o lampa de birou, sa nu patiti ca mine si sa va chinuiti sa dormiti cu neoanele aprinse, ca nu prea merge. si ca incurajare: nu va temeti de cezariana, pt medici e o operatie de rutina chiar daca pt noi e ceva nou. eu mi-am revenit foarte repede, operatia arata super bine, nu ma mai doare aproape niciodata (decat daca rad )
am vazut ca ati intrebat daca aveti voie sa mancati cu o zi inainte. la mine cum s-a luat decizia pe nepregatite, clar ca am mancat, doar in acea dimineata nu am mai mancat nimic. dupa operatie oricum va tine sub perfuzii pana va reveniti din anestezie si inca putin ca sa va refaceti. noi nu am avut voie sa mancam nimic in afara de ceai pana cand nu am avut "vanturi" iar dupa asta numai paine prajita inca o zi, deci m-am cam ramolit fara papica.

va pup si sper sa am timp sa va urmaresc cum o faceam inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ligia, lamaie, o picatura doua pe limba

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

pai aia e Amelia, ca eu habar nu am la ce sa ma astept si orice ma doare zic ca gata acu' nasc
dar m-am mai linistit acum, ma gandesc ca e normal sa fie dureri atata timp cat organismul incepe sa se pregateasca de nastere
al meu saracu' doarme iepureste de cateva zile, pazeste nebuna si chiar imi zicea aseara "parca vad ca daca nu ti-l scoate doctorita pana la 39 de saptamani o sa stea pana dupa 40 de saptamani cu toate durerile tale in fund si-n alte cele"

apropos, bebelusii vostri sughita??
al meu sughita de cateva ori pe zi in reprize de 5-10-15 minute.
cred ca e cam haplea praslea asta al meu si parca vad ca asa ramane si dupa aceea

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

a mea sughita la greu si in burtica si acum la fel ,in fiecare zi ...ii dau cu lamaia cateodata ca mi-e mila de ea.

Mergi la inceput

am editat gresit ,scz

Mergi la inceput

felicitari cicineata pt. bebe mare si nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

vai Iaura ce ma topesc dupa poza asta
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Iaura21?authkey=Gv1sRgCKWKq7vd0JrV_gE#5703428555076694738

deci sansele sa ramana cu sughitul si dupa nastere sunt mari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bravo Cicineata!!! Bun venit bulgarasului mare!!!
Si la mine sughite Sophia, foarte mult, cred ca de la chestii bogate in acizi (fructe, muraturi ...)
Bine ai revenit Lady, imi place tonusul tau

Eu ma cam plictisesc acasa...Voi ce trebaluiti toata ziua?!

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

suzi, ce faci, cum esti??
ma cam speriasi cum mancarea..daca ma tin astia nemancata de la pranz pana a doua zi, ma duc pe sapte carari acolo

maine la 8,30 ma duc sa-mi fac o amarata de hemoleucograma la ei la laborator si-mi zisera sa nu mai mananc nimic, nimic dupa ora 18.00.
sa vad cum rezist

ce trebaluim intrebi tu Anca??
eu fac o ciorbita, piure si niste muschi la cuptor
si ceva ordine prin casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

suzi, ce faci, cum esti??
ma cam speriasi cum mancarea..daca ma tin astia nemancata de la pranz pana a doua zi, ma duc pe sapte carari acolo

maine la 8,30 ma duc sa-mi fac o amarata de hemoleucograma la ei la laborator si-mi zisera sa nu mai mananc nimic, nimic dupa ora 18.00.
sa vad cum rezist

ce trebaluim intrebi tu Anca??
eu fac o ciorbita, piure si niste muschi la cuptor
si ceva ordine prin casa

io cu fata in brate ,alaptez si ma tastez cu voi...
Sophia ,cat despre mancat,io am mancat pana seara pe la 6-7 apoi putina apa ,dar crede-ma ca nu-ti prea mai arde de papa inainte ,cu emotiile si alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna mamici,

Marysa, Cicineata felicitari! Refacere rapida si bebei sanatosi!

Scot si eu majorete pentru fetele care ne aduc maine bebei!

My lady, Aerlilian, Annesi, gianina, Faith, tebligia, Alice, iaura ma bucur mult ca sunteti bine si pline de voiciune. Pe Alina nu prea o vad in apele ei... esti bine draga mea???

Eu sunt ok, la fel de bine ca si pana acum, cu multa treaba. Azi am fost si mi-am facut si eu cateva analize (pt streptococ B, secretie vaginala si inca ceva, nu mai stiu ce, m-au pus fetele de la Synevo sa o fac ca cica ar fi bine de stiut....). Mi-a ajuns si dulapiorul pt bebe (diseara il montam) si cred ca o sa il pun pe Radu sa monteze si patutul.... ca nu mai am rabdare. Si de maine... bagajelul... abia astept sa pregatesc lucrusoarele pentru bebe care stau de enspe luni prin pungi, pungute si pungulite.
Marti trebuie sa ma prezint la 8:00 la maternitate, cu bagaj cu tot, nu stiu de ce, m-a luat prin surprindere don dr.. El a zis ca imi face internare de o zi ca sa facem un control mai amanuntit, printre care si testul non stres si cel mai probabil ca o sa ma intorc cu bagaj cu tot acasa, in aceeasi zi. O sa am doar 37s +....

Va pup pe toate, aveti grija de voi si de bebelusii vostri

35+

Mergi la inceput